Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
Özellikle yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığını arttırmak için günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? Bu konuda ne düşünüyosunuz ?
Günaşırı canım. Doktorlarında önerdiği bu.
cvp için çok tşk edermm.
Be de şunu merak ediyorum yumurtlama dönemi dediğimiz hangi günler oluyor? Yani 11.-14. Günler mi 14.-17. Günler mi? Yoksa hepsi miMerhabalar
Özellikle yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığını arttırmak için günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? Bu konuda ne düşünüyosunuz ?
Be de şunu merak ediyorum yumurtlama dönemi dediğimiz hangi günler oluyor? Yani 11.-14. Günler mi 14.-17. Günler mi? Yoksa hepsi mi
Kizlar ben 23 eylulde regl oldum 28 gunde bir oluyorm ovulasyonu indirdim telefina 4 eylul diyo yumurtlama icin dogru mu bu o tarihtemi olmali beraberlik?
Ovulasyon testi almadim eczanede falan olmuyo sanirm bakmadim tsk ederm arkadasm:)bazılarını internetten hesaplayıcı tutuyo bazılarını tutmuyo bunu sen akıntında kasık bel ağrından kısacası belirtilerinden daha iyi anlayabilirsin yada ovulasyon testiyle takip edebilirsin ben bu ay ovulasyonla takip ediyorum. Ordaki tarihten 3 gün önce ve 3-4 gün snra ilişki olmalı diye biliorum
O
Ovulasyon testi almadim eczanede falan olmuyo sanirm bakmadim tsk ederm arkadasm:)