yumurtlama döneminde günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ?

hanife55

Çok şükür bin şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
2.763
1.885
448
Merhabalar
Özellikle yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığını arttırmak için günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? Bu konuda ne düşünüyosunuz ?

Bizim doktor çok sık dedi bu da hergün demek oluyor bence bal fıstık fındık pekmez yesin eşler

Merhabalar
Özellikle yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığını arttırmak için günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? Bu konuda ne düşünüyosunuz ?
Be de şunu merak ediyorum yumurtlama dönemi dediğimiz hangi günler oluyor? Yani 11.-14. Günler mi 14.-17. Günler mi? Yoksa hepsi mi

Be de şunu merak ediyorum yumurtlama dönemi dediğimiz hangi günler oluyor? Yani 11.-14. Günler mi 14.-17. Günler mi? Yoksa hepsi mi

yumurtlama günleri kişiden kişiye adet döngüsünden dolayı değişiyo. Hamile kalmanın en yüksek olduğu günler yumurtanın çatlayıp döllenmeye hazır olduğu günlerdir.

Kizlar ben 23 eylulde regl oldum 28 gunde bir oluyorm ovulasyonu indirdim telefina 4 eylul diyo yumurtlama icin dogru mu bu o tarihtemi olmali beraberlik?

Kizlar ben 23 eylulde regl oldum 28 gunde bir oluyorm ovulasyonu indirdim telefina 4 eylul diyo yumurtlama icin dogru mu bu o tarihtemi olmali beraberlik?

bazılarını internetten hesaplayıcı tutuyo bazılarını tutmuyo bunu sen akıntında kasık bel ağrından kısacası belirtilerinden daha iyi anlayabilirsin yada ovulasyon testiyle takip edebilirsin ben bu ay ovulasyonla takip ediyorum. Ordaki tarihten 3 gün önce ve 3-4 gün snra ilişki olmalı diye biliorum

O
Ovulasyon testi almadim eczanede falan olmuyo sanirm bakmadim tsk ederm arkadasm:)

O

Ovulasyon testi almadim eczanede falan olmuyo sanirm bakmadim tsk ederm arkadasm:)

gitti gidiyor dan 22 tlye 20 tane ovulasyon+2 tane gebelik testi aldm düşünürsen eğer fikir olsun sana. bu arada rica edermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…