Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ama Yaşım var aşkım kariyerim yüzünden 5 yıl bekledim artık oğlum tek kalmasın bir de kızım olsunnnnnnn
Olurr balımm neden olmasın ki daha yeni demiyorsun zaten bak benimde yaşım gidiyor 29 oldum 5 sene oldu evleneli promlem yok ama olmuyor işte demekki bekletmeyi seviyor bebişler

İlk kez duydum canm böyle bir şey. ben de sezaryenim. Umarım aşılamana gerek kalmadan hamıle kalırsın

ben dün kan tahlili verdim heyecandan çünkü belim ve kasığım çok ağırıyor negatif çıktı ama çok erken zatenn

Ama bugun 3 bardak cay ıcıp oglen 12de yaptm ılk ıdrar degldıı Vignette sen nezaman yapacaksın?
Ben de bugün işten gelince 6 buçukta yaptım ama dümdüz negatif çıktı moralim bozuldu. Ağrılarım da var kaç haftadır bunlar ne o zaman of Yarın kan mı versem diyorum ne diyorsun

Ben de bugün işten gelince 6 buçukta yaptım ama dümdüz negatif çıktı moralim bozuldu. Ağrılarım da var kaç haftadır bunlar ne o zaman of Yarın kan mı versem diyorum ne diyorsun
Moral bozmakk yokkk. Döllenmeden 9-10 gün sonra kana işliyormuş. 30 ocakta çatlama olsa 31 ocağa kadar döllenme olsa şimdi anca 7 gün olurr. Dur bi bebek yerleşsin kız. Benim de çok kötü bel ağrım ve kasık ağrım var. Ama beklememiz şart

Yani çatlamadan sonra kaçıncı gün yapalım testleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…