- 24 Aralık 2024
- 921
- 358
- 18
Yok dr adetim düzenli diye simdilik gerek görmemişti ama ben istiyorum artık bakılsın yani. Hatta sperm testi de vericez haftaya.Fsh amh falan baktirmadin o zaman. Hayırlısı olsun bakalım
9 . Aya giriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dr adetim düzenli diye simdilik gerek görmemişti ama ben istiyorum artık bakılsın yani. Hatta sperm testi de vericez haftaya.Fsh amh falan baktirmadin o zaman. Hayırlısı olsun bakalım
Evet sperm testi de önemliYok dr adetim düzenli diye simdilik gerek görmemişti ama ben istiyorum artık bakılsın yani. Hatta sperm testi de vericez haftaya.
9 . Aya giriyorum![]()
Kızım al bı gebelik testi yap kurtul biz de rahatlayalimMerhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Yada gebelik öğrenen var mııı
Eki Görüntüle 3570203
Nerden anladin canım bugün kasiklarima kramp giriyor benim de hafif hafif bende de bişey yokKendimi cipse verdim adet olacağımı anlayınca![]()
Korkuyorum bacımmmm sabah yapcam ama gaza geldimKızım al bı gebelik testi yap kurtul biz de rahatlayalim![]()
Sabah test yaptım negatifNerden anladin canım bugün kasiklarima kramp giriyor benim de hafif hafif bende de bişey yok
Yaptımmmm bak bakalım olmuş muuuu kızzzzzKızım al bı gebelik testi yap kurtul biz de rahatlayalim![]()
Olmus canım gözün aydın ben zaten biliyodum hamile olduğunu sağlıkla gelişsin hayırlısıyla kucağına al canimYaptımmmm bak bakalım olmuş muuuu kızzzzz Eki Görüntüle 3570302
Merhaba ovulasyon testi hiç yapmadım da. Aynu testten hem yumurtlamayı hem hamileliği nasıl anlıyorsunuzİlm
Olmus canım gözün aydın ben zaten biliyodum hamile olduğunu sağlıkla gelişsin hayırlısıyla kucağına al canim![]()
Dollenme olunca ovulasyondan 10 12 gün sonra yeniden koyulasiyor.Merhaba ovulasyon testi hiç yapmadım da. Aynu testten hem yumurtlamayı hem hamileliği nasıl anlıyorsunuz
Bir şey daha sorabilir miyim yarın adete 3 gün kalmış olacak sabah predictor yapsam bir sonuç alabilir miyim sizceDollenme olunca ovulasyondan 10 12 gün sonra yeniden koyulasiyor.
Ya çok tesekür edeşrm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİlm
Olmus canım gözün aydın ben zaten biliyodum hamile olduğunu sağlıkla gelişsin hayırlısıyla kucağına al canim![]()
Yarina kadar bekle bence acele etme.Bir şey daha sorabilir miyim yarın adete 3 gün kalmış olacak sabah predictor yapsam bir sonuç alabilir miyim sizce
İnovita mı buYaptımmmm bak bakalım olmuş muuuu kızzzzz Eki Görüntüle 3570302
Evet canımİnovita mı bu![]()
Ben de innovita yapıyorum asla cizgi olmamıstı ne güzel çıkarıyormuş meğerEvet canım
Sende o güzellikle karşılaş Allah’ın izniyle canımBen de innovita yapıyorum asla cizgi olmamıstı ne güzel çıkarıyormuş meğerhayırlı olsun
![]()