- 11 Ağustos 2018
- 569
- 730
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
İnş en kısa zamanda olur bebegmPco var bende kuzum 1 yıldır istiyoruz olmuyordu şuan kilo vs verdim 4 5 aydır düzenli regl oluyorum artık adet başlamadan önce lekelenme oluyor bende 2 3 gün sonra adet başlıyor ve az geliyor kanamam 2 aydır böyle normalde 7 gün sürerdi hele geçen adetim 3 gün sürdü ve 1 pedi doldurmadı azdı
18 ocak adet beklenen adet 13 şubat dedi zaten çıkarsa bile 5.6 çıkar sonuç diyeÇıkar çıkar sat bat yumurtlama ne zmndi
Bakalım inşallah sonuç çıkınca yazarım bende isteyip istemedimi bilmiyorum ki çıkacak sonuca hazirmiym onuda bilmyorumAy hadi güzel haberler ver bize lütfnennnn
Verdin mi kan verdin miiiiiBakalım inşallah sonuç çıkınca yazarım bende isteyip istemedimi bilmiyorum ki çıkacak sonuca hazirmiym onuda bilmyorum
Verdim bakalım kaçta çıkıyor sonuçlar geneldeVerdin mi kan verdin miiiii
Benim de ara da kasıklarım ağrıyor 2 gündür göğüslerim hassasşlaştı akıntım vs yok bilmiyorum ama bu ay tuhaf hissediyorum kesinlikle yaBenim var ya normalde geçen aylarda göğüs hassasiyeti oluyordu bu sefer hassasiyet yok ama ara ara giren göğüs ağrısı var girip çıkıyor değişik sonra ara ara uzayan yumurta akı akıntım geliyor normalde yumurta çatladığı gün bir kere gelirdi baska olmazdı bu ay 4 5 gün geldi birde karnımın içi acıyor ara da sol kasığımda batma oluyor bilmiyorum bi farklı hissediyorum umudum var ama negatifi görüp de üzülmekte istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Nerede verdin özelde mi acil de mi sağlık ocağında mıVerdim bakalım kaçta çıkıyor sonuçlar genelde
Yok direk kadın doğuma randevu aldım ben muayene etmedi varsa bile ultradyonda görmem imkansız günün geçmemiş dediNerede verdin özelde mi acil de mi sağlık ocağında mı
Hııı o zaman 2-3 saate çıkar en geç :) e nabızdan kontrol et bakalımYok direk kadın doğuma randevu aldım ben muayene etmedi varsa bile ultradyonda görmem imkansız günün geçmemiş dedi
Edecem yazarım zaten dediğine göre varsa zaten 5.6 kesin çıkarmışHııı o zaman 2-3 saate çıkar en geç :) e nabızdan kontrol et bakalım
Aminnn isteyen herkesin olsun Allahım aratmasın yaİnş en kısa zamanda olur bebegm
Hadi mutlu haberlerle gel :)Edecem yazarım zaten dediğine göre varsa zaten 5.6 kesin çıkarmış
Bakalım inşallah allah hepimizin gönlüne göre nasip etsinHadi mutlu haberlerle gel :)
Ay hadiiii senin için de güzel haberler bekleyelim :))Verdim kan bende
Hala kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var.Offfffff şu beklemek çok kötü ya olsun ümidini kaybetme herhangi bi değişim var mı?
Ay ilk kanlar verilmeye başladı hadi bakalım haberdar etHepinizin yerine ben geldim galiba hastaneye sıra bekliyorm bende meraktan çatlıyorum bi kaç belirtim var bakalm 6 gün öncede cikiyomu kanda sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?