merhaba aynı şeyler bendede oluyor hatta kist olduğunu düşünüp kaç kere doktora gittim her gittiğimde yok kistin diyor yumurtalar var onlar ağrı yapıyor diyor ama ben az az da olsa adet göresiye kadar aynı belirtileri yaşıyorum sebebini bende bulamadım inşallah bilen vardır bende öğrenirim.Kızlar merhaba,
Biz yaklaşık 19 aydır bebek istiyoruz. Tüm testler filmler kontroller yapıldı. 2 aşılama olumsuz. Tüp bebek aşaması ise polip nedeniyle iptal oldu. Size sormak istediğim birşey var: Bugüne kadar adetim hep sancılı geçmiştir. ilaçsız asla atlatamam, çok ağrılar çekerim. Fakat adet geleceği zaman yada birkaç saat öncesinde yaşardım bu ağrıları. Ta ki birkaç ay öncesine kadar. Bu son 3-4 aydır, tam yumurtlama dönemine geldiğini tahmin ettiğim dönemde de adet belirtileri yaşamaya başladım. Belimde karnımda şiddetli ağrı, aşırı mide bulantısı, el ayak buz kesmesi gibi şikayetlerim var. Bir süre devam edip kesiliyor. Ertesi gün yine aynı şey ve bu birkaç gün devam edip kesiliyor. Gününde de adetim geliyor. En son adetim çok şiddetli kanamayla geldi. Afedersiniz aralarda pıhtı döküldü diyebilirim. Düzenli doktora gidiyorum, sık sık muayene oluyorum. Doktor bu duruma hiç yorum yapmıyor ama benim fena halde canım sıkıldı. Hamile kalamamanın yarattığı stres, umutsuzluk üzerine bir de bu ekstra ağrılar sinirlerimi alt üst ediyor. Bu konuda bilgisi olan var mı neden oluyordur?
Henuz bilen kimse yazmadı malesef. Evli misiniz? Çocuğunuz var mı?merhaba aynı şeyler bendede oluyor hatta kist olduğunu düşünüp kaç kere doktora gittim her gittiğimde yok kistin diyor yumurtalar var onlar ağrı yapıyor diyor ama ben az az da olsa adet göresiye kadar aynı belirtileri yaşıyorum sebebini bende bulamadım inşallah bilen vardır bende öğrenirim.
Durumumuz aynıymış canım. İnş ikimizin de olur bir an önce. Eşinin ileri hızlılar az diye mi olmuyor dediler size? Eşimin de öyle ama ürolog bu bebeğe engel değil dedi. 3 ayrı kadın doğumcuya gittik, ilk gittiğimiz engel dedi diğer ikisi sperm sayısı yüksek olduktan sonra hiçbiri hareketli olmasa bile bebek olur dediler. Yerinde duran spermle hamile kalan kadınlar az değilmiş güya. Bu konuda kafam çok karışık. O kadar ki eşimden 6 aydır sperm testi tekrarlamasini isteyen bile yok.evliyim canım 1.5 yıldır. 1 yıldırda çocuk istiyoruz ama olmadı. klomen çatlatma iğnesi kullandım 2 ay yine tutmadı sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı. bu sefer eşime sperm testi yapıldı ileri hızlılar düşük çıkınca anladık durumu hala uğraşıyoruz. dualar edip bekliyoruz.
aminnn canım yaaa inşallahhhh evet şuan görünen tek sıkıntı sperm hızı dedi doktor ama ilaç verdi onu kullanıyor kullanırkende 3 ay kendiniz deneyin eğer olmazsa aşılama yaparız dedi. eşimin sperm sayısı 108 milyon ileri hızlı 18 milyon olma olasılığı çok düşük ama olanlarda var dedi.bende bu ay ovülasyon testi kullanıyorum çatlama zamanında denk getirirsem sans daha yüksek olur diye. sizin değerler kaç canımDurumumuz aynıymış canım. İnş ikimizin de olur bir an önce. Eşinin ileri hızlılar az diye mi olmuyor dediler size? Eşimin de öyle ama ürolog bu bebeğe engel değil dedi. 3 ayrı kadın doğumcuya gittik, ilk gittiğimiz engel dedi diğer ikisi sperm sayısı yüksek olduktan sonra hiçbiri hareketli olmasa bile bebek olur dediler. Yerinde duran spermle hamile kalan kadınlar az değilmiş güya. Bu konuda kafam çok karışık. O kadar ki eşimden 6 aydır sperm testi tekrarlamasini isteyen bile yok.
Canım değerleri hatırlamıyorum 90 milyondu sanırım çok zaman geçti. İleri hareketlilik de sizinkine yakın birşeyDi. Keçi boynuzu pekmezi filan yedirdim bir süre azcık artıs olmuştu. Yine de düşüktü. Biz ekimde tüp bebek sürecine başladık 8 yumurta toplandi 1 ı donduruldu. Polip var diyip transferi iptal etti hoca. Polipi aldı ama tek embriyo transferi yapmıyor kolesterolum yuksekmis düşürmem gerekiyormuş yoksa böyle yumurta kaliten düşük olur başarısız olur diyor. Ama kolesterolüm düşmüyor. Boyum 1.71 kilom 68. Kilolu da değilim. Dr taktı kolesterole. ben 37 eşim 41 yaşında vaktimiz de kalmadıaminnn canım yaaa inşallahhhh evet şuan görünen tek sıkıntı sperm hızı dedi doktor ama ilaç verdi onu kullanıyor kullanırkende 3 ay kendiniz deneyin eğer olmazsa aşılama yaparız dedi. eşimin sperm sayısı 108 milyon ileri hızlı 18 milyon olma olasılığı çok düşük ama olanlarda var dedi.bende bu ay ovülasyon testi kullanıyorum çatlama zamanında denk getirirsem sans daha yüksek olur diye. sizin değerler kaç canım
bende kullandığı ilaçın yanında keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum hızı artttırdığını duydum. canım polipi nasıl tespit etti doktor ultrasonda belli oluyormu.ayy benimde kolestrolüm sınırda demekki benide etkiler gerçi ben kiloluyum bide zaman geçiyor herkes çocuk soruyor benim stres tavan yapıyor.Canım değerleri hatırlamıyorum 90 milyondu sanırım çok zaman geçti. İleri hareketlilik de sizinkine yakın birşeyDi. Keçi boynuzu pekmezi filan yedirdim bir süre azcık artıs olmuştu. Yine de düşüktü. Biz ekimde tüp bebek sürecine başladık 8 yumurta toplandi 1 ı donduruldu. Polip var diyip transferi iptal etti hoca. Polipi aldı ama tek embriyo transferi yapmıyor kolesterolum yuksekmis düşürmem gerekiyormuş yoksa böyle yumurta kaliten düşük olur başarısız olur diyor. Ama kolesterolüm düşmüyor. Boyum 1.71 kilom 68. Kilolu da değilim. Dr taktı kolesterole. ben 37 eşim 41 yaşında vaktimiz de kalmadı
Ben geçen yıl sözde başka hast de polip aldirmistim canım nasil bi daha çıktı anlamadık. Ya o Dr iyi görmemiş yada aldiktan sonra tekrar oluşmuş bilmiyorlar. Ultrasonda gördüler hormonu basınca buyuyormus polip. Kıyıda kosedeymis. Kolesterol yumurta kalitesini bozar diyor şu anki doktorum. yumurta rezervim çok olduğu halde 1 tane embriyo oluştu. Yumurta kaliteni yükseltip tekrar toplamaliyiz dedi. Dondurulmuş bir embriyo için tekrar vücuduna hormon iğneleri vermiyelim yazık sana dedi. Öyle bekliyoruz aylardır şekerim de biraz yüksekti ilaçla düşürdük çok şükür. Beni metabolizmal problemlerim var malesef. Şimdi de tiroit ilacı ve d vitamini veriyor endokrinolog. Onlar da gebe kalmayı kolaylastiriyormus. Herşey birbirine bağlı sen de bir ölç değerlerini canımbende kullandığı ilaçın yanında keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum hızı artttırdığını duydum. canım polipi nasıl tespit etti doktor ultrasonda belli oluyormu.ayy benimde kolestrolüm sınırda demekki benide etkiler gerçi ben kiloluyum bide zaman geçiyor herkes çocuk soruyor benim stres tavan yapıyor.
Akşamdan iki tane cevizin içindeki sert yerler warya kabuklarının içindeki cewizleri sıkıştıran şeyler onları birde cewizlerin içini bardağa koy su bardağına su doldur üzerine sabahları aç karnına iç ama hiç bırakma yani bunu yaşam şekli haline getir bak bakayım kolesterolden bişey kalacak mı benim babam bununla yendi kolesterolü canım görür görmez yazmak istedim şifa allahtan tabi inşllh bende wesşle olabilirim sanaCanım değerleri hatırlamıyorum 90 milyondu sanırım çok zaman geçti. İleri hareketlilik de sizinkine yakın birşeyDi. Keçi boynuzu pekmezi filan yedirdim bir süre azcık artıs olmuştu. Yine de düşüktü. Biz ekimde tüp bebek sürecine başladık 8 yumurta toplandi 1 ı donduruldu. Polip var diyip transferi iptal etti hoca. Polipi aldı ama tek embriyo transferi yapmıyor kolesterolum yuksekmis düşürmem gerekiyormuş yoksa böyle yumurta kaliten düşük olur başarısız olur diyor. Ama kolesterolüm düşmüyor. Boyum 1.71 kilom 68. Kilolu da değilim. Dr taktı kolesterole. ben 37 eşim 41 yaşında vaktimiz de kalmadı
Allah razı olsun canım mutlaka deniycem. Ne kadar sürede düştü babanın kolesterolü?Akşamdan iki tane cevizin içindeki sert yerler warya kabuklarının içindeki cewizleri sıkıştıran şeyler onları birde cewizlerin içini bardağa koy su bardağına su doldur üzerine sabahları aç karnına iç ama hiç bırakma yani bunu yaşam şekli haline getir bak bakayım kolesterolden bişey kalacak mı benim babam bununla yendi kolesterolü canım görür görmez yazmak istedim şifa allahtan tabi inşllh bende wesşle olabilirim sana
Geçmiş olsun canım ne için kullanıyorsun ilacı?Bu arafa aynı şikayetleri bende yaşıyorum femara kullanıyorum we ilacın etkisi diye düşünüyorum ama 3 doz kullandım ilk ay ve bu ay şikayetlerim oldu geçen ay olmadı
Tiroit bendeee var canım hemde haşimato bu zaten başlı başına bir sorun ama doktor tsh normalse sıkıntı olmaz dedi rabbim yardımcımız olsun d vitaminini bende deneyeyim bakayım umarım rabbim şifa verir ikimizde tez zamanda hayırlısıyla bebek gelirBen geçen yıl sözde başka hast de polip aldirmistim canım nasil bi daha çıktı anlamadık. Ya o Dr iyi görmemiş yada aldiktan sonra tekrar oluşmuş bilmiyorlar. Ultrasonda gördüler hormonu basınca buyuyormus polip. Kıyıda kosedeymis. Kolesterol yumurta kalitesini bozar diyor şu anki doktorum. yumurta rezervim çok olduğu halde 1 tane embriyo oluştu. Yumurta kaliteni yükseltip tekrar toplamaliyiz dedi. Dondurulmuş bir embriyo için tekrar vücuduna hormon iğneleri vermiyelim yazık sana dedi. Öyle bekliyoruz aylardır şekerim de biraz yüksekti ilaçla düşürdük çok şükür. Beni metabolizmal problemlerim var malesef. Şimdi de tiroit ilacı ve d vitamini veriyor endokrinolog. Onlar da gebe kalmayı kolaylastiriyormus. Herşey birbirine bağlı sen de bir ölç değerlerini canım
femarayı bende ilk duydum klomen gibi bişimiBu arafa aynı şikayetleri bende yaşıyorum femara kullanıyorum we ilacın etkisi diye düşünüyorum ama 3 doz kullandım ilk ay ve bu ay şikayetlerim oldu geçen ay olmadı
Aminnnnn inşallah canım Allah görsün emeklerimizi duamızı duysun. Bende tiroit normal ama bebeği kolaylastiriyormus diye yazdılar çok düşük doz. Hani TSH normal aralığı yazıyor ya test sonuçlarında. Bu tüp bebekcilerin değer aralıkları çok farklı. Sen oh tamam diyorsun normal araliktayim tüp bebek Dr u hayır diyor şu kadar daha yüksek olmalı yada düşük olmalı. Deneysel çalışıyorlar. Endokrinolog bana hiçbir değerimin ilac gerektirmedigini ama bebek sahibi olamayan kadınlarda kullanildiginda gebelik elde ettiklerini söyledi. Bir nevi vitamin gibi takviye görüyorlar bu ilaçları. Garip ama öyle. 3 ay al sonra değerlerine tekrar baktir dediler. Henüz 1 ay oldu ama ben pek bi değişiklik hissetmedimTiroit bendeee var canım hemde haşimato bu zaten başlı başına bir sorun ama doktor tsh normalse sıkıntı olmaz dedi rabbim yardımcımız olsun d vitaminini bende deneyeyim bakayım umarım rabbim şifa verir ikimizde tez zamanda hayırlısıyla bebek gelir
Yaaa hiç sıkıntısız hamile kalanlara öyle imreniyorumki eşiminde Canına tak etti geçende ya nikahla karımla birlikte oluyorum diye olmuyo bu gidip olmadık biriyle zina yapsan tak diye tutar al başına bela diyo ama işte demekki rabbimin bir bildiği var sabırdicez zamanını beklicez ama bu sürece dayanmak için rabbim bize sabır ve sağlam bir psikoloji nasip etsinAminnnnn inşallah canım Allah görsün emeklerimizi duamızı duysun. Bende tiroit normal ama bebeği kolaylastiriyormus diye yazdılar çok düşük doz. Hani TSH normal aralığı yazıyor ya test sonuçlarında. Bu tüp bebekcilerin değer aralıkları çok farklı. Sen oh tamam diyorsun normal araliktayim tüp bebek Dr u hayır diyor şu kadar daha yüksek olmalı yada düşük olmalı. Deneysel çalışıyorlar. Endokrinolog bana hiçbir değerimin ilac gerektirmedigini ama bebek sahibi olamayan kadınlarda kullanildiginda gebelik elde ettiklerini söyledi. Bir nevi vitamin gibi takviye görüyorlar bu ilaçları. Garip ama öyle. 3 ay al sonra değerlerine tekrar baktir dediler. Henüz 1 ay oldu ama ben pek bi değişiklik hissetmedim
Yaaa hiç sıkıntısız hamile kalanlara öyle imreniyorumki eşiminde Canına tak etti geçende ya nikahla karımla birlikte oluyorum diye olmuyo bu gidip olmadık biriyle zina yapsan tak diye tutar al başına bela diyo ama işte demekki rabbimin bir bildiği var sabırdicez zamanını beklicez ama bu sürece dayanmak için rabbim bize sabır ve sağlam bir psikoloji nasip etsin
Ayyyy sormaSorma benim eşim de her yeni evlenen için, gelecek ay alırız bebek haberlerini diyor. Bizden sonra evlenenlerin hepsi 2-3 ayda hamile kaldı. Millet de eh sıra sizde hadi ne duruyorsunuz diye sıkıştırıyor. Boyuna gol yiyoruz anliyacagin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?