- 19 Kasım 2022
- 421
- 206
- 33
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Olurr balımm neden olmasın ki daha yeni demiyorsun zaten bak benimde yaşım gidiyor 29 oldum 5 sene oldu evleneli promlem yok ama olmuyor işteAma Yaşım var aşkım kariyerim yüzünden 5 yıl bekledimartık oğlum tek kalmasın bir de kızım olsunnnnnnn
Tamam11 de dene çıkarsa bana da haber et bari de 14 ü bekleyemeyeyim etiketle beni
Redflag testlerArtımed bide freyy öyle bişeydi ismi
İlk kez duydum canm böyle bir şey. ben de sezaryenim. Umarım aşılamana gerek kalmadan hamıle kalırsınBenim fizyolojik hiçbir sorunum yok gebeliğim hızlı oldu hatta 1.yi 7 haftalıkken kaybettim ilk gecemde hamile kalmıştım oğlum kaybettiğim bebekten 3 deneme sonra oldu sezaryen olan kadınların yüzde 90inda olan bir şeymiş istmosel dikiş cep gibi kaynıyor adetten sonra leke geliyor o yüzden gitmiştim istmosel var dedi dr olmazsa doğal yollarla bence olacak dedi aşılama yaparız dedi daha 1.denemem bakalım bekliyoruz
İnş bebegimmmm aynı ay kalalım hep konuşalımİlk kez duydum canm böyle bir şey. ben de sezaryenim. Umarım aşılamana gerek kalmadan hamıle kalırsın
Bu bennn yumurtlamam 30-31 diBende varsa eğer eşime 14 ünde süpriz yapmayı düşünüyorum Allah inşallah hepimize nasip eder
Aşkım ne zaman test yapıcaksın???İlk kez duydum canm böyle bir şey. ben de sezaryenim. Umarım aşılamana gerek kalmadan hamıle kalırsın
Ah keşkeee. Bu ay nedense olacak gibi his vardı içimde ama gitti gibi o his. Testlero bole 0 hisle yptımİnş bebegimmmm aynı ay kalalım hep konuşalım
Ben 2 gundur yapıyorum laboquıck ama cıkmıyo öyle net bı pembeAşkım ne zaman test yapıcaksın???
Kac gün kaldiii bataAh keşkeee. Bu ay nedense olacak gibi his vardı içimde ama gitti gibi o his. Testlero bole 0 hisle yptım
Yarın 4 kalıyor 3 adet awox erken gebelık testim var yarn yapacağımKac gün kaldiii bata
Yarın 4 kalıyor 3 adet awox erken gebelık testim var yarn yapacağım
Ben de bugün işten gelince 6 buçukta yaptım ama dümdüz negatif çıktı moralim bozuldu. Ağrılarım da var kaç haftadır bunlar ne o zaman ofAma bugun 3 bardak cay ıcıp oglen 12de yaptm ılk ıdrar degldııVignette sen nezaman yapacaksın?
Düşünmekten lal oldum gerçekten ahahahahaja bekleyelim yapacak başka bi şeyimiz yok aha bu gün de bittiBen de bugün işten gelince 6 buçukta yaptım ama dümdüz negatif çıktı moralim bozuldu. Ağrılarım da var kaç haftadır bunlar ne o zaman ofYarın kan mı versem diyorum ne diyorsun
Moral bozmakk yokkk. Döllenmeden 9-10 gün sonra kana işliyormuş. 30 ocakta çatlama olsa 31 ocağa kadar döllenme olsa şimdi anca 7 gün olurr. Dur bi bebek yerleşsin kız. Benim de çok kötü bel ağrım ve kasık ağrım var. Ama beklememiz şartBen de bugün işten gelince 6 buçukta yaptım ama dümdüz negatif çıktı moralim bozuldu. Ağrılarım da var kaç haftadır bunlar ne o zaman ofYarın kan mı versem diyorum ne diyorsun
Yani çatlamadan sonra kaçıncı gün yapalım testleriiiiMoral bozmakk yokkk. Döllenmeden 9-10 gün sonra kana işliyormuş. 30 ocakta çatlama olsa 31 ocağa kadar döllenme olsa şimdi anca 7 gün olurr. Dur bi bebek yerleşsin kız. Benim de çok kötü bel ağrım ve kasık ağrım var. Ama beklememiz şart
En sağlıklısı 12-14 tabi ama bazılarında 9 ve 10 da gösteriyor ince şekildeYani çatlamadan sonra kaçıncı gün yapalım testleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?