- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Ama ovulasyona göre beklenen adet 13 ü , sabredip pazartesiyi bekleyeyim en azından 4 gün önce test vermiş olurumBenim de pik ve catlama 30 u , pazartesi kan veririm diyorum ama yarın sabah mı versem yaa dayanamiyorum
Varsa ikisindere çıkar kanda ama tabi beklemek daha iyi canımAma ovulasyona göre beklenen adet 13 ü , sabredip pazartesiyi bekleyeyim en azından 4 gün önce test vermiş olurum
Sizin bat ne zaman ?Varsa ikisindere çıkar kanda ama tabi beklemek daha iyi canımyapabilene
Yazdım yaaa cillopppp gibi negatifffffNe çıktı esmaaaaaaa
Bi mucize olurdu herhalde Hahhajz ama tuhaf ağrılarım var bu sefer hissediyorum pozitife döneceeeeekkkkNe çıktı esmaaaaaaa
Kuzum daha çok erken ya ben dedim yapmayalım diye üzülme daha çok varBi mucize olurdu herhalde Hahhajz ama tuhaf ağrılarım var bu sefer hissediyorum pozitife döneceeeeekkkk
Ay evet yaaaaa gaza geldim yaptım son 3 testim kaldı en azından merakımı 2-3 gün daha götürür tam 14. Günde yaparım tekrar offff ama pozitifi görelim lütfen yaaaaKuzum daha çok erken ya ben dedim yapmayalım diye üzülme daha çok var
Valla bence sende hiç yapıp canını sıkma boşunaKuzum daha çok erken ya ben dedim yapmayalım diye üzülme daha çok var
16Sizin bat ne zaman ?
İnşallah kuzum ekim annelerine transfer gerçekleştirelimBi mucize olurdu herhalde Hahhajz ama tuhaf ağrılarım var bu sefer hissediyorum pozitife döneceeeeekkkk
Amiinnnnnnİnşallah kuzum ekim annelerine transfer gerçekleştirelim
Öyle mi diyorsun ya ben de gaza gelmiştimValla bence sende hiç yapıp canını sıkma boşunayürürken bile göğüslerim ağır geliyo bu boşuna olmamalı yaaaaa
Benim de negatif çıktı ya moralim bozuldu birazValla bence sende hiç yapıp canını sıkma boşunayürürken bile göğüslerim ağır geliyo bu boşuna olmamalı yaaaaa
Ay hadi yap ya ne kaybedersin yap yap yap hahahahahaÖyle mi diyorsun ya ben de gaza gelmiştim
Hiç duymadımKızlar bu testlerden aldım hafta sonu yapabilmek için üstekini ilk defa duydum daha önce duyan var mıı?
ay yapmışsın bile aşkım hiç bozulmasın gerçekten çok erken yaptık pazar günü yapalım tekrarBenim de negatif çıktı ya moralim bozuldu biraz
Ah aşkım o kadar güzel anlattın ki gerçekten çok çok çok haklısın aslında gerçekler bunlar çok doğruKızlar şunu anladım biz kendimizi çok dinliyoruz mesela benim şuan gebelik için belirtilerim var sözde bana göre akinti, bel ağrısı, kasık ağrısı, mide bulantısı, kaç gündür hafif baş dönmesi dedimki kesin var bu sefer ama işte kan sonucu negatif akışına bırakmak en güzeli bence bu ay zaten pskolojim bozuktu hazır hissetmiyodum kendimi ama bir gün gerçekten bebek için çabalayacak olursam asla kafaya takmiycam akışına bırakacam aslında benim 1 çocuğum var ilk evliliğimde çok küçük yaşta anne oldum ve o zaman neyin ne olduğunu bilmiyodum hamileliğimide farklı bişey için gittiğim doktordan öğrenmiştim adetimin ilk günü olması gereken günde ve hatırladım kadarı ile hiç bir belirtm yoktu şuan aradığım belirtilerin hiç biri hemde şuan bu kadar belirti arama sebebimde bence burda okuduğum yazılar her okuduğum yazıda buda var şuda var diyorum halbuki her bünye bir olmuyor allah isteyen herkesin kucağını bebişlere doldursun ama dediğim gibi belirti aramayın biliyorum çok çok zor ama bu stresle bile yalancı gebelik yaşıyoruz resmen herşeyin bir vakti zamanı vardır allah en hayırlısını versin en güzel zamandagüzel haberler almanız dileği ile iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?