Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

İlişki üzerinden kaç gün geçti
Valla ben yumurtlama gününden pek anlamıyorum sabahta yazdım aslında tekrarlayım siz bi hesaplayın biliyosaniz size zahmet 18ocak adet 23unde bitti biz 25inde ilişki yaşadık zaten 25inden 31 e kadar yumurtlama haftası gözüküyordu 2 günde bir ilişki oldu işte adet döngm bu aralar 2 gün oynuyor ama normalde 26gunde bir olurum

Valla ben yumurtlama gününden pek anlamıyorum sabahta yazdım aslında tekrarlayım siz bi hesaplayın biliyosaniz size zahmet 18ocak adet 23unde bitti biz 25inde ilişki yaşadık zaten 25inden 31 e kadar yumurtlama haftası gözüküyordu 2 günde bir ilişki oldu işte adet döngm bu aralar 2 gün oynuyor ama normalde 26gunde bir olurum
Şöyle bebeğim 6 gün adet görüyorsun sanırım, 8. Gün ilişki olmuş. Ama yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli, bazı insanlar adete yakın olur bazısı ortasında bazısı sonunda herkesin ki farklıdır yani. Onu kendin bilirsin yada ovülasyon testiyle takip edebilirsin. Ben bu ay adet bitimi yumurtladım mesela. Ama normalde 14. Gün yumurtluyorum, ovülasyon testin yoksa akıntından falan da anlayabilirsin

Şöyle bebeğim 6 gün adet görüyorsun sanırım, 8. Gün ilişki olmuş. Ama yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli, bazı insanlar adete yakın olur bazısı ortasında bazısı sonunda herkesin ki farklıdır yani. Onu kendin bilirsin yada ovülasyon testiyle takip edebilirsin. Ben bu ay adet bitimi yumurtladım mesela. Ama normalde 14. Gün yumurtluyorum, ovülasyon testin yoksa akıntından falan da anlayabilirsin
Zaten 25inde akinti başladı bende dedim yumurtlama günü bugün herlde diye değerlendirdik ve o günden sonra akinti hiç gitmedi sürekli var genelde 1.2 gün sürer geçerdi bu sefer baya baya uzun sürdü 31inde kadın doğuma gittim akintiyi söyledim beta bakalm ona göre ilaç veririm dedi beta baktılar negatif çıktı zaten çıkmasi imkansızdı ben ilaç almadım şimdi akinti devam ediyor yarın tekrar gıdecem ama varsa çıkarmı acaba çünkü rahatsız olmaya başladım fitil yazsın artık ilk defa bu kadar akintm oldu enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olurdu diye düşünüyorum

Zaten 25inde akinti başladı bende dedim yumurtlama günü bugün herlde diye değerlendirdik ve o günden sonra akinti hiç gitmedi sürekli var genelde 1.2 gün sürer geçerdi bu sefer baya baya uzun sürdü 31inde kadın doğuma gittim akintiyi söyledim beta bakalm ona göre ilaç veririm dedi beta baktılar negatif çıktı zaten çıkmasi imkansızdı ben ilaç almadım şimdi akinti devam ediyor yarın tekrar gıdecem ama varsa çıkarmı acaba çünkü rahatsız olmaya başladım fitil yazsın artık ilk defa bu kadar akintm oldu enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olurdu diye düşünüyorum
Bence pazartesi git eğer varsa da betan yükselmiş olsun

Kızlar selam benimde 17si regl son günümdü 26sında yumurta beyazı uzayan akıntı geldi yumurtlama oldugunu düşünüp değerlendirdim sonra 30unda gene aynı akıntı geldi ve bu 4 günde aralarda su gibi akıntı geldi sürekli sonra 30undan sonra biraz kesildi akıntı dün 5inde yine uzayan akıntı geldi bugünde sık bir şekilde krem gibi bembeyaz akıntım oldu ara ara sol kasığımda batma gibi bir sancı oluyor ve arada göğüsüme bir ağrı girip cıkıyor birde cok hafif karnım ağrıyor karnımın içi acıyor gibi bu ay cok tuhaf oldu ya anlam veremedim sürekli uzayan akıntı gelmesine falan var mı bu durumu yaşayan

Ay kızlaaarr çatlayacam yaaa 6 gün kaldı vallahi sabrım taşıyor 🫣🫣 eczanenin yanından geçiyorum tutmayın beni test alıp yapıcammm

Belirtilerim şunlar; kasık ağrısı adet olacakmışım gibi, azcık akıntım da oluyor hafif ıslak hissediyorum, hafif göğüs sızıntıları, birde midem kazınıyor sürekli..

Bunlar önceki aylarda hiç yoktu. Artık gerçekmi psikolojik mi bilmiyorum. Eşim de şüpheleniyor kasık ağrılarımdan ama birşey demiyor. Çünkü önceki 2 hamileliğimde de aynısı olmuştu. Umarım onun da hevesi kursağında kalmaz. Ayh çatlayacam 🥹

Ahah dayamıyoruzz bende bu sabah yaptım adetime 8 gün var daha 🥹😅 beyazdı ama psikolojik olarak sanki çooook silik gördüm o da kesin kendim görmek istediiğim için😆 bide dün akşam çöpü toplarken midem kalktı kustum psikolojik mi bilmiyorum

Ahah dayamıyoruzz bende bu sabah yaptım adetime 8 gün var daha 🥹😅 beyazdı ama psikolojik olarak sanki çooook silik gördüm o da kesin kendim görmek istediiğim için😆 bide dün akşam çöpü toplarken midem kalktı kustum psikolojik mi bilmiyorum
İnşallah bebiştendir🫠 az kaldı bende senin yerine heyecanlandım kendim yetmezmiş gibi 😅

sizin haberlerinizi de sabırsızlıka bekliyorum bir yandan

Ben internetten en ucuz 10lu strip test sipariş ettim, en azından param çok gitmez ama bu heyecanın önüne gayrı geçemiyorum, olmazsa da negatifi göreyim havam sönsün. Hergün yapıcam valla

Back