- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Ay dua edin bi şey olsun yaaa silik de olsa çıkar mı çatlamadan sonra 10. Gün bugünHyr yappp
İki damla yetiyor kız hadi yapppAzıcık bekliyim yeni lavabodan çıktım hahahahahaaha
Beni gazlama sonra negatif görüp üzülürüüüm zaten çok erken bari beklesin biraz idrarİki damla yetiyor kız hadi yappp
Bir daha yaparsın ne olcak :))) ben de yaptım benin yumurtlamamim üstünden 5 gün geçti yaptim hdjsjjsBeni gazlama sonra negatif görüp üzülürüüüm zaten çok erken bari beklesin biraz idrar
Hahaahahaaıos biraz daha dayanayımBir daha yaparsın ne olcak :))) ben de yaptım benin yumurtlamamim üstünden 5 gün geçti yaptim hdjsjjs
Offfffff şu beklemek çok kötü ya olsun ümidini kaybetme herhangi bi değişim var mı?Kızlar ben yaptım, kocaman bir negatif. Bata 6 gün var. Ama benim yumurtlamam da geç oldu yani üzerinden 7 gün geçti. Beklemeye devam
Çıkar çıkar sat bat yumurtlama ne zmndiHepinizin yerine ben geldim galiba hastaneye sıra bekliyorm bende meraktan çatlıyorum bi kaç belirtim var bakalm 6 gün öncede cikiyomu kanda sonuç
Çıkar kanda rahat olunnbende kan vermek istiyorum ama floda daha 6 gün var diyo ilişki üzerinden 13 cü gün bu gün geçiyor acaba versem yanlış çıkma şansı varmi
Ay hadi güzel haberler ver bize lütfnennnnHepinizin yerine ben geldim galiba hastaneye sıra bekliyorm bende meraktan çatlıyorum bi kaç belirtim var bakalm 6 gün öncede cikiyomu kanda sonuç
İnşallah hamile kalırsam ben olucam2.sezaryen olacak var mi aranızda
Lekelenmelerin var mi adetten sonra cnm ve kaçıncı denemede şu anİnşallah hamile kalırsam ben olucam
Pco var bende kuzum 1 yıldır istiyoruz olmuyordu şuan kilo vs verdim 4 5 aydır düzenli regl oluyorum artık adet başlamadan önce lekelenme oluyor bende 2 3 gün sonra adet başlıyor ve az geliyor kanamam 2 aydır böyle normalde 7 gün sürerdi hele geçen adetim 3 gün sürdü ve 1 pedi doldurmadı azdıLekelenmelerin var mi adetten sonra cnm ve kaçıncı denemede şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?