- 4 Ocak 2025
- 177
- 58
- 13
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
İlişki üzerinden kaç gün geçtiİyi akşamlar kızlar test yaptınız mı benm akintim baya çoğaldı iyice suphelendim midemde bulanıyor normal hastayım ondanmi Bılmıyorum ama yarina kadın doğuma randevu buldum hemen aldım adete 6 gün var kanda çıkarmı erken mi sizce daha
Valla ben yumurtlama gününden pek anlamıyorum sabahta yazdım aslında tekrarlayım siz bi hesaplayın biliyosaniz size zahmet 18ocak adet 23unde bitti biz 25inde ilişki yaşadık zaten 25inden 31 e kadar yumurtlama haftası gözüküyordu 2 günde bir ilişki oldu işte adet döngm bu aralar 2 gün oynuyor ama normalde 26gunde bir olurumİlişki üzerinden kaç gün geçti
Ve 25inde başlayan bi akintim var o günden beri hiç kesilmediİlişki üzerinden kaç gün geçti
Benim yumurtam 29 ocakta çatlamıştı. Ben 13 şubatta test yapacağım canımYumurtlamadan ya da çatlamadan kaç gün sonra yapacaksınız kızlar testlerii
Şöyle bebeğim 6 gün adet görüyorsun sanırım, 8. Gün ilişki olmuş. Ama yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli, bazı insanlar adete yakın olur bazısı ortasında bazısı sonunda herkesin ki farklıdır yani. Onu kendin bilirsin yada ovülasyon testiyle takip edebilirsin. Ben bu ay adet bitimi yumurtladım mesela. Ama normalde 14. Gün yumurtluyorum, ovülasyon testin yoksa akıntından falan da anlayabilirsinValla ben yumurtlama gününden pek anlamıyorum sabahta yazdım aslında tekrarlayım siz bi hesaplayın biliyosaniz size zahmet 18ocak adet 23unde bitti biz 25inde ilişki yaşadık zaten 25inden 31 e kadar yumurtlama haftası gözüküyordu 2 günde bir ilişki oldu işte adet döngm bu aralar 2 gün oynuyor ama normalde 26gunde bir olurum
Benim de 29 son ilişki bende 8 inde 9 unda yapacağımYumurtlamadan ya da çatlamadan kaç gün sonra yapacaksınız kızlar testlerii
Zaten 25inde akinti başladı bende dedim yumurtlama günü bugün herlde diye değerlendirdik ve o günden sonra akinti hiç gitmedi sürekli var genelde 1.2 gün sürer geçerdi bu sefer baya baya uzun sürdü 31inde kadın doğuma gittim akintiyi söyledim beta bakalm ona göre ilaç veririm dedi beta baktılar negatif çıktı zaten çıkmasi imkansızdı ben ilaç almadım şimdi akinti devam ediyor yarın tekrar gıdecem ama varsa çıkarmı acaba çünkü rahatsız olmaya başladım fitil yazsın artık ilk defa bu kadar akintm oldu enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olurdu diye düşünüyorumŞöyle bebeğim 6 gün adet görüyorsun sanırım, 8. Gün ilişki olmuş. Ama yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli, bazı insanlar adete yakın olur bazısı ortasında bazısı sonunda herkesin ki farklıdır yani. Onu kendin bilirsin yada ovülasyon testiyle takip edebilirsin. Ben bu ay adet bitimi yumurtladım mesela. Ama normalde 14. Gün yumurtluyorum, ovülasyon testin yoksa akıntından falan da anlayabilirsin
Bence pazartesi git eğer varsa da betan yükselmiş olsunZaten 25inde akinti başladı bende dedim yumurtlama günü bugün herlde diye değerlendirdik ve o günden sonra akinti hiç gitmedi sürekli var genelde 1.2 gün sürer geçerdi bu sefer baya baya uzun sürdü 31inde kadın doğuma gittim akintiyi söyledim beta bakalm ona göre ilaç veririm dedi beta baktılar negatif çıktı zaten çıkmasi imkansızdı ben ilaç almadım şimdi akinti devam ediyor yarın tekrar gıdecem ama varsa çıkarmı acaba çünkü rahatsız olmaya başladım fitil yazsın artık ilk defa bu kadar akintm oldu enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olurdu diye düşünüyorum
Burda randevu bulmak o kadar zor ki bende yarına bulmuşken gideyim dedim hayırlısı artık teşekkür ederim yinedeBence pazartesi git eğer varsa da betan yükselmiş olsun
Yapma yapma ben şaptım dayanamadım tertemiz bi tast çıktıAy kızlaaarr çatlayacam yaaa 6 gün kaldı vallahi sabrım taşıyoreczanenin yanından geçiyorum tutmayın beni test alıp yapıcammm
Off yaaYapma yapma ben şaptım dayanamadım tertemiz bi tast çıktı
İnşallah bebiştendirAhah dayamıyoruzz bende bu sabah yaptım adetime 8 gün var dahabeyazdı ama psikolojik olarak sanki çooook silik gördüm o da kesin kendim görmek istediiğim için bide dün akşam çöpü toplarken midem kalktı kustum psikolojik mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?