- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Daha bi kaç gün düşünme kendi rutin hayatına devam et bakalım adet gününde gelmezse test yaparsın yineTamam aşkım ağrılarım devam ediyor ama test mest kovalamıcam adetim gecikirse 10 gün sonra gidicem
Şu an benim de belim ağrıyor sağ tarafımda adet olacakmış gibi ağrıyor evi falan süpürdüm sanki regl olacakmışım gibi sancım var ince inceTamam aşkım ağrılarım devam ediyor ama test mest kovalamıcam adetim gecikirse 10 gün sonra gidicem
Gayet net görünüyor eğer güvenilir bir markayla bence varArkadaşlarrr ikinciye test yapıcam dedim ya az önce ikinciye yine yaptım yorumlarınızı bekliyorumm sabah idrarı değil ama
Predictor early test güvenilir diye onu almıştım ama bakalımGayet net görünüyor eğer güvenilir bir markayla bence var
Evet bir önce ki gebeliğimi bende onunla öğrenmiştim çoook silik bir çizgi çıkmıştı hemen kan verdim 11.89 beta çıktı hassasiyeti de iyiPredictor early test güvenilir diye onu almıştım ama bakalım
Hamişlerin duası kabul olur bize de dua etPredictor early test güvenilir diye onu almıştım ama bakalım
Olsun be diğer aylara0.100 çıkmış kuzum ben elendim
Öffff bende yarın erkenden sağlık ocağındayım nolur pozitifi göreyim ya yıkılmak istemiyorumOlsun be diğer aylara
AmiiiiiiinÖffff bende yarın erkenden sağlık ocağındayım nolur pozitifi göreyim ya yıkılmak istemiyorum
Bu gün biter miiiiiAmiiiiiiin
Biter biter iş üret kendineBu gün biter miiiii
Ay evi süpürdüm çamaşırları topladım yenisini astım iş kalmadıııııııı hahahaahaBiter biter iş üret kendine
Ağzım dudaklarım çok kuruyo bi belirti olabilir mi hshshshahajaaBiter biter iş üret kendine
Yaa inşallah hamişimdirr ve içimden geçen hepinizin hamiş olmasıı ve inşallahta kabul olurrrrHamişlerin duası kabul olur bize de dua et
Yani o kırmızılık böyle kurudukça azalıyor gibi ama orada çizgi var kuzum görüyorum yani eğer gözlerim oyun olmuyor oynamıyorsa görüyorum eğer vücut ısım yarın sabah çok düşük çıkmazsa awooks yapacağımBende çok yaptım bu markadan ilk attığın gibi çok çıktı bende ama bu şekilde asla çıkmadı bildiğin kırmızı
Sanki var gibiii ay hadi inşallahhSmdı cektm yne @monaliza1
Ben neden orada beyaz çizgi görüyorum ve köşesinde ip ince bir çizgi varO kadar yok ki görünmüyorbahtım gibi tertemiz
Çok üzüldüm kahroldumOlsun be diğer aylara
Senin son 2 gün kaldı dimiBu gün biter miiiii
Kız dur daha ilk ay bu. Hemen karalara bağlama. Bak diğer kızçeler kaç aydır deniyor. İlk aydan tutma ihtimali çok düşük zaten sıkma canınıÇok üzüldüm kahroldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?