- 24 Aralık 2024
- 921
- 358
- 18
Aynen ben de öyle vallaBen de olucam galiba yoksa da kimyasal olur artık bu saatten sonra. Hayıt soğan çorbası içerim bu ay test mest de yapmicam artık kafayı bozdum aylardır gebelikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle vallaBen de olucam galiba yoksa da kimyasal olur artık bu saatten sonra. Hayıt soğan çorbası içerim bu ay test mest de yapmicam artık kafayı bozdum aylardır gebelikle
Çok hafif bı çizgi gördüm ama daha koyu olması lazım sanki, bugün adet olmamız gerekiyor ama gelmeyecek gibi benim deSabah prodoctor erken gebelik yaptım. Çok net foto alamadım camı çizilmiş testin. Adetim yumurtlama tarihime göre yarın. Sizce?
Adet günüm yarınmış. Bir de fotoda çok silik çıkmış normalde daha belli. Ama yine de olmayabilir tabi zaman gösterecek.Çok hafif bı çizgi gördüm ama daha koyu olması lazım sanki, bugün adet olmamız gerekiyor ama gelmeyecek gibi benim de
Hayırlı olsun canımKızlar ben hamileyim![]()
Fotoğrafını atar mısın testinin canımBugün adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi yaptım pozitif
Koyuluk var gibi ama başka marka test yapsaydın keşke daha belli olurdu belkiSurelab kaset testi regle 2 gün var net gözükmesi için efekt yaptım sizce var mı erken gebelik testlerimde silik çizgi yarın kan vercem randevu aldım
Bu da erken gebelik testiKoyuluk var gibi ama başka marka test yapsaydın keşke daha belli olurdu belki
Fotoğrafını atar mısın testinin canım
Ayy çok net daha önce denemiş miydiniz testİnşallah yüklenmiştirEki Görüntüle 3571678
Bence var reglin geçmiş miydi? Geçtiyse kan ver canım hayırlı olsun inşallahBu da erken gebelik testi
Hayırlı olsun inşallahİnşallah yüklenmiştirEki Görüntüle 3571678
2 gün var canımBence var reglin geçmiş miydi? Geçtiyse kan ver canım hayırlı olsun inşallah![]()