İnşallah bakalımGün aşırı ilişki sperm sayısı açısından daha ideal
Bir gun ara ile yapmak daha iyi zaten sperm 2 gun yasiyor birde iliski oncesi esinize sade turk kahvesi icirin sperm hareketliligini arttiyorKızlar sizce yumurtlama oldugu zaman üst üste 3 4 gün degerlendirmek mi iyi yoksa bir gün ara ile mi değerlendirmeliyiz? Ben kac aydır yumurtlama günü yakaladıgımda 3 4 günü üst üste değerlendirip bırakıyorum ama tutmadı. Sperm sorunumuz yok ama bir gün ara ile yapsak daha mı iyi olur?
Cok tesekkurler inşallah tutar genelde yumurtlama gününü yakalayınca üst üste öneriyorlar kafam karıştıBir gun ara ile yapmak daha iyi zaten sperm 2 gun yasiyor birde iliski oncesi esinize sade turk kahvesi icirin sperm hareketliligini arttiyor
Hayir ust uste olmaz sperm kaliteside duser ins.en kisa zamanda hamile kalirsinizCok tesekkurler inşallah tutar genelde yumurtlama gününü yakalayınca üst üste öneriyorlar kafam karıştı
Tesekkürler inşallah Allah isteyen herkese versin aratmasınHayir ust uste olmaz sperm kaliteside duser ins.en kisa zamanda hamile kalirsiniz
Banada hep üst üste 4 5 gün söyledi doktor ama ben onu kac aydır deniyorum tutmadı sadecr 1 kere tuttu o da kimyasal olduCatlatma iğnesinden sonra bana hep 2 gün üstüste veriyor iliskiyi doktor. Sonra gun asiri. Tabi igneden bi gun once de iliski olsun diye oďev veriyor.
Bir de gün aşirı dene canim ya. Herkes farkli bir sey dusunuyo bu konularda resmen.Banada hep üst üste 4 5 gün söyledi doktor ama ben onu kac aydır deniyorum tutmadı sadecr 1 kere tuttu o da kimyasal oldu
Aynen canım bi de öyle deneyecegim bakalım ınsallah bu sefer tutarBir de gün aşirı dene canim ya. Herkes farkli bir sey dusunuyo bu konularda resmen.
Gerci tutacagı varsa sadece yumurtlama günü değerlendirenin bile tutuyo da işte biz cok takıyoruzBu konuya ben de cok takmıştım, çoğunluk günaşırı öneriyor daha once oyle denemistik maalesef kaybettik ama bu sefer yine gunasiri deneyeceğiz..
Hayırlısı bakalım bizde gün aşırı deneyecegiz bakalım böyle nasıl olacak adetin 15.günüydü bugun ve hala yumurtlama yakalayamadım. Gecen ay 16.gün yakalamıştım bu ay nolacak bakalım hayırlısıBiz geçen ay üst üste denedik tutmadı, bu ay gün aşırı denedik. Bakalım hayırlısı.
Öbür sayfada da yazdım canım olur merak etme geç olabiliyor.Hayırlısı bakalım bizde gün aşırı deneyecegiz bakalım böyle nasıl olacak adetin 15.günüydü bugun ve hala yumurtlama yakalayamadım. Gecen ay 16.gün yakalamıştım bu ay nolacak bakalım hayırlısı
Hadi ya :) bu işler cidden nasip işi ya tıtacagı varda tutuyo işte bakalım bizim ki nasıl olacak. Senin durumlar nasıl canım adete kac gün kaldıSperm kalitesinde sorun yoksa farketmez. Ben her günü değerlendirdim hatta yumurtlama günü iki kez oldu tuttu. Ama gün aşırı tuttu diyen de var. Bi arkadaşıma Prof doktoru yumurtlama öncesi 4 gün cinsel perhiz verdi tek ilişki olacak dedi yumurtlama günü. 1 yıldır deniyorken tek seferde hamile kaldı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım durum
Aynen okudum canımÖbür sayfada da yazdım canım olur merak etme geç olabiliyor.
Adet oldum canım ben pozitif testleri gördükten sonra baya koyduHadi ya :) bu işler cidden nasip işi ya tıtacagı varda tutuyo işte bakalım bizim ki nasıl olacak. Senin durumlar nasıl canım adete kac gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?