• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Eklentiler

• 20250210_134546.jpg
    20250210_134546.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 66
Başlarda görmüştüm ya içini filan açtım yok gibi ama buraya yazdığım sıralarda gördüm hatta şok oldum. Garip geldi bu durum

Eklentiler

• IMG_2685.png
    IMG_2685.png
    618,2 KB · Görüntüleme: 60
Canım çok silik ben de görüyorum umarım vardır bence ilaçları hiç içme meyve ye C vitamini olsun diye. Yarın da ilk idrarla tekrar dene sabah
Bu ayda çok para harcadım şu testlere ama dayanamayıp idrarım sıkıştıktan sonra tekrar yapsam mı yarın sabahta aynı markadan alıp yapayım eğer varsada bişey hazır izinliyken yarın sabah sağlıkocağına kan veririm

Bu ayda çok para harcadım şu testlere ama dayanamayıp idrarım sıkıştıktan sonra tekrar yapsam mı yarın sabahta aynı markadan alıp yapayım eğer varsada bişey hazır izinliyken yarın sabah sağlıkocağına kan veririm
Bence sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur ama sen nasıl istersen, direkt kan da verebilirsin test yapmak yerine. Testler maalesef hem cok pahalı hem de gebelik istenildiğinde vazgeçilmez bi alışveriş oluyor bizim için 🥲🫠

Bence sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur ama sen nasıl istersen, direkt kan da verebilirsin test yapmak yerine. Testler maalesef hem cok pahalı hem de gebelik istenildiğinde vazgeçilmez bi alışveriş oluyor bizim için 🥲🫠
Bana hala yokmuş gibi geliyor çünkü başta var gibiyken sonra çizgi gitti gibi çok garip oldu🥲 bakalım inşallah vardır inşallah hepimize nasip olur geçen ay ilk denememizdi kimyasaldı inşallah bu sefer tutunabilmiştir🥰

Bencede şüphe var yeni test şap ilacı da içemeyeceksin sonuçlanana kadar

Bana hala yokmuş gibi geliyor çünkü başta var gibiyken sonra çizgi gitti gibi çok garip oldu🥲 bakalım inşallah vardır inşallah hepimize nasip olur geçen ay ilk denememizdi kimyasaldı inşallah bu sefer tutunabilmiştir🥰
Ben görüyorum ince bi çizgi var pembemsi. Predictor early testi yanılma payı yok denebilir ki bence sen hamilesin umarım sağlıkla kucağına alırsın şimdiden duam bu 🤭 sen su an izinliysen simdi bile kan verebilirsin bu arada acile git gebelik şüphem var regl gecikti 1 hafta de hemen alıyorlar 😅

Back