• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yumurtlama doneminde adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda_1386

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
138
72
18
35
Merhabalar, adetime 3-4 gun vardi, dün vajinal ultrasonda doktor, bu ay yumurtlama olmadigini, ovulasyon donemimin yakin oldugunu, 1 gun araliklarla iliski olmasini soyledi. ancak bugün adet oldum ben. boyle bi sey yasayan var mi enteresan geldi bana..

Merhabalar, adetime 3-4 gun vardi, dün vajinal ultrasonda doktor, bu ay yumurtlama olmadigini, ovulasyon donemimin yakin oldugunu, 1 gun araliklarla iliski olmasini soyledi. ancak bugün adet oldum ben. boyle bi sey yasayan var mi enteresan geldi bana..
İlk defa mı ultrason takibi yaptırdın canım bir de neden adet bitiminden sonra başlamadın ultrasona belki de yumurtlama oldu hatta çatladı kaçırdın

aslinda yumurtlama takibi icin ultrason yaptirmamistim.. kotu akinti ve adet dışı kanama/kahverengi akinti sikayetiyle gittim, rahim agzi kanseri testi icin suruntu de aldi bakmisken. vajinal muayene sirasinda yumurtayi da soyledi. bu ay catlamamis bu gunlerde iliski olsun dedi. catlasa gormez mi ama zaten, catlamis adetin yakin demez miydi?

Back
X