Yumurtlama günü 21-22-23 mart civarında olanlar birlikte bekleyelim

Sabah prodoctor erken gebelik yaptım. Çok net foto alamadım camı çizilmiş testin. Adetim yumurtlama tarihime göre yarın. Sizce?

Eklentiler

• IMG_20250405_084747.webp
    IMG_20250405_084747.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 33
Sabah prodoctor erken gebelik yaptım. Çok net foto alamadım camı çizilmiş testin. Adetim yumurtlama tarihime göre yarın. Sizce?
Çok hafif bı çizgi gördüm ama daha koyu olması lazım sanki, bugün adet olmamız gerekiyor ama gelmeyecek gibi benim de

Yumurtlama günüm bu tarihlerdeydi adetime 3 gün vardı bu sabah bi kanama geldi adet mi onu çözmeye çalışıyorum ben. Geçen hafta days doctor test yapmıştım silik çıkmıştı ama güvenememiştim. Kimyasal gebelik geçirdim sanırım. Çünkü şüphelenmeme sebep olan belirtileri hayatımda ilk defa yaşadım çok düzenli adet görürüm normalde ve adete 1-2 gün kala yaşarım sadece. Bu 1,5 hafta önceden başlayan ve beni gerçekten zorlayan şeylerdi.

Surelab kaset testi regle 2 gün var net gözükmesi için efekt yaptım sizce var mı erken gebelik testlerimde silik çizgi yarın kan vercem randevu aldım

Eklentiler

• IMG_20250406_144258.webp
    IMG_20250406_144258.webp
    44 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar benimde yumurtlamam bu tarihlerdeydi uygulamaya göre dün regl olmam gerekiyordu. Dün akşama doğru test yaptım ama negatifti. Hala olmadım her an regl olacakmışım gibi akıntı geliyor sol kasık ağrım var baya ve göğüs hassasiyeti. Acaba yine kist mi oluştu :(

Back
X