Selamlar herkese, yumurtlama dönemim geçti ama 2-3 gündür parlak şeffaf bolca akıntım mevcut sanki adet olacak gibi altımı ıslak hissediyorum wc ye gidiyorum akıntım gelmiş, dün de ıslak hissettim kendimi wc ye gittim bildiğiniz kremsi yoğun akıntım gelmiş bat yarın yani 05.03.2015 göğüslerimde dokununca hassaslık var sadece sizce nedir bu kızlar yardımcı olabilecek yorum yapabilecek biri var mı? Not: parlak şeffaf kaygan akıntı görünce yine bugün ovulasyon testi yaptım acaba geç mi yumurtladım diye testte ikinci çizgi silik çıktı
Ay canim benim ne guzel seyler yazmissin Allah Razi olsun Allah im insallah hamileyimdir insallah bende anne olabilirim normalde bir onceki ay hangi gun olduysam atiyorum 10 unda mi oldum 4-5 gun geriye atar yani 5 inde olurdum mesela bu ay geriye atmadi bende anlamadim insallah bu ay tutmustur guzel Allah im insallah kimsenin kucagi bos kalmasin
Ay canim benim ne guzel seyler yazmissin Allah Razi olsun Allah im insallah hamileyimdir insallah bende anne olabilirim normalde bir onceki ay hangi gun olduysam atiyorum 10 unda mi oldum 4-5 gun geriye atar yani 5 inde olurdum mesela bu ay geriye atmadi bende anlamadim insallah bu ay tutmustur guzel Allah im insallah kimsenin kucagi bos kalmasin
Bende bunu merak ediyorum adetlerim düzensiz ve yumurta aki kivamindaki parlak akinti bi gun geliyor bi gun gelmiyor ayni ay icinde bi kac kez. Simdi yumurta catlamasi bu akintidan sonra mi gerceklesiyor ne kadar sonra? Biliyomusunuz kizlar siz neye gore belirliyorsunuz