- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Yarın şüpheli ilişkiden sonra 11. Gün ben de yapayım mı belki çıkar mııııBenim adete 10 gün kaldi
Marka ne başka var mı tekrarlasanaa evet ya da idrar da fazla gelmiş olabilirYok 5 dk bile olmadı diger postda bozuk dediler teste bilemiyorum(bu markayıda ilk kez deniyorum
Olabilir 16 gün geçmiş ilk ilişki üzerindenbizde ilişki 26-27 i oldu sadece denizci olduğu için( o yüzden bende çıkmış ola bilir eger tabi varsa
Benim geçen ay 29 uydu pik bu ay ovulasyon yapmadım. 25,26 29 ve 1 inde ilişki oldu sizde olma ihtimali var mıdır yarın 29 a göre hesaplarsam yumurtlamamdan sonra 10. Gün olacak çıkar mı sizce yarın bişeybizde ilişki 26-27 i oldu sadece denizci olduğu için( o yüzden bende çıkmış ola bilir eger tabi varsa
Adete ne kadar varYarın şüpheli ilişkiden sonra 11. Gün ben de yapayım mı belki çıkar mıııı
Adetime daha 11 gün var ama adet bitimi yumurtladım hemen o yüzden adetten gün saymıyorum ilişki üzerinden sayıyorumAdete ne kadar var
Benim catlamadan 8 gün geçtiğinde kanda çıkmıştı ben senin yerinde olsam yapardım:))Adetime daha 11 gün var ama adet bitimi yumurtladım hemen o yüzden adetten gün saymıyorum ilişki üzerinden sayıyorumne yapimmmm
Ne zaman yapayım bu gün mü yarın mııııBenim catlamadan 8 gün geçtiğinde kanda çıkmıştı ben senin yerinde olsam yapardım:))
Varsa elinde yolla gelsinNe zaman yapayım bu gün mü yarın mıııı
Hemen yappppVarsa elinde yolla gelsin
Üf yaBenim de 10 var
Bi kaç damla su damlat bi bence geçmezse var gibiBaksanıza bişey varmı sizce
Çabuk yolllaaaaaÜf yaher gün bir test artık napalım
Hyr yappp4 tane prodoctor var ama negatif görmekten korkuyorumakşama doğru yapayım en iyisi idrarımı tutup negatif görürsem de 2-3 gün sonra bi daha derim hahahahaha ümidimi kaybetmek istemiyorum bu ay tuhaf hissediyorum
Ben gördüm varBaksanıza bişey varmı sizce
Azıcık bekliyim yeni lavabodan çıktım hahahahahaahaHyr yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?