canım yapabilecegin hiç bir şey yokya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksinben 6 yıllık evliyim aynı şeylerin bin beteri bende var.baştan nasılsa aynı devam ediyor.düzelme yok umursama eşler herzaman aynı şeyi yapıyorlar sessiz kalmak bunada alış kayınvalidenin dengesizliklerinede alış.benim kayın validem 65 yaşında bir yere gitsen seni rezil eder ailene hakaret eder.ben nefret ediyorum kayınvalidemden bir insanı hiç kimse sevmezmi ya benim kayınvalideyi kimse sevmez byramda bile kimse gelmez ve gelmedide bu bayram .2 tepsi baklava öyle kaldı.kimse gelmedi dengesiz sürekli hakaretli ve kırıcı konuşur hep egistir.alış canım yapabileciğin bir şey yok eşinin annesi o aileye girdin bir defa
aaa acaba benim kaynanamdan mı bahsediyorsun :)))aynısının tıpkısı bende var kardeşleri dahil herkes açıkça söyler huysuzluklarını...
ve ben böyle bir kadınla tam 8 yıl yaşadım ( çok şey aldı götürdü benden ama çok şükür ki en son bana yaptığı terbiyesizlikle o
evden taşınmama sebep oldu...ve herkes sen çok bile dayandın dedi (kendi anneside dahil) şuan görüşmüyorum ve asla görüşmeyi düşünmüyorum...ben çok anlayış gösterdim çok fedakarlık yaptım (bunu eşim 8 yıl sonunda kendisi itiraf etti bu arada )sorun çıkmasın üzülmeyelim diye ama o insanı eğer huzur huzursuz ediyorsa ne yaparsanız yapın bir yerde patlak veriyor..şimdi çevremde yeni evlenecek olan herkese söylediğim tek şey mesafeli olun ve neyi hak ediyorsa karşınızda ki öyle davranın çünkü tek taraflı geçim olmuyor...
ve size bağırmasına size istediği şeyi söylemesine izin vermeyin...eğer bir kez bunu yaptı ise devamı muhakak gelecek onun için görüşmemekte fayda var..tabii yeni evli konu sahibi arkadaş eşini hemen ikna edemez görüşmemeye ama zamanla eşide anlayacaktır inşallah..