• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Belirti mi bilmiyorum ama kasık ağrısı sarı akıntı var 🥹 bi de sivilceler var minik minik vücudumda

Benim de alt karnımda sancı oluyor. Bi kere de sarı akıntı gördüm. Hepimize başarılar 🙏🏻😂

Benim de 2 olacak inş sezaryen olmuştum 2.zor tutuyor diyor millet cildiriyorm
Ay yok alakası yok . Tamamen insanın kendi vücudu ile alakalı olan bişey o

Benim ilk gebeliğim kızlar 1 düşüğüm var ☹️ bi de ben bu ay 2 gün erken yumurtladım. Batım da o zaman 2 gün erken mi gelir?
Olası canım ama sen yine de 2 gün sonrayı baz al . Ovulasyon testi kullanmadım ama akıntımdan takip ettiğim kadarıyla bende erken yumurtladım. Ama yine de normal günü baz alıyorum

Bu bel ağrım ins kuruntu değildir

Olası canım ama sen yine de 2 gün sonrayı baz al . Ovulasyon testi kullanmadım ama akıntımdan takip ettiğim kadarıyla bende erken yumurtladım. Ama yine de normal günü baz alıyorum
Siz peki akıntı olan günü mü değerlendirdiniz takvimdeki günü mü? Ben tam ikisinin arasını 😂 yani sanırım çatlamayı değerlendirmiş oldum ben bi de 2 gün önceyi

Her ikisini de değerlendirdim 😂 dedim gel kocam 😁 bir gün durup bir gün değerlendirdik . Hemen kalkmadım sağ tarafıma döndğm uyudum

Back