- 16 Temmuz 2007
- 705
- 4
-
- Konu Sahibi tugbamurat
kızlar bende bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilşkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı gözünüzü seveyim hadi bir yazıverin ya.
a.s.merhaba arkadaşım evet akıntıyı gördüğünde yumurtlama başlamış oluyor akıntı yumurta akı şeklinde oluyor bu akıntıyı gördüğünde gün aşırı çalış hatta regl dönemin bittigi günden itibaren düzenli gün aşırı çalış öteki regl dönemine kadar ben geçen ay öyle yaptım ve günüm geçti şuan beklemedeyim bakalım hayırlısıyla inş. vardır :CüvCüv::Saruboceq:merhaba arkadaşlar ben 22 günde 1 adet görüyorum.bu 6 . ayımız ama hala tutmadı bizimde.bende bir türlü anlayamıyorum ne zaman yumurtladıgımı.bazen koyu kıvamlı akıntım oluyo.bazende yumurta akı şeklinde.dün dr gittim.yumurta takibi denilen işlem nasıl oluyo? artık acaba yumurtlamıyomuyum filan diye düşünmeye başladım.akıntı geliyo olması yumurtluyorum anlamına mı geliyo ? çok soru sordum kızlar kusura bakmayın
a.s.merhaba arkadaşım evet akıntıyı gördüğünde yumurtlama başlamış oluyor akıntı yumurta akı şeklinde oluyor bu akıntıyı gördüğünde gün aşırı çalış hatta regl dönemin bittigi günden itibaren düzenli gün aşırı çalış öteki regl dönemine kadar ben geçen ay öyle yaptım ve günüm geçti şuan beklemedeyim bakalım hayırlısıyla inş. vardır :CüvCüv::Saruboceq:
a.s.önce canım bana ettigin güzel dileklerin için allah razı olsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin şu mübarek günler suyuhüzü hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintugbamurat canım konuyu açtım ordan takip ederiz canım.
canım o yumurta akı kıvamındaki akıntı, yumurtlama öncesi geliyor. yumurtlama günü de (kendim için söylüyorum) kasıklarımda ağrı oluyor. ama bu bünyeden bünyeye değişiyor. ama ben her ay 15-16.gün hissediyorum bu ağrıyı. bazen çok şiddetli oluyor. yumurtlama takibi de yaptırdığım için biliyorum ki, o şiddetli ağrı olduğu aylar progesteron değerim de yüksek çıkıyor.
a.s.önce canım bana ettigin güzel dileklerin için allah razı olsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin şu mübarek günler suyuhüzü hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
açtıgın konuyu gördüm okudum ve takip ederim canım lafıma kulak astıgın içinde teşşekürler kendine iyi bak:1hug: