- 6 Şubat 2025
- 81
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.121
Hayit sirkesi kullanıyorum onu çikolata kist ağrım için 2 3 aydır düzenli olmasada ara ara içiyorum adetim düzenli bide aslan pencesini yarından itibaren basliycamBen de duydum sabah sabah hayıt akşam. Aslan pencesi diyolar
Bi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size deHayit sirkesi kullanıyorum onu çikolata kist ağrım için 2 3 aydır düzenli olmasada ara ara içiyorum adetim düzenli bide aslan pencesini yarından itibaren basliycam
Verdim eşimde baktırdı onda da sorun yok benim sadece biraz prolaktin yüksek 12 o da çok değil dr en son rahim filmi de çekelim aklimzdan şüphe gitsin olmadi tüp bebek dedi sizde bi sorun var mı sebepsiz miKan testi falan verdin mi bitanem sen? Bende 1,5 yıldır bekliyorum 2 ye doğru gidiyor hatta Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize
At bakalım Bu ay olmazsa denicem bunlarıBi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de
Ekran görüntüsü al istersenAt bakalım Bu ay olmazsa denicem bunları
Hazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canımBi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de
Sağolasın canım aldımEkran görüntüsü al istersen
Gahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyorHazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canım
İlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyorGahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyorRabbim vaktini bekletiyor ne diyeyim
Adetimde sökülüyorİlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyor
Genetiğe bakıldı miAdetimde sökülüyorevlendiğimin 2. Ayı hamile kaldım ama çok korktum çok yeniydim kabullenemedim bi cahillik yaptım işte şimdi Allah aratıyor bak
Amin aşkım benim amiiiinnGenetiğe bakıldı miöyle düşünme dur bakalım her şey gibi bebeklerde vakti saatinin dolmasını bekliyor Allah gozaydinligi evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Birde kilo da etkiliyor sanırım yürüyüşe basliycam 54le hamile kalmıştım pcos 65 suan kilom gün aşırı 45 dk lik yürüyüş yapmaya basliycam yarından itibaren haydi arkadaşlar toparlanıp yeniden bu ay için ayağa kalkma vaktiAmin aşkım benim amiiiinn
Evett dün akşam hamile olduğunu öğrendiDiğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim
Canım bende de çikolata kisti varHayit sirkesi kullanıyorum onu çikolata kist ağrım için 2 3 aydır düzenli olmasada ara ara içiyorum adetim düzenli bide aslan pencesini yarından itibaren basliycam
At aşkım ya aktardan mı alıyoruz internettense özelden de link atBi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de
Canım bende dün çok üzüldüm ağladım çok ama sonra geçti. Şimdi iyiyim. Sen nasılsın, toparlandın mı? Mutlaka bebişin olacak senin de, merak etme. Bak benim yaşım da 35 hiç bebeğim yok ama kafaya takmıyorum illaki olur hayırlısı olsun diyorumÇok üzüldüm kahroldum
PozitiffffBugün başka bir markada daha denedim.. ne diyorsunuz kızlar gelcek mi pozitif
Reglime 3 gün var
Gluten ve şekeri kesip yürüyüş yapicam beslenmeme dikkat edicem bu ay 2 3 kilo vermek bile çok etkili bu dönemde sizde deneyin birde adetim bitsin hemen bi hacamat yaptircamCanım bende de çikolata kisti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?