Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Regl 28 Şubat benim benimde 14 ünde yani yumurtlama günü bı ağrı girmişti yarım saat sancı çektim yuruyemedim fln önceki aya göre garipti yani yarın sabah yapayım diyorum hayırlısı inşallah

Catlamadan bigun önce çatlama günü ve sonrası . Ha bide adet bittiği günün sonrası da değerlendirdim çünkü rahim yumurtma gününe kadar hareketsiz kalmasın diye
Anladım canım. Bende hem yumurta hem sperm yeniliği için 2,3 gün de bi değerlendirdim bugün kadar yaklaşık 10 günde testere dişli Aslan pençesi içtim. Çok yoğun akıntı yaşıyorum daha önceden olurdu akıntım ama çatlama günü olurdu genelde. 1 hafta önce başladı yoğun akıntım.
Umarım yumurtayı kaliteli hale getirmiştir.
Teşekkür ederim

Bendede yoğun bı akıntı var anlamadım gecen aya göre biraz daha ıslak bı hisle geçiyor

İnşallah canım fazla test olsaydı şimdiden yapardım ama birtane var sabredemiyorm test yapmim diye bol bol su içtim seyrelir çıkmaz kafasıyla ahahahah
Ahh canım valla bu merak bizi mahvediyor ya iyi yapmışsın ilk idrarla yap en iyisi benim elimde bir sürü test var ama bende erken yapmak istemiyorum sanırım 4 kala bi bakarım o zaman da varsa belli eder diye düşünüyorum

İnşallah canim

İyi akşamlar hepinize, karnım epey şiş gergin böyle regl olucak gibi hiç hissetmiyorum bugün 5. Gün gecikmem bu bi belirti filan mı

Aynn öyle canım hayırlı haberlerimi veririm inşallah sana bekle sen daha varmış senin bı iki gün kala yaparsın sende
yarın yaparsam iki gün kalmış oluyor galiba 28 i de regl bekliyorm inşallah olmam

Aynn öyle canım hayırlı haberlerimi veririm inşallah sana bekle sen daha varmış senin bı iki gün kala yaparsın sende
yarın yaparsam iki gün kalmış oluyor galiba 28 i de regl bekliyorm inşallah olmam
Evet canım daha benim çatlamadı bile inşallah olmazsın canım 2 gün kalmış oluyor aynen

Merhaba maalesef kan veremedim. Buradaki acil doktorları beta bakmıyormuş çok saçma geldi bana da. Kadın dogumdan randevu alın diyorlar yarın son öbür gün istanbula dönünce eğer hala adet olmamış olursam kan verecegim gecikmemin 4.günü bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif

Günaydın canım kan verebildinmj dün gece
Selamlar, acil doktorları polikliniğe yönlendiriyormuş beta bakmıyorlarmış ben de istanbula dönünce kan veririm diyorum eğer hala regl olmamıssam. Suan reglimin 4.günü olması gerekiyor. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım yok maalesef negatif görünüyor. Kaset test mi alsaydım acaba bilemedim

Hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerinizi almak dileğiyle

Hadi ya şansa bak erken gebelik testi ne markaydı canım bekleyelim bakalım İstanbul'a gelene kadar

Negatif canım sonuç maalesef

Eklentiler

• IMG_20250226_093052_836.webp
    27 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250226_093046_310.webp
    23 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250226_093035_738.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 21
Benimde 3 gün geçti ama erken gebelik testi negatif belirtilerim göğüs hassasiyeti beyaz akıntı ve arada kasık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…