Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorum
daha çok erken çatlamadan sonra 12-14. günde test yapın biz erken davranıp negatif gördük
Yani regl gününden 1 gün öncesi yapmam gerekiyor anladım çok teşekkür ediyorum 15 ine kadar çatlaırm bende sanırım

Kızlar adetime 3 gün kaldı kaset tets yaptım negatif çıktı saatlerdir ağlıyorum çok üzüldüm ovülasyon testi ile takip etmiştim ben bugün 14.gun pik gününün galiba olmadı erken gebelik testim olmadığı için birde ovülasyon testi ile bakayım dedim pik gösterdi tekrardan umutlandim ne dersiniz burdan pozitife döner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…