Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gunu icin Ovulasyon Testi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Okeanos_p

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
251
150
37
Merhaba Arkadaslar 6 aylik evliyim ve artik bebek dusunmeye basladik regl döngüm 30 ile 32 arası degisiyor gecen ovulasyon takvimi kullaniyorum evlendigimozden beri gecen ay doktora gittim on kontroller icin hicbir sikintinin olmadigini istedigim zaman calismalara baslayabilecegimi soledi gecen ay takvimim tutmadi cunku ilk defa 28 gunde bir regl gordum tabikide takvimde sasirdi bu ay ovulasyon testi aldim 2 haftadir kullaniyorm ve bugun cift cizgiyi gordum Bu ovulasyon testini kullanip hamile kalan arkasalrimiz bize bilgi verirlerse cok sevinirim en azindan onlarda daha oncesinden arastirip bizden daha bilgililerdir diye dusunuyorum

Gün aşırı ilişki yeterli.Eşiniz yanınızda bulunamıyorsa o Zaman 12. Günden sonra test yapabilirsin hergün.

İkinci çizginin çok koyu olup açıldığı günü değerlendir.

Yumurtlama günün değişkenlik gösterebilir mesela benim değişiyordu.test almakla iyi yapmışsin. 2.çizgi ilk çizgiden daha koyu olacak o günü değerlendir 48 saat içinde çatladıgini biliyorum 1 gün bekle diğer gün tekrar ilişki. Tabi bu arada testi yap siliklesmeye başlıyor zaten.

Bu dunun sonucu sanirim bugun vatlayacak degilmi

Eklentiler

• 1519036648628.jpg
    1519036648628.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 215
Evet onuda gormustum internetten eger bu ay turmazsa bidaki ayda onadan alirim onu denerim cok tesekkur ederim

Ya inaallah be islerimiz bize tutunur. Kizlar ya ben birseydaha sormk istyrm internette arastiroyorum bu servikal mukus yumurta aki diorya bendede mesela dongumun tam ortalarinda bu kremsi gibi iliski esnasinda yogun krem gbi beyaz kokusu yok hicbirsekilde mantarmi dedm ama degil bu sekilde gebe kalablrmiyim doktorum bi sorun yok demisti

Ya inaallah be islerimiz bize tutunur. Kizlar ya ben birseydaha sormk istyrm internette arastiroyorum bu servikal mukus yumurta aki diorya bendede mesela dongumun tam ortalarinda bu kremsi gibi iliski esnasinda yogun krem gbi beyaz kokusu yok hicbirsekilde mantarmi dedm ama degil bu sekilde gebe kalablrmiyim doktorum bi sorun yok demisti
yumurtlama zamanı öyle bir akıntı geliyor diye biliyorum

X