Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Arkadaşlar bişey soracağım geçen ay 16 sında hasta oldum 29 aralık ovulasyon testim pikti . Bu ay 15 inde hasta oldum fakat ovulasyon testi yaptım hesaplara göre ne zaman yumurtlamışımdır sizce

Gece göğüs ağrısından uyuyamadım iki kere de uyandım göğüslerim Halkalı kısmı falan çok hassas yanmalı ağır geliyor uçları da arada hassas hissediyorum benim için tek belirti bu yani Bir önceki aylarda deli gibi kasık batmaları baş dönmesi halsizlik akıntı çok şey yaşadım Bir de bu ay çok farklı olan akıntının her Aydan 3-4 katı fazla olması E Esmasevgi7777 yarın awox yapacagm. 4 gün kalıyor maksimum 5 çıkmazsa da 3 gün sonrasında normal kaset teste bakacağım

Bende aynısı oldu 30 31 pikti 1 Şubat çatladı bende 11 deniycem ihcallah tutmusdur
Aa öyle iki gün pik olup çatladığı oluyor mu ben geçen ay 29 unda pik gördüm bidaha yapmadım ne zaman çatladı bilmiyordum kimyasal yaşadım bu ay hiç ovulasyon yapmadım nasıl hesapllicam bilemedim

Hadi bakalım umarım güzel haberleri veirriiiizzz

Arkadaşlar bişey soracağım geçen ay 16 sında hasta oldum 29 aralık ovulasyon testim pikti . Bu ay 15 inde hasta oldum fakat ovulasyon testi yaptım hesaplara göre ne zaman yumurtlamışımdır sizce
Merhaba 15'inde regli olduysan 29 Aralık'ta pik olan testin 1 ocak'ta çatlamış luteel faz 14 gündür. 15 ocak'ta regli olduysan da Bir önceki ay 16 gün çatladığı için. Yine 16.gün ne 2 Şubat'ta yumurtlaman olmuş oluyor

Kız benimkini de hesapla 22 sat 17 bat
Daha detaylı açıkladım tekrar mesajı istersen bir daha bak canm her ay düzenli mi oluyorsun 22 ocak'ta adet olduysan bir önceki yumurtlama 8 ocak'mış. Eğer 17'sinde ise 3 Şubat'ta yumurtlamış olman gerekiyor 3 Şubat'ta yumurtlamış olman gerekiyor

Teşekkür ederim dr randevumuzda sağda yumurtan var dedi 3 şubatta demekki çatlamış o gün sağ ol

Aa öyle iki gün pik olup çatladığı oluyor mu ben geçen ay 29 unda pik gördüm bidaha yapmadım ne zaman çatladı bilmiyordum kimyasal yaşadım bu ay hiç ovulasyon yapmadım nasıl hesapllicam bilemedim
Geçmiş olsun Rabbim bır daha yaşatmasin ben genelde iki gün oluryor yumurtalamam kişiden kişiye değişir takan kafana

Nasıl yani tam anlamadım ben 16 aralıkta adet oldum 29 aralıkta pik gördüm o ay kimyasal geçirdim. Bu ay 15 inde hasta oldum ama hangi ay yumurtladım hangi ay çatladı hesaplayamadım. Hesabınıza göre 2 şubatta mı yumurtladım çatlamam ne zaman oluyor çok karıştı kafam teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…