- 26 Şubat 2022
- 102
- 16
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik adetten bittikten birgün sonra veye adet olmadan bir gün önce biMerhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Hamilelik adetten bitimimden birgün sonra veya başlamadan birgün önce bile olabilir hatta hamileyken adet gören arkadaşım var ama tabi yumurtalama döneminde olma olasılıgı yüksek oluyor . Bu nedenle emin olmak için kesinlikle beta kan testi vermeniz gerekir . İnşalah gönlünüzce olurMerhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Çok sabırsızim ya ve çok heyecanlıyım bugün ilişkiden sonra 6 . Günün belli olurmuki acaba hamilelik insalahHamilelik adetten bittikten birgün sonra veye adet olmadan bir gün önce bi
Olabilir ama ihtimalin çok oldugu dönem yumurtlama dönemi tabikide bu nedenle 1 hafta sonra kan testi
Hamilelik adetten bitimimden birgün sonra veya başlamadan birgün önce bile olabilir hatta hamileyken adet gören arkadaşım var ama tabi yumurtalama döneminde olma olasılıgı yüksek oluyor . Bu nedenle emin olmak için kesinlikle beta kan testi vermeniz gerekir . İnşalah gönlünüzce olur
Ya insalah çok sabırsızim ilişkide sonra 6. Günün test yapsamiki beli olurmuki adete 12 gün kaldı of alsam test yapsam negatif çıksa mod dusuyo hemenBenim regl döngüm düzgündü. Ovülasyon günlerimide takvimden takip ediyordum ve kendimde hissediyordum zaten. O günlerde ilişki olmamıştı. Ovülasyon dönemi bittikten 4 gün sonraki ilişkide hamile kaldım. Hatta regle göre haftam ve ultrasona göre haftam arasında 4 gün oynuyor. Bebiş ultrasonda 4gün geriden geliyor yani. Demem o ki olabilir, gönlünüzce olsun inşallah
naptınnn sonuç ne? :)Ya insalah çok sabırsızim ilişkide sonra 6. Günün test yapsamiki beli olurmuki adete 12 gün kaldı of alsam test yapsam negatif çıksa mod dusuyo hemen
6+6 gebeyimnaptınnn sonuç ne? :)
Yaa çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki bu süreçte neler yaşadın nasıl hissettin kaç gün sonra test yaptın detaylı anlatırmısın? Şuan benimde bat a 12 kaldı çatlıycammm6+6 gebeyim
Ben yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girdim kız ben ta adetime 12 kaladan başladım test almaya bu arada eczaneci zengin oldu 7 gün kala fln erken gebelik testi yaptım silik cikti sinra ertesi günü kan verdim 30 Beta çıktı tabi bunlar olurken ben patlıyor ve çok sitres yaptım çok şükür gebelik çıktı ve yarında kalp atış için gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki bu süreçte neler yaşadın nasıl hissettin kaç gün sonra test yaptın detaylı anlatırmısın? Şuan benimde bat a 12 kaldı çatlıycammm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben şuan hiç birşey hisstemiyorum ya. ne diycem sana ben ne zaman test yapayım elimde ultra erken gebelik testi var. tarihlerimi aşağıda yazıyorum bana bi yardımcı olurmusunAmin inşallah cnm
Ben yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girdim kız ben ta adetime 12 kaladan başladım test almaya bu arada eczaneci zengin oldu 7 gün kala fln erken gebelik testi yaptım silik cikti sinra ertesi günü kan verdim 30 Beta çıktı tabi bunlar olurken ben patlıyor ve çok sitres yaptım çok şükür gebelik çıktı ve yarında kalp atış için gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İstersen adetine 3 gün kala erken testi yap ama kesin sonuç için adetin gecikmesine bak kişiden kişiye değişir geç döllenme olabilir emin olmak için adetin gecikmesine bakallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben şuan hiç birşey hisstemiyorum ya. ne diycem sana ben ne zaman test yapayım elimde ultra erken gebelik testi var. tarihlerimi aşağıda yazıyorum bana bi yardımcı olurmusun
regli başlangıç : 19/10
regli bitiş : 25/10
ilişki : 25/10-27/10-28/10-30/10-31/10-2/10
yumurta çatlama ovilasyona göre 30/10-31/10 gösteriyor.
beklenen tarih 16/11
ne zaman test yapmalıyım ? :)
Çünkü inan piskoloji bozuluyor sabır işi rabbim herkese nasip etsin inşallahallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben şuan hiç birşey hisstemiyorum ya. ne diycem sana ben ne zaman test yapayım elimde ultra erken gebelik testi var. tarihlerimi aşağıda yazıyorum bana bi yardımcı olurmusun
regli başlangıç : 19/10
regli bitiş : 25/10
ilişki : 25/10-27/10-28/10-30/10-31/10-2/10
yumurta çatlama ovilasyona göre 30/10-31/10 gösteriyor.
beklenen tarih 16/11
ne zaman test yapmalıyım ? :)
Ben sekiz gün sonra erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi hemen çıkmıştıÇok sabırsızim ya ve çok heyecanlıyım bugün ilişkiden sonra 6 . Günün belli olurmuki acaba hamilelik insalah
Kız ben adete 6 gün kala test yaptım silik ciktiydi ve şuan 7+5 gebeyimBen sekiz gün sonra erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi hemen çıkmıştı
Aa tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahKız ben adete 6 gün kala test yaptım silik ciktiydi ve şuan 7+5 gebeyim
İnşallahAa tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
yaaa 5 gün kaldı valla sabırsızlıktan ölcemİstersen adetine 3 gün kala erken testi yap ama kesin sonuç için adetin gecikmesine bak kişiden kişiye değişir geç döllenme olabilir emin olmak için adetin gecikmesine bak
valla ya çok merak ediyorum sanki hiç birşey hiisetmiyorum amaÇünkü inan piskoloji bozuluyor sabır işi rabbim herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sizede ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağına evlat versinBende çok istiyorum evlat sahibi olmak hamile ağzınızla bana da bi dua ederseniz çok sevinirim.