yumurtlama dönemindeki belirtileri paylaşırmısınız

bekliyorum cnım... şimdi akıntım pek yok mesela... acaba o akıntım olduğunda yumurtlamışmıydım ben?

selam canım benim yumurtlama günlerimde kasıklarımda acayip ağrılar oluşuyor ve akıntım hatta bazen akıntım kan şeklinde bile olabiliyor ve herzaman aynı zamanda olmuyor dr um yumurtamın çok gelişip zor çatladığını ondan kanama olduğunu söyledi

akıntı takibi yapıyorsanız mukus salgısından 1 yada 2 gün sonra değil 4 hatta 5 gün sonra bile olabiliyor yumurtlama bende 5-6 ay takip ettim önce salgı gelmeden yapıyordum testi negatif çıkıyordu sonraları salgının geldiği gün yapmaya başladım yine negatif çıktı böylelikle anladım geç yumurtlama olabildiğini.hafif kasık ağrısıda hatta sızlamasıda olabiliyor hani adet başlamadan önce olur ya onun gibi.mukus yumurtlama için çok önemli bir bulgu bunu tüm doktorlarda onaylıyor.birkaç ay üstüste takip edince hatta not alın adet gününüzü salgının geldiği günü ve salgıdan kaç gün sonra adet gördüğünüzü o zaman tam gününü kestirebilirsiniz.hep aynı zamanda gelmiyor adet günü bir iki günlük oynama oluyor mukustan sonra.

canım o yumurta akı kıvamındaki akıntı, yumurtlama öncesi geliyor. yumurtlama günü de (kendim için söylüyorum) kasıklarımda ağrı oluyor. ama bu bünyeden bünyeye değişiyor. ama ben her ay 15-16.gün hissediyorum bu ağrıyı. bazen çok şiddetli oluyor. yumurtlama takibi de yaptırdığım için biliyorum ki, o şiddetli ağrı olduğu aylar progesteron değerim de yüksek çıkıyor.

off karışık işler. kızlar ya benim akıntım 14. yada 15. gün başlıyor sonra adet olmadan 1 hafta önceye kadar devam ediyor anlamadım ben şimdi bu arada sürekli yumurtluyormuyum ya ben???

valla ben de ne ateş ölçme ne de ovulasyon testi hiiçbirinden anlamıyorum yumurtladığımı 9. aya girdik hala olmuyor.ben artık yumurtlamadan adet oluyorum herhalde diyorum.adetlerimde düzenli hiçbir problem yok ama olmuyorrrrrrr.

merhaba arkadaşlar ben 22 günde 1 adet görüyorum.bu 6 . ayımız ama hala tutmadı bizimde.bende bir türlü anlayamıyorum ne zaman yumurtladıgımı.bazen koyu kıvamlı akıntım oluyo.bazende yumurta akı şeklinde.dün dr gittim.yumurta takibi denilen işlem nasıl oluyo? artık acaba yumurtlamıyomuyum filan diye düşünmeye başladım.akıntı geliyo olması yumurtluyorum anlamına mı geliyo ? çok soru sordum kızlar kusura bakmayın

kızlar bende bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilşkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı gözünüzü seveyim hadi bir yazıverin ya.

a.s.canım arkadaşım ben böyle birşeyi ilk defa duyuyorum böyle bir başlık açsan bilen yaşayan varmı ögreniriz bende merakkettim :uhm:

a.s.merhaba arkadaşım evet akıntıyı gördüğünde yumurtlama başlamış oluyor akıntı yumurta akı şeklinde oluyor bu akıntıyı gördüğünde gün aşırı çalış hatta regl dönemin bittigi günden itibaren düzenli gün aşırı çalış öteki regl dönemine kadar ben geçen ay öyle yaptım ve günüm geçti şuan beklemedeyim bakalım hayırlısıyla inş. vardır :CüvCüv::Saruboceq:

arkadaşım inşallah hamişsindir hadi güzel haberlerini bekliyorum birtanem.allah gönlüne göre versin.:1hug:

tugbamurat canım konuyu açtım ordan takip ederiz canım.
a.s.önce canım bana ettigin güzel dileklerin için allah razı olsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin şu mübarek günler suyuhüzü hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
açtıgın konuyu gördüm okudum ve takip ederim canım lafıma kulak astıgın içinde teşşekürler kendine iyi bak:1hug:

cerencim merhaba ben şu ana kadar o kadar dikkatli değildim yumurtlama takibinde, dün adetimin 12.günüydü ve adetimden sonra başlayan şeffaf akıntıdan farklı olarak daha mat beyaz akıntım geldi bugün, senin dediğin gibi yumurta akı kıvamı gibi, dün de aynı adet olur gibi hafif ağrı da diyemeyeceğim kıpırdanmalar oldu kasıklarımda, sence yumurtlamış olabilir miyim yoksa dediğin gibi bunlar yumurtlama öncesi belirtiler mi? fisfisfis

amin canım amiiiiiiiiin allahım hepimizin dileklerine cevap versin.sende kendine iyi bak hayatım.

kızlar benim adetimin 16. günündeyiim benim yumurtlama akıntım tam 14ünde gerçekleşti ve ogün ilişki oldu..bugün de devam eder mi?
aslında kasıklarımda ağrıyı bugün hissettim ???
kafam çok karıştı kızlar,ama şuan akıntım krem gb olmaya başladı...

isilcim o krem gibi akıntı yumurta akı gibi gelen akıntıan sonra bendede oluyor...hatta baya devam ediyor yumurtlama günlerim biteli baya oldu ama krem gibi akıntı oluyor...sizlerdede oluyormu?

Ben şunu anladım ki , yumurtlama takib falan iyi hoşta sanırım adetimiz biter bitmez gün aşırı ilişki bunun başka çaresi yok sanırım , çünkü aydan aya farkedebiliyor bazen kendimizi yeterince dinlemezsek daha iyi olur sanırım yoksa her ağrıyı ona yoruyoruz ...

adet dönemi bittikten kaç gün sonra hamilelik riski oluşur?acil cevabınızı bekliyorum.Benim hastalığım bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdim.Hamile kalır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…