- 30 Aralık 2020
- 10
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi zeynep7171_
-
Dün ellayi icsede hamile kaldığını söyleyen birkaç kişi gördükMerhaba arkadaşlar. Soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Nişanlımla ilişkiye girdik ve içime boşaldı. Tam da yumurtlama dönemime denk geldi. 3 saat sonrasında ella içtim ama reglim gecikti Bugün de 3. Gün acaba ilaçtan mı yoksa hamilelik olabilir mi lütfen cevap verin lütfen
Herşey olablr test ya
Ben ilk evlendiğimde içmiştim ama hamile kaldım bilgin olsun , kan testi yaptırman da fayda va
Gerçekten miBen ilk evlendiğimde içmiştim ama hamile kaldım bilgin olsun , kan testi yaptırman da fayda var
Merhaba arkadaşlar. Soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Nişanlımla ilişkiye girdik ve içime boşaldı. Tam da yumurtlama dönemime denk geldi. 3 saat sonrasında ella içtim ama reglim gecikti Bugün de 3. Gün acaba ilaçtan mı yoksa hamilelik olabilir mi lütfen cevap verin lütfen
ne yaptınız ? merak ettim sizi
Hamile değilim, regl oldum test de yaptım ne olur ne olmaz diyene yaptınız ? merak ettim sizi
Çok sevindim sizin adınıza, bende dün kullanmak zorunda kaldım, bakalım ne olacakHamile değilim, regl oldum test de yaptım ne olur ne olmaz diye
Merak etmeyin yüksek olasılıkla olumsuz bir şey olmayacak. Stres yapmayın daha da geciktiriyorÇok sevindim sizin adınıza, bende dün kullanmak zorunda kaldım, bakalım ne olacak
İnşAllah, tam yumurtlama dönemindeydim... insan ister istemez korkuyor. Peki yan etkileri oldumu sizde?Merak etmeyin yüksek olasılıkla olumsuz bir şey olmayacak. Stres yapmayın daha da geciktiriyor
evet ben de çok korkmuştum anlıyorum. Regl günüm gelene kadar aslında biraz rahattım bir şey olmaYacağını düşünüyordum . Daha önce d e kullanmıştım ama yumurtlama döneminde almadım diye sanırım reglim gecikmedi fakat bunu yumurtlama döneminde kullandığım için gecikti 5 6 gün kadar o zaman da aşırı stres yaptım tabi ve kasıklarda aşırı şişkinlik sertlik vardı ve normalde 4 gün sürüyordu reglim ama bu sefer 2 günü bile bulmadı. Duygu durumunu da etkiledi sinir ağlama krizleri . Tabi stresin de etkisi var. Bunun dışında bir şey olmadı :)İnşAllah, tam yumurtlama dönemindeydim... insan ister istemez korkuyor. Peki yan etkileri oldumu sizde?
evet ben de çok korkmuştum anlıyorum. Regl günüm gelene kadar aslında biraz rahattım bir şey olmaYacağını düşünüyordum . Daha önce d e kullanmıştım ama yumurtlama döneminde almadım diye sanırım reglim gecikmedi fakat bunu yumurtlama döneminde kullandığım için gecikti 5 6 gün kadar o zaman da aşırı stres yaptım tabi ve kasıklarda aşırı şişkinlik sertlik vardı ve normalde 4 gün sürüyordu reglim ama bu sefer 2 günü bile bulmadı. Duygu durumunu da etkiledi sinir ağlama krizleri . Tabi stresin de etkisi var. Bunun dışında bir şey olmadı :)
Kötü bir durum gerçekten inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız, size de çok geçmiş olsunTekrar geçmiş olsun size, inşAllah bende hamile olmam ya
ben aslında doğum kontrol hapı kullanıyorum ek olarakta prezervatif kullanıyor eşim, ilk hafta bir tane hapımı unutmuştum, o yetmiyormuş gibi prezervatif yırtıldı, hepsi üst üste geldi...
Hap kullandığım için adetim zamanında gelir diye düşünüyorum... inşAllah
Yan tesir olarak: şimdilik iyiyim, bakalım
Ustune gormus olmayasinevet ben de çok korkmuştum anlıyorum. Regl günüm gelene kadar aslında biraz rahattım bir şey olmaYacağını düşünüyordum . Daha önce d e kullanmıştım ama yumurtlama döneminde almadım diye sanırım reglim gecikmedi fakat bunu yumurtlama döneminde kullandığım için gecikti 5 6 gün kadar o zaman da aşırı stres yaptım tabi ve kasıklarda aşırı şişkinlik sertlik vardı ve normalde 4 gün sürüyordu reglim ama bu sefer 2 günü bile bulmadı. Duygu durumunu da etkiledi sinir ağlama krizleri . Tabi stresin de etkisi var. Bunun dışında bir şey olmadı :)
merhaba benim de ayni sonraki ay regliniz duzeldi mi ? gecikti mievet ben de çok korkmuştum anlıyorum. Regl günüm gelene kadar aslında biraz rahattım bir şey olmaYacağını düşünüyordum . Daha önce d e kullanmıştım ama yumurtlama döneminde almadım diye sanırım reglim gecikmedi fakat bunu yumurtlama döneminde kullandığım için gecikti 5 6 gün kadar o zaman da aşırı stres yaptım tabi ve kasıklarda aşırı şişkinlik sertlik vardı ve normalde 4 gün sürüyordu reglim ama bu sefer 2 günü bile bulmadı. Duygu durumunu da etkiledi sinir ağlama krizleri . Tabi stresin de etkisi var. Bunun dışında bir şey olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?