- 12 Şubat 2024
- 197
- 51
- 18
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Hatta durdukça biraz daha koyulastiBat 5 gün kaldı awox marka test fakat 5 dk geçmişti kuruma çizgisi yada yalancı pozitif değildir inşallah demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta durdukça biraz daha koyulastiBat 5 gün kaldı awox marka test fakat 5 dk geçmişti kuruma çizgisi yada yalancı pozitif değildir inşallah demi
Sorma kendi kendimizi strese sokuyoruz sürekliOf inşallah kuzum ya çok gerildim gerçekten cumadan beri. O ilk testi yapmıcaktık![]()
Evet gözüküyor inşallah vardırHatta durdukça biraz daha koyulasti
Pozitif görünüyor :)Hatta durdukça biraz daha koyulasti
Canım çok silik ben de görüyorum umarım vardır bence ilaçları hiç içme meyve ye C vitamini olsun diye. Yarın da ilk idrarla tekrar dene sabahBaşlarda görmüştüm ya içini filan açtım yok gibi ama buraya yazdığım sıralarda gördüm hatta şok oldum. Garip geldi bu durum
Bu ayda çok para harcadım şu testlere ama dayanamayıp idrarım sıkıştıktan sonra tekrar yapsam mı yarın sabahta aynı markadan alıp yapayım eğer varsada bişey hazır izinliyken yarın sabah sağlıkocağına kan veririmCanım çok silik ben de görüyorum umarım vardır bence ilaçları hiç içme meyve ye C vitamini olsun diye. Yarın da ilk idrarla tekrar dene sabah
Canım ben görüyorum gölge var. Okudum yazışmaları bu saatten sonra içme antibiyotik bata kaç gün varBaşlarda görmüştüm ya içini filan açtım yok gibi ama buraya yazdığım sıralarda gördüm hatta şok oldum. Garip geldi bu durum
4 gün var 14 şubat bat günümCanım ben görüyorum gölge var. Okudum yazışmaları bu saatten sonra içme antibiyotik bata kaç gün var
Yaptığın test güvenilir bir test umarım hamilesindir üzme kendini4 gün var 14 şubat bat günüm
Bence sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur ama sen nasıl istersen, direkt kan da verebilirsin test yapmak yerine. Testler maalesef hem cok pahalı hem de gebelik istenildiğinde vazgeçilmez bi alışveriş oluyor bizim içinBu ayda çok para harcadım şu testlere ama dayanamayıp idrarım sıkıştıktan sonra tekrar yapsam mı yarın sabahta aynı markadan alıp yapayım eğer varsada bişey hazır izinliyken yarın sabah sağlıkocağına kan veririm
Hayatım ilk idrarla yapmak daha net sonuc oluyor gün içinde sıkışık oldugunda değerin daha 20lerdeyse cıkmama ihtimali çok yüksek. Hemen düşürme modunu bence sabah deneYine yaptım ama negatif umudumu kaybettim daha da çıkmaz herhalde![]()
Kızlar gözle görülmüyor ama flaş tutunca görünen çizgi oldu muOf inşallah kuzum ya çok gerildim gerçekten cumadan beri. O ilk testi yapmıcaktık![]()
Bana hala yokmuş gibi geliyor çünkü başta var gibiyken sonra çizgi gitti gibi çok garip olduBence sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur ama sen nasıl istersen, direkt kan da verebilirsin test yapmak yerine. Testler maalesef hem cok pahalı hem de gebelik istenildiğinde vazgeçilmez bi alışveriş oluyor bizim için![]()
Bencede şüphe var yeni test şap ilacı da içemeyeceksin sonuçlanana kadarBu ayda çok para harcadım şu testlere ama dayanamayıp idrarım sıkıştıktan sonra tekrar yapsam mı yarın sabahta aynı markadan alıp yapayım eğer varsada bişey hazır izinliyken yarın sabah sağlıkocağına kan veririm
Ama dün kanda <2.30 çıkmıştı sabah 8 gibi test vermiştim. Bu kadar çabuk değişebilir miYaptığın test güvenilir bir test umarım hamilesindir üzme kendini![]()
Ah canım bendede negatif çıktı bu sabah, o kadar üzüldüm ki.. ümitsizliğe kapılıyorum ama bu işler belli olmuyorYaptım ben negatif çıktı ya üzüldüm
Ben hiç bilmiyorum kuzum idrar testleri insanı delirtiyor ben gidip kan verdimKızlar gözle görülmüyor ama flaş tutunca görünen çizgi oldu mu
Ben görüyorum ince bi çizgi var pembemsi. Predictor early testi yanılma payı yok denebilir ki bence sen hamilesin umarım sağlıkla kucağına alırsın şimdiden duam buBana hala yokmuş gibi geliyor çünkü başta var gibiyken sonra çizgi gitti gibi çok garip oldubakalım inşallah vardır inşallah hepimize nasip olur geçen ay ilk denememizdi kimyasaldı inşallah bu sefer tutunabilmiştir
![]()