yumurtlama dönemindeki belirtileri paylaşırmısınız

arkadaşlar yumurta çatlaması dedikleri nasıl oluyor nasıl anlayabiliriz yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar yumurta akı kıvamındaki akıntı başladığı zaman
1. yumurlamaya mı başlamış oluyoruz
2. yoksa yumurta çatlamış mı oluyor.. :bbo:

bilenler bilmeyenlere bildirsin lütfen acil..

kızlar yumurta akı kıvamındaki akıntı başladığı zaman
1. yumurlamaya mı başlamış oluyoruz
2. yoksa yumurta çatlamış mı oluyor.. :bbo:

bilenler bilmeyenlere bildirsin lütfen acil..

evet biri cevaplasın lütfen bende şimdi okudum bu topiği şuan bu durum içindeyim ona göre hemen işlemlere başlıyımm kızzzzzzlar nerdesinizzzzz yetişin bacılar...............

Kızlar merhaba konuyu araştırırken internette bizim sitede gördüm :)
Biraz hortlatmış gibi olucam ama benim de bu aralar aklımı en çok kurcalayan şey şu akıntı..
Hesaplara göre yumurtlama günüm geçtiğimiz pazar günüydü..

Ve bende bu akıntı genelde reglim bittiği günün ertesi günü başlar ve hemen hemen bir sonraki reglime kadar devam eder..
Bazen çok gelir bazen az.. Yani bir hafta çok geliyorsa arada bir hafta az sonra yine çok şeklinde..

Mesela bugün fazla geldi.. Çamaşırım ıslandı baya ve gelirken de hissettim.. Fazla geldiği zaman hep böyle oluyor.. O yüzden genelde alldays kullanmak zorunda kalıyorum..
Bu akıntının başka bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü bir kaç ay önce dr a gittiğimde de vardı ve doktor yumurtlama akıntısı demişti.. Ama geçmiyor bu akıntı?

Birincisi; bu normal mi?

İkinicisi; bu duruma göre ben ne zaman yumurtladığımı nasıl anlarım??

Böyle bir bilgi buldum.. Belki bu konuda kafası karışık olanlara yardımcı olur..

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;
Kuru
…Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

Yumurtlama dönemi adete az kalan dönemdir karın ağrıları göğüslerde şişkinlik dalgunluk hali kasıklarda ağrı yorgunluk

Yumirta aki kivamindaki sividan da anlayanlar var.ben ovulasyon testim silikleştikten sonra fark etmiştim.

Arkadaslar benn her ay yumurtlama gununu hissederdim kasiklarim agrirdi bu ay hic bir belorri olmadi boyle bisey yasayan oldumu acaba

Adetimin 15.günü bugün . sol yumurtaligimda ağrı var gaz sancisi gibi . 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz Dr lar hiçbir sorun yok diyor esiminde spermleri gayet iyi . en son gittiğim iki Dr yumurta kisti gördü ve geçen hafta hsg çekildim tiplerde açık . acaba diyorum yumurtlama zamanını mi hesaplayamiyorum dün ve evelsi gün ilişki oldu . nasıl tam olarak anlar ve hesaplarım yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar

Canım uğraşma eczaneden yumurtlama günü için test var al yanılma ihtimali az al kullan inşallah hayırlı bir evladın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…