Yumurtlama günü 21-22-23 mart civarında olanlar birlikte bekleyelim

Adet oldun mu canım ne durumdasın kasiklarima ağrı girdi durdu ne gelen var ne giden test yaptım öğlen negatif cikti
Ben en son dün yyapmıstım sanırım ya. Negatifti...erken yumurtlamıstım yani çatlama üzerinden 12 gün geçti.
Yarın yada ondan sonraki gün adet olurum gibi 😞
Adet agrısı yok ama psikolojik olarak ağlak halim adet yaklaşınca böyle oluyorum 😞
Senin çatlamadan sonra kacıncı gün canım

Ben en son dün yyapmıstım sanırım ya. Negatifti...erken yumurtlamıstım yani çatlama üzerinden 12 gün geçti.
Yarın yada ondan sonraki gün adet olurum gibi 😞
Adet agrısı yok ama psikolojik olarak ağlak halim adet yaklaşınca böyle oluyorum 😞
Senin çatlamadan sonra kacıncı gün canım
23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine de

23unde catladi canım ayniydik galiba pzara kadar adet olacaksa olucaz bakalim sence bı umut var mıdır yine de
Ben catlama gününden eminim belirtim de hiç yok 😞dün akşam adet olacakmısım gibi kramp girdi bir saat. Bugün o da yok şimdi.
El ayak üşümesi çok oluyor.
Onun haricinde hiççç..
Sende var mı belirti canım hiç test yaptın mı

Ben catlama gününden eminim belirtim de hiç yok 😞dün akşam adet olacakmısım gibi kramp girdi bir saat. Bugün o da yok şimdi.
El ayak üşümesi çok oluyor.
Onun haricinde hiççç..
Sende var mı belirti canım hiç test yaptın mı
Benim de çatlama 23ündeydi. Bir kaç belirti var ama psikolojik gibi geliyor bana.

Benim de çatlama 23ündeydi. Bir kaç belirti var ama psikolojik gibi geliyor bana.
Gerçektir inşallah.. Test yapmadın mı canım sen de.. Bir sabırsız benim bu grupta he 🤣🤣
Üç tane test yaptım testlerim bitti bitmese utanmadan yine yapardım djjdjdj

Adet kasilmam böyle bı kaç gün önceden baslamazdi benim de. Şimdi hiç bişey yok. Öğlen test yaptım tertemiz negatif cikti

Adet kasilmam böyle bı kaç gün önceden baslamazdi benim de. Şimdi hiç bişey yok. Öğlen test yaptım tertemiz negatif cikti
Benim çatlamadan beri kasık ağrım var. Hafif bulantım var Bi de. Göğüslerim dolgunlaştı ama adet yaklaşıyor diye olabilir tabi.

Canım az önce bi mesaja denk geldim ymtlamadan sonraki 13. Veya 14.gün beta 7 çıkmış ondan sonra pozitif görmüş ya😞
Yine umut oldu bu bana...belki de vardır ne dersin 🌷

Kızlae sizce kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG_3598.webp
    IMG_3598.webp
    19 KB · Görüntüleme: 37
Canım az önce bi mesaja denk geldim ymtlamadan sonraki 13. Veya 14.gün beta 7 çıkmış ondan sonra pozitif görmüş ya😞
Yine umut oldu bu bana...belki de vardır ne dersin 🌷
Valla bilmiyorum ki canım adet olacak gibi de değilim sanki senin nasil. Onunki kimyasala dönmüş galiba

Son düzenleme:
Back
X