- 30 Ocak 2025
- 394
- 175
- 18
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.181
Valla bende ümitlendirmicem kendimi çünkü 11 gün. Olsa silik de cıkardı bence ya. Hayırlısı artıkEvet ama bende çok ümitlendirmek istemiyorum açıkcası kendimi. Çünkü sonra insan daha çok yıkılyor. Kendimi yavaştan regle hazırlıyorum, olursa da artık sürpriz olur benim için
Yani çok sanmıyorum ama hayırlısı artıkAmin İhçallahsende bekle Belki döner seninde
Hayıırrrr hala cıkmadıııı sağlık ocağı olduğu için biraz geç çıkar büyük ihtimalE Esmasevgi7777 cıktı mı sonucuuuuuun
Nerede yaşıyorsunuz ne zaman çıkıyor sonuç sizin sağlık ocağında bende bekliyorum merakla sabah verdim kanıHayıırrrr hala cıkmadıııı sağlık ocağı olduğu için biraz geç çıkar büyük ihtimal
Bende sabah verdim normalde 2 saate çıkıyordu ama bu gün şimdi bekliyorum ya çıkmak bilmedi yaaaaNerede yaşıyorsunuz ne zaman çıkıyor sonuç sizin sağlık ocağında bende bekliyorum merakla sabah verdim kanı
heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerle gelBende sabah verdim normalde 2 saate çıkıyordu ama bu gün şimdi bekliyorum ya çıkmak bilmedi yaaaa
İnşallah ya inşallah yıkılmamheyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerle gel
Az önce bir arkadaşımla görüştüm hamile kalmış. Her iki yumurtalığında da 10 cm çikolata kisti varmış. Amh düşüklüğü varmış aynı benim gibi. 1 sene 2 ay denemişler en son tüp bebek için gittikleri doktor hem eşine hem de kendisine vitamin vermiş. Onu kullandıkları ay hamile kalmış kız şimdi 3.5 aylık. Belki bilen faydasını gören vardır kızlar PharmaSupra life. Duydunuz mu? Deneyen var mı? Ben de kullanmak istiyorum regl olunca 3-4. gün doktora gidicem danışıcam. Fiyatları da çok pahalıVücudumuzu resmen deney tahtasına dönüştürdük
Hiç duymadım... araştırırım bende..Az önce bir arkadaşımla görüştüm hamile kalmış. Her iki yumurtalığında da 10 cm çikolata kisti varmış. Amh düşüklüğü varmış aynı benim gibi. 1 sene 2 ay denemişler en son tüp bebek için gittikleri doktor hem eşine hem de kendisine vitamin vermiş. Onu kullandıkları ay hamile kalmış kız şimdi 3.5 aylık. Belki bilen faydasını gören vardır kızlar PharmaSupra life. Duydunuz mu? Deneyen var mı? Ben de kullanmak istiyorum regl olunca 3-4. gün doktora gidicem danışıcam. Fiyatları da çok pahalı
Bana çok önerdi kesin al dedi çok samimi olduğum biri de değil başka firmadan bir müşterimiz. O yüzden size sormak istedim. İyiyse başlayalım bizde.Hiç duymadım... araştırırım bende..
Ayyy heyecanla bekliyorum sonucunuuu hadi inşallahhOf diğer sonuçlarım çıkmış beta hala çıkmamış ya
Senin ki çıkmadı mıııııAyyy heyecanla bekliyorum sonucunuuu hadi inşallahh
1.5 yıldır istiyoruz 1 yil bekledim sonra gittim dr a bütün testler esiminde benimde yapıldı sadece çikolata kisti ve hafif pcos görüntüsü var engel baska bisey yok rahim filmi dediler onu da bu ay çekindim çok umitliydim ama bel ağrısından dolayı falan hastalandim şeker paketli gıdalar dr surekli söylüyor zaten kes diye ve yürüyüş mutlaka öneriyorlar harcamati kuyruk sokumuna yaptıricam ve yanlara falan yumurtalık derseniz ona göre vuruyorlar zatenTabi ama bende amh düşüklüğü var doktor acele etmemi söyledi o yüzden çok gerginim
Ben zaten 54 kiloyum boyuma göre kilom çok az. Gluten ve şeker benim de kanayan yaram özellikle paketli gıdaları kesmem lazım haklısınız. Hacamatı hangi bölgeye yaptırıyorsunuz? Ne zamandır deniyorsunuz çocuk özel olmazsa?
Hadi cikmadi mi daha bekliyoruzSenin ki çıkmadı mıııııben üzülmekten çok korkuyorum şu an ama içimden bi ses de belki diyor
Ay çıkmadı ya çatladım burda ya zaten negatif görmekten korkuyorum stresliyimHadi cikmadi mi daha bekliyoruz
Sizin akintinin devamı geldi miAyyy heyecanla bekliyorum sonucunuuu hadi inşallahh
Gelmedi aşkımSizin akintinin devamı geldi mi
Olumlu sonuçlar söyleyin kızlarAy çıkmadı ya çatladım burda ya zaten negatif görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?