Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Hayit sirkesi kullanıyorum onu çikolata kist ağrım için 2 3 aydır düzenli olmasada ara ara içiyorum adetim düzenli bide aslan pencesini yarından itibaren basliycam
Bi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de

Kan testi falan verdin mi bitanem sen? Bende 1,5 yıldır bekliyorum 2 ye doğru gidiyor hatta Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize
Verdim eşimde baktırdı onda da sorun yok benim sadece biraz prolaktin yüksek 12 o da çok değil dr en son rahim filmi de çekelim aklimzdan şüphe gitsin olmadi tüp bebek dedi sizde bi sorun var mı sebepsiz mi

Bi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de
Hazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canım

Hazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canım
Gahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyor Rabbim vaktini bekletiyor ne diyeyim

Gahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyor Rabbim vaktini bekletiyor ne diyeyim
İlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyor

İlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyor
Adetimde sökülüyor evlendiğimin 2. Ayı hamile kaldım ama çok korktum çok yeniydim kabullenemedim bi cahillik yaptım işte şimdi Allah aratıyor bak

Adetimde sökülüyor evlendiğimin 2. Ayı hamile kaldım ama çok korktum çok yeniydim kabullenemedim bi cahillik yaptım işte şimdi Allah aratıyor bak
Genetiğe bakıldı mi öyle düşünme dur bakalım her şey gibi bebeklerde vakti saatinin dolmasını bekliyor Allah gozaydinligi evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Evett dün akşam hamile olduğunu öğrendi 1.80 artmış 30’lara.. ümit hep var arkadaşlar

Çok üzüldüm kahroldum
Canım bende dün çok üzüldüm ağladım çok ama sonra geçti. Şimdi iyiyim. Sen nasılsın, toparlandın mı? Mutlaka bebişin olacak senin de, merak etme. Bak benim yaşım da 35 hiç bebeğim yok ama kafaya takmıyorum illaki olur hayırlısı olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…