- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Regl 28 Şubat benim benimde 14 ünde yani yumurtlama günü bı ağrı girmişti yarım saat sancı çektim yuruyemedim fln önceki aya göre garipti yani yarın sabah yapayım diyorum hayırlısı inşallah
Anladım canım. Bende hem yumurta hem sperm yeniliği için 2,3 gün de bi değerlendirdim bugün kadar yaklaşık 10 günde testere dişli Aslan pençesi içtim. Çok yoğun akıntı yaşıyorum daha önceden olurdu akıntım ama çatlama günü olurdu genelde. 1 hafta önce başladı yoğun akıntım.Catlamadan bigun önce çatlama günü ve sonrası . Ha bide adet bittiği günün sonrası da değerlendirdim çünkü rahim yumurtma gününe kadar hareketsiz kalmasın diye
Bendede yoğun bı akıntı var anlamadım gecen aya göre biraz daha ıslak bı hisle geçiyorAnladım canım. Bende hem yumurta hem sperm yeniliği için 2,3 gün de bi değerlendirdim bugün kadar yaklaşık 10 günde testere dişli Aslan pençesi içtim. Çok yoğun akıntı yaşıyorum daha önceden olurdu akıntım ama çatlama günü olurdu genelde. 1 hafta önce başladı yoğun akıntım.
Umarım yumurtayı kaliteli hale getirmiştir.
Teşekkür ederim
Hormonlardan olabiliyor canım benim mesela adete yakın kaygan şeffaf su gibi akıntım oluyor çok az da kremsi oluyor az az geliyor.Bendede yoğun bı akıntı var anlamadım gecen aya göre biraz daha ıslak bı hisle geçiyor
Ayn olabilir canım sabah yapicam test varsa çıkar inşallahHormonlardan olabiliyor canım benim mesela adete yakın kaygan şeffaf su gibi akıntım oluyor çok az da kremsi oluyor az az geliyor.
Hadi inşallah vardır canım merakla bekliyorum testiniAyn olabilir canım sabah yapicam test varsa çıkar inşallah
İnşallah canımHadi inşallah vardır canım merakla bekliyorum testini
Ahh canım valla bu merak bizi mahvediyor yaİnşallah canımfazla test olsaydı şimdiden yapardım ama birtane var sabredemiyorm test yapmim diye bol bol su içtim seyrelir çıkmaz kafasıyla ahahahah
İnşallah canimAnladım canım. Bende hem yumurta hem sperm yeniliği için 2,3 gün de bi değerlendirdim bugün kadar yaklaşık 10 günde testere dişli Aslan pençesi içtim. Çok yoğun akıntı yaşıyorum daha önceden olurdu akıntım ama çatlama günü olurdu genelde. 1 hafta önce başladı yoğun akıntım.
Umarım yumurtayı kaliteli hale getirmiştir.
Teşekkür ederim
Aynn öyle canım hayırlı haberlerimi veririm inşallah sanaAhh canım valla bu merak bizi mahvediyor yaiyi yapmışsın ilk idrarla yap en iyisi benim elimde bir sürü test var ama bende erken yapmak istemiyorum sanırım 4 kala bi bakarım o zaman da varsa belli eder diye düşünüyorum
Evet canım daha benim çatlamadı bileAynn öyle canım hayırlı haberlerimi veririm inşallah sanabekle sen daha varmış senin bı iki gün kala yaparsın sende
yarın yaparsam iki gün kalmış oluyor galiba 28 i de regl bekliyorm inşallah olmam
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canımEvet canım daha benim çatlamadı bileinşallah olmazsın canım 2 gün kalmış oluyor aynen
Merhaba maalesef kan veremedim. Buradaki acil doktorları beta bakmıyormuş çok saçma geldi bana da. Kadın dogumdan randevu alın diyorlar yarın son öbür gün istanbula dönünce eğer hala adet olmamış olursam kan verecegim gecikmemin 4.günü bugün. Erken gebelik testi yaptım negatifMerhaba sonucunuz çıktı mı? Ben de bunu yaşadım 1 hafta önce. Yeşilimsi akıntı yoktu ama idrarda bulanıklık ve yanma vardı hem de çok. Doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Birkaç gün sonra da kan testim pozitifti. Birkaç kişide daha okumuştum pozitif gördüğü ay enfeksiyon yaşadığını. Ayrıca bahsettiğiniz göğüs kaşıntısı da var yani karıncalanma gibi. Benim de hamile kaldığım ilişki 9 şubat
Selamlar, acil doktorları polikliniğe yönlendiriyormuş beta bakmıyorlarmış ben de istanbula dönünce kan veririm diyorum eğer hala regl olmamıssam. Suan reglimin 4.günü olması gerekiyor. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım yok maalesef negatif görünüyor. Kaset test mi alsaydım acaba bilemedimGünaydın canım kan verebildinmj dün gece
Hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerinizi almak dileğiyleMerhaba maalesef kan veremedim. Buradaki acil doktorları beta bakmıyormuş çok saçma geldi bana da. Kadın dogumdan randevu alın diyorlar yarın son öbür gün istanbula dönünce eğer hala adet olmamış olursam kan verecegim gecikmemin 4.günü bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif
Hadi ya şansa bak erken gebelik testi ne markaydı canım bekleyelim bakalım İstanbul'a gelene kadarSelamlar, acil doktorları polikliniğe yönlendiriyormuş beta bakmıyorlarmış ben de istanbula dönünce kan veririm diyorum eğer hala regl olmamıssam. Suan reglimin 4.günü olması gerekiyor. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım yok maalesef negatif görünüyor. Kaset test mi alsaydım acaba bilemedim
Frreely mi ne öyle bi şeydi bakalım kısmetHadi ya şansa bak erken gebelik testi ne markaydı canım bekleyelim bakalım İstanbul'a gelene kadar
Siz naptınız acaba hayırlı haberlerinizi bekliyoruzHayırlısı olsun inşallah hakkımızda canımyarın yapiym bakalım varmı yokmu
Benimde 3 gün geçti ama erken gebelik testi negatifSelamlar, acil doktorları polikliniğe yönlendiriyormuş beta bakmıyorlarmış ben de istanbula dönünce kan veririm diyorum eğer hala regl olmamıssam. Suan reglimin 4.günü olması gerekiyor. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım yok maalesef negatif görünüyor. Kaset test mi alsaydım acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?