Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ...
Konunun en başında yazmıştım eşim beni anlamıyordu...ve ne zaman doktor cinsellikle ilgili birşey söylediğinde ikimizinde morali bouzluyor...
Ilkinde olmadı şuan klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum
bu ay dozajı arttırdı doktor 4 tane olgun yumurtam oldu...iğnemide oldum adetime 10 gün var...
Dün akşam doktora son ken kontrole gittiğimde eğer bu ay hamile kalırsan çoğul gebelik olma olasılığı yüksek dedi... Eşimide benide düşünce sardı :)
neyse olsunda bakalım hayırlısı olsun hiç önemli değil bir taşla 2 kuş vurmuş olurum...
Nasıl geçer şimdi bu 10 gün ( acaba idrarda ne zaman çıkar... Ya zaten eczaneden kolisini alıcam testlerin çok maliyetli olmaya başladı :))
allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar verir inş...
Kızlar dün akşam bizden 1,5 ay sonra evlenen kuzenimin eşinin hamile olduğunu öğrendim, inanır mısınız sabaha kadar ağladım yüzüm gözüm hala şiş Artık denemek dahi istemiyorum işkence gibi geliyo ama denemeden de olmuyo, daha ne kadar ağlıycam artık gücüm kalmadı... Bayram gelsin istemiyorum insanlar sorucak diye cidden iyice psikolojim bozuluyo Bu moralsizlikle de nasıl çocuk olucak hiç bilmiyorum, yaşamaktan soğudum artık...
aynı durumdayım bende cnm...kimseyle görüşemk istemiyorum özellikle yeni evlenenlerle artık hepsi hamile sorulardan rahatsız oluyorum...keşke en başından düşünmüyorum deseymişim..bayramda da görüşmekten çekiniyorum artık..offff.artık bende denemk istemiyorum..