- 10 Ekim 2023
- 528
- 181
- 23
- 39
Adet oldun mu canım ne durumdasın kasiklarima ağrı girdi durdu ne gelen var ne giden test yaptım öğlen negatif ciktiBen de innovita yapıyorum asla cizgi olmamıstı ne güzel çıkarıyormuş meğerhayırlı olsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldun mu canım ne durumdasın kasiklarima ağrı girdi durdu ne gelen var ne giden test yaptım öğlen negatif ciktiBen de innovita yapıyorum asla cizgi olmamıstı ne güzel çıkarıyormuş meğerhayırlı olsun
![]()
Ben en son dün yyapmıstım sanırım ya. Negatifti...erken yumurtlamıstım yani çatlama üzerinden 12 gün geçti.Adet oldun mu canım ne durumdasın kasiklarima ağrı girdi durdu ne gelen var ne giden test yaptım öğlen negatif cikti
23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine deBen en son dün yyapmıstım sanırım ya. Negatifti...erken yumurtlamıstım yani çatlama üzerinden 12 gün geçti.
Yarın yada ondan sonraki gün adet olurum gibi
Adet agrısı yok ama psikolojik olarak ağlak halim adet yaklaşınca böyle oluyorum
Senin çatlamadan sonra kacıncı gün canım
Ben catlama gününden eminim belirtim de hiç yok23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine de
23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine de
Benim de çatlama 23ündeydi. Bir kaç belirti var ama psikolojik gibi geliyor bana.Ben catlama gününden eminim belirtim de hiç yokdün akşam adet olacakmısım gibi kramp girdi bir saat. Bugün o da yok şimdi.
El ayak üşümesi çok oluyor.
Onun haricinde hiççç..
Sende var mı belirti canım hiç test yaptın mı
Gerçektir inşallah.. Test yapmadın mı canım sen de.. Bir sabırsız benim bu grupta heBenim de çatlama 23ündeydi. Bir kaç belirti var ama psikolojik gibi geliyor bana.
Yok henüz test yapmadım. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Prodoctor erken gebelik var elimde.Gerçektir inşallah.. Test yapmadın mı canım sen de.. Bir sabırsız benim bu grupta he
Üç tane test yaptım testlerim bitti bitmese utanmadan yine yapardım djjdjdj
Benim çatlamadan beri kasık ağrım var. Hafif bulantım var Bi de. Göğüslerim dolgunlaştı ama adet yaklaşıyor diye olabilir tabi.Adet kasilmam böyle bı kaç gün önceden baslamazdi benim de. Şimdi hiç bişey yok. Öğlen test yaptım tertemiz negatif cikti
O test bende hiç gölge bile çıkarmadı. Kimisinde gölge çıkarıyormus ama inşallah pozitif olur sizinYok henüz test yapmadım. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Prodoctor erken gebelik var elimde.
İnşallah bakalım sabah görecezO test bende hiç gölge bile çıkarmadı. Kimisinde gölge çıkarıyormus ama inşallah pozitif olur sizin![]()
Canım az önce bi mesaja denk geldim ymtlamadan sonraki 13. Veya 14.gün beta 7 çıkmış ondan sonra pozitif görmüş ya23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine de
Valla bilmiyorum ki canım adet olacak gibi de değilim sanki senin nasil. Onunki kimyasala dönmüş galibaCanım az önce bi mesaja denk geldim ymtlamadan sonraki 13. Veya 14.gün beta 7 çıkmış ondan sonra pozitif görmüş ya
Yine umut oldu bu bana...belki de vardır ne dersin![]()
İnnovita mi bu poz sanki sat ne ovulasyonun ne zamandiKızlae sizce kuruma çizgisi mi?
Yok bunu yurtdışından aldım yabancı bir marka. Sat 5 mart ovülaysan 20 mart. İlişki 22 ve 24 mart oldu.İnnovita mi bu poz sanki sat ne ovulasyonun ne zamandi
Dün kramp girdi biraz ama bugün hiç yok.. Bilemedim ki testlerimin hepsini de bitirdim işin köti yanı fjjfjfValla bilmiyorum ki canım adet olacak gibi de değilim sanki senin nasil
Boşuna mı sabret dedik sana gel vereyim dicem ama burda olmuyoDün kramp girdi biraz ama bugün hiç yok.. Bilemedim ki testlerimin hepsini de bitirdim işin köti yanı fjjfjf
Boşuna mı sabret dedik sana gel vereyim dicem ama burda olmuyo![]()
Ben de olucam galiba yoksa da kimyasal olur artık bu saatten sonra. Hayıt soğan çorbası içerim bu ay test mest de yapmicam artık kafayı bozdum aylardır gebeliklekeşke.. Ama olurum ya hiç bi belirti yok çünkü...