Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar selam benimde 17si regl son günümdü 26sında yumurta beyazı uzayan akıntı geldi yumurtlama oldugunu düşünüp değerlendirdim sonra 30unda gene aynı akıntı geldi ve bu 4 günde aralarda su gibi akıntı geldi sürekli sonra 30undan sonra biraz kesildi akıntı dün 5inde yine uzayan akıntı geldi bugünde sık bir şekilde krem gibi bembeyaz akıntım oldu ara ara sol kasığımda batma gibi bir sancı oluyor ve arada göğüsüme bir ağrı girip cıkıyor birde cok hafif karnım ağrıyor karnımın içi acıyor gibi bu ay cok tuhaf oldu ya anlam veremedim sürekli uzayan akıntı gelmesine falan var mı bu durumu yaşayan

Ahah dayamıyoruzz bende bu sabah yaptım adetime 8 gün var daha 🥹😅 beyazdı ama psikolojik olarak sanki çooook silik gördüm o da kesin kendim görmek istediiğim için😆 bide dün akşam çöpü toplarken midem kalktı kustum psikolojik mi bilmiyorum

Off yaa 😁 senin kaç gün kaldı bata?
9 gün var 😁

Ama benim ilk cocugum adete 8 gün kala beta 12 çıktı ondan beri rahat değilim 2 günüm kaldı çok şükür 8 güne hshshhshs
Benimde bu sabah 8 gün vardı fakat yumurtlamamında 9. Günüydü. Yumurtlamanızın kaçıncı günü öğrenmiştiniz o değeri hatırlıyor musunuz 🌸

Eklentiler

• 1000116633.jpg
    1000116633.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 52
Her seeyi hatırlıyorum gülüm
Sat 7 ocak yumurtlama 19 ocak 27 ocak betahcg 12 çıktı bat 4 subatti
Aaa sizinde öyle ama ben o tarihte yumurtladım bilmiyorum ovu testi yapmadım inşallah bende o değerleri görürüm yakında🥹 geçen ay ilk denememizde kimyasal oldu öncesinde bir bucuk yıl hapla korundum adetime 2-3 kala 7.15 değerle öğrendim ertesi gün 3.62 düşüp gecesinde hasta olmam gereken zamanda hasta oldum. İnşallah ikinci denememizde tutmuştır🥹

Aaa sizinde öyle ama ben o tarihte yumurtladım bilmiyorum ovu testi yapmadım inşallah bende o değerleri görürüm yakında🥹 geçen ay ilk denememizde kimyasal oldu öncesinde bir bucuk yıl hapla korundum adetime 2-3 kala 7.15 değerle öğrendim ertesi gün 3.62 düşüp gecesinde hasta olmam gereken zamanda hasta oldum. İnşallah ikinci denememizde tutmuştırdua edecem sana
Dua edecem sana zihinsel ve fiziksel sağlıklı bir yavrun olsun

Dua edecem sana zihinsel ve fiziksel sağlıklı bir yavrun olsun
Ay aminn ya çok teşekkür ederim benimde dualarım hepinizle sağlıklı olsun kız erkek farketmez dediğiniz gibi🥹 eşim birazcık kız çocukçu 😆ilk değer öğrendiğimde eşim fenerli feneriumdan 3 aylık eşofman takımı almıştım hevesle dolabımın arkasında duruyor Allah nasip etsin kullanmayı inşalah heyecanla almıştım o takımı🥹

Ay aminn ya çok teşekkür ederim benimde dualarım hepinizle sağlıklı olsun kız erkek farketmez dediğiniz gibi🥹 olsun eşim birazcık kız çocukçu 😆ilk değer öğrendiğimde eşim fenerli feneriumdan 3 aylık eşofman takımı almıştım hevesle dolabımın arkasında duruyor Allah nasip etsin kullanmayı inşalah heyecanla almıştım o takımı🥹
Ben de 14 şubatta söylemek istiyorum:(

Ben de 14 şubatta söylemek istiyorum:(
Sizde henüz öğrenmediniz bekliyorsunuz değil mi kaçırmadım konuşmaları🌸 inşallah bende çıkarsa dayanabilirsem öyle yapacağım. Bi sonraki hafta sonu eşimin asker kınası olacak kendi aramızda toplaşma aslında bedelli gidecek ve herkes bir arada olcak haber etmek için o kadar güzel zaman ki kendi kendime hayal kuruyorum 🌸

Sizde henüz öğrenmediniz bekliyorsunuz değil mi kaçırmadım konuşmaları🌸 inşallah bende çıkarsa dayanabilirsem öyle yapacağım. Bi sonraki hafta sonu eşimin asker kınası olacak kendi aramızda toplaşma aslında bedelli gidecek ve herkes bir arada olcak haber etmek için o kadar güzel zaman ki kendi kendime hayal kuruyorum 🌸
Benim adete 10 gün kaldi

Back