Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

İnş en kısa zamanda olur bebegm

Benim var ya normalde geçen aylarda göğüs hassasiyeti oluyordu bu sefer hassasiyet yok ama ara ara giren göğüs ağrısı var girip çıkıyor değişik sonra ara ara uzayan yumurta akı akıntım geliyor normalde yumurta çatladığı gün bir kere gelirdi baska olmazdı bu ay 4 5 gün geldi birde karnımın içi acıyor ara da sol kasığımda batma oluyor bilmiyorum bi farklı hissediyorum umudum var ama negatifi görüp de üzülmekte istemiyorum umutlanmak istemiyorum

Benim de ara da kasıklarım ağrıyor 2 gündür göğüslerim hassasşlaştı akıntım vs yok bilmiyorum ama bu ay tuhaf hissediyorum kesinlikle ya

Offfffff şu beklemek çok kötü ya olsun ümidini kaybetme herhangi bi değişim var mı?
Hala kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var.
Yine de umutluyum çünkü daha yumurtlamamdan 10 gün bile geçmedii. Ben geçen hamileliğimde bat günü yaptığımda bile kaset test negatif çıkarmıştı. Yani belli olmaz bu işler, pozitif kalalım bekleyelim. Yine negatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakalım. İlla bir gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…