yumurtlama döneminden sonra hamile kalınabilir mi?

mirage 1983 ılgın ıçın sagol 14 de gordum acaba o gun mu yumurladım catlama kac gun sonra oluyor ınsallah ılk olacak sımdı yok 14 15 16 sında gordum ılişkide 14 de oldu 17 sınde bırde yarın dusunuyorum ınsallah tutar

canım yumoş bi günlük bişi değil bi hafta sürüyo ozaman en uygun zaman dilimleri olduğu için akıntının şekli değişiyo

Eğer döllenme sadece ovulasyon tarihlerinde olsaydı,doktorlar takvim yöntemini iyi bir doğum kontrol yöntemi olarak belirlerlerdi.Ben takvim yöntemine göre korunurken,adetten 3 gün önce korunmasız ilişkiden sonra döllenme olmuş,o ay geç döllenme ile kimyasal gebelik yaşamıştım.Ama bu ay gece gündüz uğraştık olmadı.Bu genelik ne zormuş,ben korunmayı bırakır bırakmaz olcak sanıyordum;ama malesef öyle olmuyormuş.Sanırım habersiz gebe kalmak daha iyi oluyor,en azından beklemek zorunda kalmıyorsun.Allahım bana da ,isteyen herkese de sağlıklı bebekler verir inşallah

kesinlikle katılıyorum benim kardeşim ve arkadaşım adetleri bittikten bir gün sonra ilşkiye girmişler olmıycağını düşünerek (2 aylık evliydi kardeşim) ama belli olmuyor hamile kaldı şok olmuştuk duyunca biraz korkmuştu ilk başlarda nasıl bakıcam diye ama şimdi 5 aylık bi oğlumuz oldu oyle güzelki:)
bende geçen ay hiç yumurtlama günlerimi hesaplamadan( ilk kez bebek istiyoduk) birlikte oldum.
hamile kalmışım ama adet kanaması sanıp doktora gitmedm meğer düşük yapıyormuşum.cokk uuzuldum. yani bunu görev haline getirmemek gerekiyor bence ne zaman içimizden gelirse bence ozamn lişkiye girmelyiz zaten bebeğimiz istediğinde yumurtlama günü felan dinlemiyorrr:):)

kesinlikle katılıyorum benim kardeşim ve arkadaşım adetleri bittikten bir gün sonra ilşkiye girmişler olmıycağını düşünerek (2 aylık evliydi kardeşim) ama belli olmuyor hamile kaldı şok olmuştuk duyunca biraz korkmuştu ilk başlarda nasıl bakıcam diye ama şimdi 5 aylık bi oğlumuz oldu oyle güzelki:)
bende geçen ay hiç yumurtlama günlerimi hesaplamadan( ilk kez bebek istiyoduk) birlikte oldum.
hamile kalmışım ama adet kanaması sanıp doktora gitmedm meğer düşük yapıyormuşum.cokk uuzuldum. yani bunu görev haline getirmemek gerekiyor bence ne zaman içimizden gelirse bence ozamn lişkiye girmelyiz zaten bebeğimiz istediğinde yumurtlama günü felan dinlemiyorrr:):)

X