Başka bir doktora sordum bir şey olmaz dedi. Dış gebelik için riski arttırıyormuş. Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. HayırlısıHakkınızda hayırlısı olsun İnşallah bebeğine bişey olmaz
Doğum yaptı mı? Sağlıklı mı bebeği?Bnmde bir arkadasim ella ictigi halde hamile kaldi
5 aylik gayet sağlikli bütün taramalari temiz ciktiDoğum yaptı mı? Sağlıklı mı bebeği?
Yaaa çok duygulandımm... benim eşim kürtaja zorluyor beni. Aileme dahi söyleyemedim henüz.. umarım bebeğimi kucağıma almak nasip olur5 aylik gayet sağlikli bütün taramalari temiz cikti
Bnce korkusundan oyle diyordur. Kalp atisini duyduktan snra degisir insallah kaç haftalikYaaa çok duygulandımm... benim eşim kürtaja zorluyor beni. Aileme dahi söyleyemedim henüz.. umarım bebeğimi kucağıma almak nasip olur
3 haftalık sanırımBnce korkusundan oyle diyordur. Kalp atisini duyduktan snra degisir insallah kaç haftalik
Hesaplamalardan tam anlamiyorum ama bildigim kadariyla adetinin bitis tarihinden hesapliyorlar dölenme gibi degilde3 haftalık sanırımbu hafta olaylarını tam anlayamadım henüz.. son reglimin 1. Gününden sayarsak 26 marttı, 4 hafta. 1 kez ilişki oldu bu ayda korunmasız da 7 nisan, 8 de dölllenme büyük ihtimal. Kaç haftalık oluyor o zaman? Salı iyi bir doktora gideceğim geçen gittiğim doktor düzgün bilgi vermedi bile...
Çok güzel bi haber bu gercekten hayirlisiyla kucağına alırsın insallahEdit: Dün keseyi gördükporgestron ve bhcg çok yüksek Sıkı sıkı tutunmuş sana dedi doktorum
Bu arada Ella yılda 2 falan içince etkinliği azalıyormuş bilginize
İnşallahhÇok güzel bi haber bu gercekten hayirlisiyla kucağına alırsın insallahmide bulantin belirtilerinden ne zaman başladı acaba
Ben senin adina cok sevindim gerçekten bana da dua et pazartesi kan testi yapacağımİnşallahhpazartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah belirti gibi değilde (daha doğrusu gebe olduğumu bilmediğim için pms sandım Gebelik şüphesi gördüğüm rüyalardan sonra içime düşmüştü benim belirtilerden değil sonradan birleştirdim hepsini ) göğüslerim çok ağrıdı -Halen ağrıyor- bir de geçen hafta oruç tutarken midem çok kötü olmuştu bırakınca tutmayı geçti. Bu hafta biraz uykuluyum gibi karnım ve belimde kramplar var hafifçe, bir de iştahım biraz arttı gibi .
E hadi ne güzel hayırlı haberle dönersin inşallahİnşallahhpazartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah belirti gibi değilde (daha doğrusu gebe olduğumu bilmediğim için pms sandım Gebelik şüphesi gördüğüm rüyalardan sonra içime düşmüştü benim belirtilerden değil sonradan birleştirdim hepsini ) göğüslerim çok ağrıdı -Halen ağrıyor- bir de geçen hafta oruç tutarken midem çok kötü olmuştu bırakınca tutmayı geçti. Bu hafta biraz uykuluyum gibi karnım ve belimde kramplar var hafifçe, bir de iştahım biraz arttı gibi .
Bebeğiniz nasıl acaba ? Sağlıklı devam ediyor mu gebeliğiniz bende bu ay ertesi gün hapı kullandjm test yapmaya korkuyorumİnşallahhpazartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah belirti gibi değilde (daha doğrusu gebe olduğumu bilmediğim için pms sandım Gebelik şüphesi gördüğüm rüyalardan sonra içime düşmüştü benim belirtilerden değil sonradan birleştirdim hepsini ) göğüslerim çok ağrıdı -Halen ağrıyor- bir de geçen hafta oruç tutarken midem çok kötü olmuştu bırakınca tutmayı geçti. Bu hafta biraz uykuluyum gibi karnım ve belimde kramplar var hafifçe, bir de iştahım biraz arttı gibi .
Merhaba 3 aylık olduk mide bulantısı kusmalar dışında gayet güzel. Bebeğim o kadar kusmama rağmen gelişimi çok iyi maşallah. En son ense kalınlığı da normal idi haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.Bebeğiniz nasıl acaba ? Sağlıklı devam ediyor mu gebeliğiniz bende bu ay ertesi gün hapı kullandjm test yapmaya korkuyorum
Peki cinsiyetiniz belli mi :)Merhaba 3 aylık olduk mide bulantısı kusmalar dışında gayet güzel. Bebeğim o kadar kusmama rağmen gelişimi çok iyi maşallah. En son ense kalınlığı da normal idi haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.