yumurtlama döneminden sonra hamile kalınabilir mi?

bebikim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
15.051
10
41
slm kızlar
yumurtlama dönemimi geçirdim sanırım başarılı çalışmalar olmadı :sinifsinif:
diyorum ki acaba şimdi devam etsek olma ihtimalim var mı? Yumurtlama dönemim 2 gün önce bitti, napsam sizce ?

bittiğini nerden biliyorsun,doktor takibinde misin, yoksa netteki hesaplayıcılara göre mi öyle düşündün arkadaşım

bittiğini nerden biliyorsun,doktor takibinde misin, yoksa netteki hesaplayıcılara göre mi öyle düşündün arkadaşım

hem hesaplayıcıya göre hemde takip ettim, sancılarım ve akıntılarım bitti, çünkü bu ay acaip belliydi yumurtlama dönemim resmen hissettim...fisfisfis

bence adet olana kadar devam et yanılabilirsin ben hep daha önce sanardım ama 17 veya 18. günde yumurtladım bu ay adet haftasında hamıle kalan var bu sitede okuduysan bilirsin

bende kendimi hep dinlemeye çalıştım ama hiç anlayamadım.. kaç gün sürdü mesela sacın. akıntıdanda anlayamadım ben hiç

canım geç döllenme diye bişey var bırakma sen.mesela bende yeni öğrendim hamile olduğumu işallah keseyi ve kalp atışını duyarsam kesinleşecek.değerim diğer arkadaşlara göre düşüktü geç döllenme ihtimali varmış.o yüzden 20.güne kadar olabilir.

kızlar ben 2-5 mart arası regl oldum, 15-16-17 martta yumurtalıklarımda acaip sancı ve akıntı çok oldu.Dün ve bugün her hangi bi rahim salgısı yok. Sanki şuan verimsizmişim gibi geliyo...

bu gün 19.günün sen yinede bırakma ne olur ne olmaz.belki yumurtan çatlamıştır.

Canım ben buay başka bir ateş ölçüm tablosu buldum hamile kalan bir bayan tavsiye etti ordaki tablomda benim yumurtlama günü bittikten sonra 4 gün daha hamilelik şansımın yüksek olduğunu gösteriyor ama birde şu var canım senin yumurtan belkide daha çatlamadı demekki akıntıda görmedim demişin sen çalışmalara devam et canım çoğu insan yumurtlama günü geçtiği halde hamile kalıyor sen elinden geleni yap Allah ol derse olur o canım inşallah olur...
Canım özür ya başka arkadaşın akıntısı ile karıştırmışım ama yinede belli olmaz canım sen devam et çalışmalarına...

adet bittikten sonra 1 hafta bekle ve yine gelecek adete 1 hafta kalana kadar devam et canım.
mesela ben bu ay 19.günümde yumurtladım hemde çok bariz bi şekilde değerlendirdik ama sanmıyorum gebe kalabileceğimi şimdi adetimin 3.gününü bekliyorum yine kan vercem bakalım bunda nasıl bi sonuç çıkacak.

ya nasıl anlıyorsunuz yumurtladığınızı banada söyleyin bilmiyorumkismile

Veren Allah...nezaman olacagi hic belli olmaz,illaki yumurtlama gunude,yumurtlama gunu diye takilmamak lazim.!

ya nasıl anlıyorsunuz yumurtladığınızı banada söyleyin bilmiyorumkismile

ates olcme yontemini kullaniyor cogu arkadas,3-5 yil oncesine kadar da yumurtaliklarimda agri oluyodu oyle anliyodum,bi de akinti yardimci oluyordu anlamamda cok.Nasil anlatilir bilmem ama tam yumurtladigin zaman seffaf,su gibi bir sivi geliyor,fazla degil ama camasirini islatiyor.Dikkat et diger akintilarla karistirma,kokusuz ve renksiz oluyor.O siviyi gordun mu tam zamani demek,bol sanslar.

canım benimde yumurtlamama 2-3 gün kala müthiş bir gaz sancım oluyo. yumurtam çatladıktan sonrada geçiyor. ben de oradan anlıyorum...

kızlar benım adetımın 14 15 16 gunu sefaf uzayan akıntı vardı ben 14 de ılışkiye gırdım acaba tutumus mudur sımdı 18 gunu karnıumda sancı var

denizdeni tatlım sen çalışmaya devam et yumoşların olmuş çatşatırsın inş.bu ay hamiş olursun özelden de yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…