Edit: Bugün mide bulantısı şikayeti ile gittiğim dahiliye doktorunun yaptığı kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Ella içtiğim için riski bir gebelikmiş. Hayırlısı olsun. Ella güvenmeyin
Merhaba ella ile hamile kalan arkadaşın bebeğinin durumu nedir acaba? 10 günüm zehir oldu. Bilinçsizce kullandım, hamile olduğumu bilmiyordum ve içtim. Aşırı vicdan azabı duyuyorum lütfen yardımcı olun
Edit: Bugün mide bulantısı şikayeti ile gittiğim dahiliye doktorunun yaptığı kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Ella içtiğim için riski bir gebelikmiş. Hayırlısı olsun. Ella güvenmeyin
Merhaba 3 aylık olduk mide bulantısı kusmalar dışında gayet güzel. Bebeğim o kadar kusmama rağmen gelişimi çok iyi maşallah. En son ense kalınlığı da normal idi haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.
ya ınanmıyorum cıddı mısınız * ben de tam yumurtlama haftamda ılıskıden 12 saat sonra ıctım ellayı ama 8 gun gecıktı reglım acaba bende hamıle olabılır mıyım
ya ınanmıyorum cıddı mısınız * ben de tam yumurtlama haftamda ılıskıden 12 saat sonra ıctım ellayı ama 8 gun gecıktı reglım acaba bende hamıle olabılır mıyım