- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Merhaba bugun de dene yarin da. Ondan sinra da bir gun birakarak deneMerhaba arkadaşlar ben şimdi yumurtlama testi yaptım koyu çift çizgi çıktı yani yumurtlama olduğunu gösteriyor .Sonra bu yumurtlama testinde hergun yaptığında gir gide rengi açılıyor işte ozaman catlama oluyormus. ozaman mi ilişki yaşanınca hamile kalma şansı artıyor .İnsaAllah anlatabilmisimdir lütfen cevaplarinizi bekliyorum
Evet 2 günde bir değerlendir o süreci İnşallah olurTeşekkür ediyorumBiz hep sadece yumurtlama günü yani 2gun sürdüğü için 2 gün ilişki yaşıyorduk sonra yasamiyorduk yeni öğrendim bende snrada çatlama oluyormuş asıl ozaman ilişki yasamak gerekiyormus çatlama çok önemli
Teşekkürler İnsaAllalh olur hayirlsi çokta düşünmemek gerek stres açısından yani. Pazartesi artık insaAllahoncesinde yapilan iliskiden kalan sperm de rahimde yasar ve yumurtayi bekler. yumurta gunu de sperm gelebilir. sonrasinda catlayinca da 48 saate kadar bulabiliyor dolenmesi.. yumurtadan sonraki iki gun.. yani bu bir gun veya bir an degil. hepsi dolleyebilir yumurtayi. siz akisina birakip iki gune bir iliski yasayin. illaki yakalar yumurtayi birinden biri.
İnsaAllah canim Rabbim Hayırlısını versin.Ama bu seferde böyle denemek istiyorum şuan yumurtlama günüm evet ama pazartesi iliskiye başlayıp gün aşırı ilişki denicez.Busefer ilişki sonrası ayaklarımida kaldirmicam yukarıyaEvet 2 günde bir değerlendir o süreci İnşallah olur
Emin ol Ki çok takmayıp stres yapmadığın zaman oluyor rahat olİnsaAllah canim Rabbim Hayırlısını versin.Ama bu seferde böyle denemek istiyorum şuan yumurtlama günüm evet ama pazartesi iliskiye başlayıp gün aşırı ilişki denicez.Busefer ilişki sonrası ayaklarımida kaldirmicam yukarıya10 dk snra duşa giricem
Anladım canm hangi takvim uygulaması ni kullandınız söylermisiniz bende indirmek istiyorumCanım gün aşırı ilişki olması lazım ben takvim uygulamasından yola çıkarak denemiştim orda gosteriyo zaten en yoğun günleri. Birde sabah saatleri daha etkili oluyomus sperm açısından aklında bulunsun . Hemen duşa girme imkanın varsa sabah görebilirsin ilişki olduktan sonra hemen kalkma yoksa direk akiyo ayaklarını yukarı kaldirmana gerek yok ama bacaklarına doğru çek
Hmm bende de var bu uygulama canım evet teşekkürlerBunu kullanıyorum canım bilgilerini doğru girdikten sonra sıkıntı olmuyo tabi ilk uygulamada tutmadı nasip hepsi ama iki günde bir ilişki olması gerekiyo o günlerde ona özen göster adetlerin düzenliyor zaten yanlış hatırlamıyorsam 14 . Gün yumurtlaman oluyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?