- 25 Eylül 2024
- 578
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.241
Aaaa benim gözümün bebeği kotex ya sporcular için olan cok iyiBen bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim
Benim derimde de sorun var galiba. Ona hiç dayanamaz herhalde. Gerçi sık sık değiştiriyorum, ona rağmenBen orkid kullanıyorum canım ya diğer markalar sızdırma yaptı bende. Gerçi orkid tahriş ediyor ama sık değiştirince sorun olmuyor
Sözde ben de yeni paket almadım geçen gün ihtiyacım kalmayacak hamileyim diyeBenim derimde de sorun var galiba. Ona hiç dayanamaz herhalde. Gerçi sık sık değiştiriyorum, ona rağmen
Burada yazar demek istemiş ki Tanrıyı kendine güldürmek istiyorsan ona planlarından bahsetSözde ben de yeni paket almadım geçen gün ihtiyacım kalmayacak hamileyim diye
Yakınsa git sağlık ocağına ama 4'te kapanıyor diye biliyorumAy kızlar kızlaaaarrr sonuç hala çıkmadı niye böyle uzun sürdü ya patladım hepten
Evet aldım ağzımın payınıBurada yazar demek istemiş ki Tanrıyı kendine güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset
Çok yağmur yağıyor ya yakın ama halim yok gitmeye hahahahaha zaten yarın gel demişti ama ilk defa böyle uzun sürdü öğlene kadar çıkardı normaldeYakınsa git sağlık ocağına ama 4'te kapanıyor diye biliyorum
Bizde burada patladık. K kelebekkkkkk sende haberler varmııııAy kızlar kızlaaaarrr sonuç hala çıkmadı niye böyle uzun sürdü ya patladım hepten
Belirtiler ne alemdeeÇok yağmur yağıyor ya yakın ama halim yok gitmeye hahahahaha zaten yarın gel demişti ama ilk defa böyle uzun sürdü öğlene kadar çıkardı normalde
Göğüslerim hala çok sert ve kocamanBelirtiler ne alemdee
Sağlıkocağına gittim sonuç çıkmamış şaka gibi ya altı üstü bi sonuçBizde burada patladık. K kelebekkkkkk sende haberler varmıııı
Ben hafif görüyorum predictor mü? Benimde o tarafta çıkmıştı çizgikızlar kimsenin yorumu yok mu ya valla içim içimi yiyiyor ya görebiliyor musunuz sizde çizgiyi Eki Görüntüle 3543127 Eki Görüntüle 3543128
evet predictor birde cok sıvı almıştım yiğenim rüyamda seni hamile gördüm diyince dayanamadım test yaptım cok da sıvı içmiştim idrarımın rengi su gibiydi o kadar sıvı almıştım hhahahahaBen hafif görüyorum predictor mü? Benimde o tarafta çıkmıştı çizgi
Yaaa bence varrr bende rüyamda kendi güçüklüğümün tıpa tıp aynızı kız bebek gördüm emzircem filan diyordumevet predictor birde cok sıvı almıştım yiğenim rüyamda seni hamile gördüm diyince dayanamadım test yaptım cok da sıvı içmiştim idrarımın rengi su gibiydi o kadar sıvı almıştım hhahahaha
Bende bekliyorum.. seninki de çıkmadı dimiYa kızlar e nabıza sonuç mesai saatleri dışında düşer mi atıyorum akşam filan
Ya kızlar e nabıza sonuç mesai saatleri dışında düşer mi atıyorum akşama
Gerçekten burda deli gibi bekliyoruz ya her dk e nabıza bakıyorumay emin olamadım ya ama laboratuarların mesaisi sanki 5te çıkmıyor ya akşam da gelebilir sonuç bence mesaili çalışıyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?