Benim de adet sancısı gibi bir şey var belime vuruyor agriBelirti mi bilmiyorum ama kasık ağrısı sarı akıntı varbi de sivilceler var minik minik vücudumda
İnşallah pozitifi görürüzBenim de adet sancısı gibi bir şey var belime vuruyor agri
İnş kuzummm ya ilk gebeliğin miİnşallah pozitifi görürüz
Hayırİnş kuzummm ya ilk gebeliğin mi
Hepimiz pozitif görelim allahım aminBenim de alt karnımda sancı oluyor. Bi kere de sarı akıntı gördüm. Hepimize başarılar
O zamn burda beraber bekliyoruzzzzzxBenim de alt karnımda sancı oluyor. Bi kere de sarı akıntı gördüm. Hepimize başarılar
Benim de 2 olacak inş sezaryen olmuştum 2.zor tutuyor diyor millet cildiriyormHayır3.
Ay yok alakası yok . Tamamen insanın kendi vücudu ile alakalı olan bişey oBenim de 2 olacak inş sezaryen olmuştum 2.zor tutuyor diyor millet cildiriyorm
Süper olurO zamn burda beraber bekliyoruzzzzzx
Ay inşallahİnş hepimiz hamileyizdir
İnş hepimiz hamileyizdir
Ay inşallah
Olası canım ama sen yine de 2 gün sonrayı baz al . Ovulasyon testi kullanmadım ama akıntımdan takip ettiğim kadarıyla bende erken yumurtladım. Ama yine de normal günü baz alıyorumBenim ilk gebeliğim kızlar 1 düşüğüm varbi de ben bu ay 2 gün erken yumurtladım. Batım da o zaman 2 gün erken mi gelir?
Siz peki akıntı olan günü mü değerlendirdiniz takvimdeki günü mü? Ben tam ikisinin arasınıOlası canım ama sen yine de 2 gün sonrayı baz al . Ovulasyon testi kullanmadım ama akıntımdan takip ettiğim kadarıyla bende erken yumurtladım. Ama yine de normal günü baz alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?