Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ben elendim arkadaşlar. İnfluenza olmuşum 5 tane ilaç verdi doktor biride antibiyotik varsada olmayacak. Test aldım iki tane yarın sabah ve ertesi sabah yapacağım yinede ümidim yok bu ay belirtim daha az ama ne olur ne olmaz. İlaç içmedende geçmiyor çok kötü bişeymiş bu

Canım g
Çok geçmiş olsun geçenlerde belim tutuldu gram hareket edemedim yatalak gb kaldım yne de hap ıcmedm bu cıddı bıkonu. ve bu şekilde bile acile gitmedim evet muhtemelen ifluenza zordur ama ilaç içeceksen testi yapmalısın yine de körü körüne içilmez ki hamileysen

Test yqptım canım ama beş gün kalaydı kan testi yaptım doktorada belirttim negatif çıktı bu sabahta idrar testi yaptım 4 gün kala yine negatif. O yüzden rahatım yoksa bu kadar rahat olamazdım. O ayrıntıyı vermemişim haklısın

Evet hatta ben söyledim sana yumurtlamanı yanlış hesaplamışsın diye 4 gün kala negatif olması negatif olduğunu da göstermiyor Yani bu kadar rahat ilaç kullanmamalsn. Doktora söyleseydin hemen kan bakardı zaten şüphem var deyince kusura bakma gebelik isteyen bir kadın böyle rahat davranmamalı Ben hala adet olmadığım için gece de boynum tutulmuş her şey art arda geliyor hala ilaç içmiyorum dün teslim negatif çıktığı halde Bence bir kan ver ya da bekle bahsettiğin ilaçlar çok tehlikeli kaldı ki benim kaç tane arkadaşımın erken testlerde çıkmayıp adet günü pozitif verdi sana ümit vermek istemiyorum ama gebelik düşünen bir kadın temkinli olmalı ve asla böyle ilaçlar içmemeli Emin olmadan tekrar geçmiş olsun

Ben de az önce kaset test yaptım negatif artimed beni heyecanlandırdı ama yok gösterdi kaset testi..perşembe regl günüm.. bakalım galiba kan vermeyeceğim moralim bozuldu bir de doktor negatif demesin
Canım şimdiden üzme kendini, bende geçen hamileliğimde erken gebelik silik pozitifti ama kaset test bembeyaz negatifti. Belli olmaz bu işler. Umarım bebişin seninledir. Az daha beklicez.... gerçi benim umudum pek kalmadı nedense. Hiç silik bile gözükmüyor bende

Yaa gerçekten mi dikkat edeyim o zaman içmeyim işe dönmem gerekiyor toparlanmam lazım diye bide ben artık 4 gün kaldı yoktur diye düşündüm o zaman adet günüm gelene kadar dikkat edicem

3 günüm var regle bekleyeceğim bu sefer

Çok geçmiş olsun canım benim sağlığın iyi olsun zaten bebiş olur

İdrar testleri benim psikolojimi bozuyor bi daha yapmıcam. Bugün kan vericem 1-2 saate kadar. Benim de bugün aşırı göğüs ağrım var damar var mı bakmadım ama

İdrar testleri benim psikolojimi bozuyor bi daha yapmıcam. Bugün kan vericem 1-2 saate kadar. Benim de bugün aşırı göğüs ağrım var damar var mı bakmadım ama
2-3 gündür göğüslerim şişmişti ağrıyordu ama ilk defa bu kadar büyüdüğünü gördüm o kadar sert ki dokunamıyorum bile, adetime yakın olurdu ama bu kadar hiç hatırlamıyorum

Arkadaşlar elim ayağım titriyor antibiyotik içtim bide offf aabah 4 te bişey yoktu şimdi nasıl çizgi çıktı şoktayım 8. Dakkada çıktı belirginleşti predictor early marka ben mi yanlış görüyorum atayım baakar mısınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…