- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
-
- Konu Sahibi laugh_a_lot
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz henüz hiç gebelik yaşamadım.
Adetlerim düzenlidir ve jinekolojik muayenelerim sonrası 2,5 cm lik bir miyom var ama engel olacak bir konumda değil.
Asıl konum şu; lh kitleri ile ovulasyon günümü teşhis edip, gerekli günlerde daha dikkatli olacak şekilde değierlendiriyoruz. Ancak yumurtlama dönemi olarak gördüğüm dönemin sonrasında şiddetli bir kasık ağrısı oluyor. Nefesim kesiliyor, bugün sahuru zor yaptım. Sonrasında kendiliğinden geçiyor ve belli aralıklarla 4-5 gün sürüp bitiyor.
Başına böyle bir şey gelen var mı? Sürekli doktor kontrolündeyim. Normal dediler ama ben pek normal göremiyorum malum çok sancı oluyor. Adet dönemi hiç sancım olmuyor .
Bazen bir ümit döllenme mi oluyor diyorum ama daha hiç olamadım:)
Neden oluyormuş pekiÇok yeni baktırdım. Bebek düşündüğümüz için sürekli doktor kontrolündeyim.Kist im Yok ama dediğiniz gibi miyomla alakalı olabilir .
Canım sizin de sancınız çok mu oluyor ? Ben dayanamıyorum inan 3/4 gün sürüyorBende sürekli doktordayım canım ama benimkide bahsettiğin gibi kasik ağrısı hatta o dönem ilişkiye bile giremediğim oluyor bebek için bile ardından yumurtlama akıntısı geliyor zaten
Canım kasık ağrın yumurtlamaya mı bağlıydıArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz henüz hiç gebelik yaşamadım.
Adetlerim düzenlidir ve jinekolojik muayenelerim sonrası 2,5 cm lik bir miyom var ama engel olacak bir konumda değil.
Asıl konum şu; lh kitleri ile ovulasyon günümü teşhis edip, gerekli günlerde daha dikkatli olacak şekilde değierlendiriyoruz. Ancak yumurtlama dönemi olarak gördüğüm dönemin sonrasında şiddetli bir kasık ağrısı oluyor. Nefesim kesiliyor, bugün sahuru zor yaptım. Sonrasında kendiliğinden geçiyor ve belli aralıklarla 4-5 gün sürüp bitiyor.
Başına böyle bir şey gelen var mı? Sürekli doktor kontrolündeyim. Normal dediler ama ben pek normal göremiyorum malum çok sancı oluyor. Adet dönemi hiç sancım olmuyor .
Bazen bir ümit döllenme mi oluyor diyorum ama daha hiç olamadım:)
Canım o ağrının olduğu dönem kaç gün sürüyordu. Karnında şişlik oluyor muydu. Ağrıların rahatsız edici bir durumdamıydı. Cevaplarsan sevinirim bendede var nedir çözüm bulamadım bir türlüSanırım öyle idi. Çünkü şuan hamileyim, hiç kaşık ağrım olmadı.
Canım sendeki ağrı devam ediyor mu ve kaç gün sürüyorBende sürekli doktordayım canım ama benimkide bahsettiğin gibi kasik ağrısı hatta o dönem ilişkiye bile giremediğim oluyor bebek için bile ardından yumurtlama akıntısı geliyor zaten
Canım 1 hafta kadar sürerdi, çok şiddetli ağrım olurdu. Şişlik pek olmuyordu ama sanırım yumurtlama bitince kendiliğinden geçiyordu. Adet dönemi hiç ağrı çekmiyordum.Canım o ağrının olduğu dönem kaç gün sürüyordu. Karnında şişlik oluyor muydu. Ağrıların rahatsız edici bir durumdamıydı. Cevaplarsan sevinirim bendede var nedir çözüm bulamadım bir türlü
Diyorum tek ben mi ağrı çekiyorum. İnan gözüm birşeyi görmüyor. Canım senin ağrın kaç gün sürüyor. Ağrı dışında ne belirtiler oluyorKIZLAR MERHABA YA BENDE AYNI DURUMDAYIM YUMURTLAMA DÖNEMİMDE SÜREKLİ KASIK AĞRIM OLUYO BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ AMA AĞRIDAN AFEDERSİNİZ İLİŞKİYE ZOR GİRİYORUM BEN DE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM
Sizin ağrılarınız ne sıklıkta ne zaman oluyorBende aynıyım çikolata kistim var ondan diye düşünüyorum
Valla cnm adet olurken ağrıyo yumurtlama dönemi 4 5 gün ağrıyo ağrı kesici içmeden asla geçmezSizin ağrılarınız ne sıklıkta ne zaman oluyor