Yumurtlama görmeden hamile kalmak?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.268
352
43
Kızlar inovitanın ovü teslerini kullandım bu ay, koyu renkler olduğu oldu ama hiç yumurtlama kadar koyu değillerdi. Yine de değerlendirdim. Reglim çok düzenli değil, ama regl günüm geldi olmadım henüz ve göğüs ağrım var beyaz akıntım var. Bilmiyorum yumurtlama da görmedim test yapsam ne ckar negatif görmekten de yoruldum :/ Böyle yumurtlama görmeyip hamile kalan oldu mu

Kızlar inovitanın ovü teslerini kullandım bu ay, koyu renkler olduğu oldu ama hiç yumurtlama kadar koyu değillerdi. Yine de değerlendirdim. Reglim çok düzenli değil, ama regl günüm geldi olmadım henüz ve göğüs ağrım var beyaz akıntım var. Bilmiyorum yumurtlama da görmedim test yapsam ne ckar negatif görmekten de yoruldum :/ Böyle yumurtlama görmeyip hamile kalan oldu mu
Canım innovita çok koyulaşmıyor ben bu ay da fark ettim başka markalarla aynı anda yaptım hatta onlar baya koyuyken innovita onlar kadar koyu çıkmıyor hatta atayım foto da bunu çarşamba günü gördüm

Eklentiler

• IMG_1080.webp
    IMG_1080.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1077.webp
    IMG_1077.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
Canım innovita çok koyulaşmıyor ben bu ay da fark ettim başka markalarla aynı anda yaptım hatta onlar baya koyuyken innovita onlar kadar koyu çıkmıyor hatta atayım foto da bunu çarşamba günü gördüm
aaaa bunu gördüğüm iyi oldu, ya benim de seninki kadar koyu oldugu oldu inovitanın ama işte yumurtlama degil gibi geliyordu işte

Bunlardan üstteki babyfast ortadaki de bir gebenin günlüğü
Canım selam bende innovita kullanıyorum benim daha yumurtlama olmamis demi ama sanki biraz yaklaştım yumurtalamaya allataki ikisi bugün yaptığım bide ben ikinci idrarla yapiyorum ilkinden 1 yada 2 saat sonra geliyor idrar onunla bisi yiyip icmeden

Eklentiler

• 20250418_145911.webp
    20250418_145911.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20250418_113528.webp
    20250418_113528.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 46
Canım selam bende innovita kullanıyorum benim daha yumurtlama olmamis demi ama sanki biraz yaklaştım yumurtalamaya allataki ikisi bugün yaptığım bide ben ikinci idrarla yapiyorum ilkinden 1 yada 2 saat sonra geliyor idrar onunla bisi yiyip icmeden
olmamıs canım

Yok canım daha var bunlar koyu deil zaten bir anda koyulaşır devam et teste

Kızlar bende innovita test kullandım bu ay. Fotoda da göründüğü gibi bazen t cizgisi koyulaşma oluyordu ama dün t cizgisi c cizgisi kadar koyuydu galiba bugünde çatlama oldu hafif koyuluk gitti

Eklentiler

• 1000065358.webp
    1000065358.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 38
Yok canım baya silik ya zaten birden pik oluyor bugün bu şekildeyse yarın pik oluyor birden yani giderek koyulaşması şart deil
Valla bilmiyorum da bugün baya koyuydu bide az önce lavobaya girdim kilodumda akıntı vardı bide peçeteye sildi böyle katı şeffaf beyazimsi yumurta akıntısina benzer bisi geldi dün gecede şeffaf yapışkan akıntı gelmisti

Ben gayet memnunum ama bilemedim yani bende hep net Çıkarıyor yumurtlamayı

Eklentiler

• IMG_39093E18-F8FA-46CB-89D2-39961BEE33A6.webp
    IMG_39093E18-F8FA-46CB-89D2-39961BEE33A6.webp
    117,5 KB · Görüntüleme: 23
Back
X