- 4 Kasım 2024
- 395
- 168
- 18
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Şok onun gibi degil nasıl desem mukus gibiAy inşallah yerleşme kanamasıdır
Bulmiyorum şa 10 gün var bi test yapıp kendimi üzeyim gidimdeHahahaahahahahahaha ay biz napıcazzzzzzzz
Belkide belirtidirBenim başım çok dönüyor bugün ya uzandım şimdi tansiyonum felan mı düştü sizce
İnşallah geçti gerçi şimdi iyiymBelkide belirtidir
Görünüyor gibi sanki ya benimde 28 29. Gaza getiriyorsunuz arkadaşlar bire kaset test bu dimiMerhabalar benim ovulyasyon 29 ocaktı bu gün dayanamayıp test yaptım
Ben regli olmazsam 12 şubattaBi gün daha geçti kızlaaaarr ne zaman yapıyoruz testleriiiii
Sürekli test yapmaktan psikolojik olarakta görüyor olabilirizbenim ve sizin dışınızda kimse görmedi
Çıkartmıyor diye biliyorum. Yarın sabah yapsam çıkar mı bişey yarın yumurtlamadan sonra 9. Gün olacakKızlar prodoctor kuruma çizgisi çıkarıyormuydu
Aşkım bekle 11. Gün yapYarın yumurtlamadan sonra 9. Gün olacak az önce çöp toplarken çöpün kokusuna midem bulandı ve afedersiniz bir avuç çıkarttım mide bulanamsı belirtisi için erken bir zaman mı?
Ben de göğüslerime dokunamıyorumKızlar çok kötü kasık ve göğüs ağrım var. Aynı zamanda kasıklarıms bıçak giriyor dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?