Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar ben 1 inde yumurtladım ama birşey soracaktım tutup tutmadıgını Ovülasyon testiyle nasıl öğreniyoruz hemen döllenirse koyu mu çıkmaya devam ediyor

Merhaba kızlar, bende katılmak istedim aranıza. Her ay ovülasyon yapıyordum bu ay salmıştım. Lekelenme yaşadım ilk defa yumurtlama zamanı. Spontane değerlendirmiştik ondan önceki günleri. Tahmini olarak 30 ocak çatlama günüm. 13-14 şubat bat günüm. Çatlamadan beri kasık ağrım oluyor. Sadece sol olması beni ümitlendiriyor. Çok erken biliyorum ama pazartesiden beri hafif mide bulantıları yaşıyorum. Heyecanla bekliyorum. Her ay kendimi tutamadığım için ve geçen ay kimyasal yaşadığım için erkenden yapmak istemiyorum. Bu yüzden geçen ay sipariş verdiğim testleri eşime saklattım İnşallah kendimi tutabilirsem adet olmazsam 13 şubatta yapıp bende 14 şubat hediyesi vermeyi çok isterim

Merhaba kızlar, vücut ısısıyla ilgili bilgisi olan var mı acaba benim ovülasyondan beri vücut ısım normalden yüksek çıkıyor. Özellikle koltuk altı 38-38.5 arası. Alından da 37

Yarın yumurtlamadan sonra 9. Gün olacak az önce çöp toplarken çöpün kokusuna midem bulandı ve afedersiniz bir avuç çıkarttım mide bulanamsı belirtisi için erken bir zaman mı?

Kızlar çok kötü kasık ve göğüs ağrım var. Aynı zamanda kasıklarıms bıçak giriyor dayanamıyorum

İyi akşamlar kızlar test yaptınız mı benm akintim baya çoğaldı iyice suphelendim midemde bulanıyor normal hastayım ondanmi Bılmıyorum ama yarina kadın doğuma randevu buldum hemen aldım adete 6 gün var kanda çıkarmı erken mi sizce daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…