Yumurtlama Dönemi sonrası devam eden ağrı ve akıntı

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Selam Kızlar,

Yumurtlama zamanımdan beri kasıklarımda bir ağrı var, her zaman değil ama ara sıra kramp şeklinde giriyor, bazen de sanki regli olacakmışım gibi inceden bir ağrı oluyor.
O yumurta akı kıvamındaki akıntı da bir hafta boyunca 5-6 kez geldi. (Son adet tarihim 25 Haziran, periyod uzunluğum 30-35 gün, ağrı ve akıntı 14 Temmuz'da başladı, akıntı en son dün geldi, ağrı ise devam ediyor).

Uzun süre (2 yıl) doğum kontrol hapı kullanmıştım, Nisan'da bıraktım, bu 3. denememiz. Boş yere umutlanmak istemiyorum ama ne dersiniz sebep ne olabilir?
Bir de yumurtlama ağrısı/akıntısı 1-2 gün sürüp geçmesi gerekmez mi?
Benzer tecrübesi olan var mı? fisfisfis

İnşallah gebeliktir canım.
benimde benzer durumum olmuştu
altından kist ve kistin karın içne kanama olması çıktı malesefdelikafadulden

canım ikimizde aynı beklemedeyiz. bende tam 7 yıl spiralle korundum mayıs ayında çıkarttırdım. 2 aydır bende bekliyorum bu beklemek ne kadar zor bişeymiş. aynı belirtiler bendede var bakalım hayırlısı olur inşallah

canım inşallah hamişsindirde bende de kist olduğu zaman yumurtlamadan sonra regliye kadar kasıkta ağrı devam eder ordan anlarım ahan kistim oldu diye ama her bünye farklı tabi hamişlerdede böyle belirti olabiliyor biraz daha sabret az kalmış öğrenceksin nasılsa allah sabır versin bebişte versinnnn :Saruboceq:

Evet canım gerçekten ben de bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim. İnsana korunmayı bırakınca hemen hamile kalacakmış gibi geliyor nedense, şimdi kızıyorum kendime keşke önceden bıraksaymışım hapı diye. Her ay aynı bekleyiş, bi de kendimizi çok dinliyoruz galiba, ben herşeyi bebişe yormaya başladım :ecrin_bebek: olmayınca da hayal kırıklığı oluyo malesef... Bakalım inşallah bu ay diyelim o zaman artık
yerimseniben

Cicekcik ve Pembepamuk, yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında kist ihtimali de aklıma gelmedi değil, doktorumda uzun süre hap kullanıp bırakınca kist olabilir demişti. Ama o zaman hiç regli olmamam gerekmez mi? Yani yumurtlayamıyorsam, kist oluyorsa yine de regli olur muyum?

hayırlısı olsun işallah aynı durumdayım..

Ummahan senin ne zaman beklenen tarih? 27si gibi dayanamayıp test alırım ben heralde :1rolleyes: Zaten eczacı da kendini şaşırdı, bi folik asit alıyom, sonra fortel erken gebelik testi, sonra orkid sonra yine folik asit.... kadın da akıl sır erdiremedi haliyle kafası karıştı :bbo:

olursun canım. kist varsa büyük bi ihtimalle regl döneminde atılır zaten. benim öyle oldu
ama inş bunlar kist değil gebelik belirtisidir

Teşekkürler inşallah öyledir haftaya göreceğiz bakalım :uhm:
Ama değilse de ben bi doktora gideyim bari, kist varsa tedavii olsun bir an önce

allegra inşallah hamilesindir. umutlandırmıs gibi olmayım ama benim normal yumurtlama zamanında kasıklarıma agrı gırer akıntım olur ve bı kac gun ıcınde gecer. hamileliğimde ise yumurtlama zamanı kasıklarımda agrı ve gögüslerimde agrı basladı ve adet gunume kadar kasıklarıma arada batma seklınde sanıyelık acılar oluyordu ve akıntımda yogun bı sekılde devam etmıstı bırde gögüslerımın agrısı adet gunume kadar surmustu normalde goguslerımın acısı adetten 1 hafta once baslardı ama bunda 15 gun surdu. adet gunumden 2 gun once ıdrar testı yapmısıtım cıkmadı ama adetım 1 gun gectı yapmısıtım ve cıkmıstı. inşallah sende hayırlısıyla hamılesındır. umarım yardımcı olabılmısımdır.kıst nasıl bısey oluyor o konuda hıcbır bılgım yok onunla ılgılı bısey yazamadım...haberlerını beklıyoruz...

Teşekkürler canım! Gerçi benim göğüslerde bi hareketlenme yok... Bir tek ağrı ve akıntı durumu var ama bakalım görücez. Haberdar ederim sizi haftaya, umarım iyi haberler olur yerimseniben

hayırlı ugurlu olsun saglıkla sıhhatle sorunsuz bı sekılde hamılelıgının devamını dılerım canımmm.zemuszemus

Bugün öğrendim HAMİLEYİİİİİİİİMMMM :dance:hihoyyyt:CüvCüv:

aaayy canım benimmm çok çok tebrik ederimmmmm ay çok sevindimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allahım sağlıcaklan tamamına erdirsin inşallah canım benimmmmm
darısı bizlerin başına inşallahhhhh

Hanımlar Merhaba konuyu hortlattim.. ama benzer bir durum var adetim 3 gün sürdü 5. Ve 6. Gun uzayan akinti geldi. Daha sonra hergün az az akinti devam ediyor. 27-28 günde adet oluyorum 18. Gundeyim acaba erken mi yumurtladim yumurta catlamadan bu kadar önce gelmez galiba akinti. Kafam çok karıştı.

Erken yumurtladigini sanmam döngün bu zamana kadar düzenliyse 28günse yine 14.gün falandir yumurtlaman..reglin baslangic gununden sayiyoruz sonucta ve düzenli regl oluyorsan 28de bir yumurtlama gunun aynidir bence..
Benimde su an durumum ayni..yumurtlamadan beri kesilmeyen bir akinti ve ara ara ağri..bir seferinde okadar siddetliydi ki uykumdan uyandim..hayirlisi artik umarim bebektendir...

Merhaba :) arkadaşlar, benim döngülerim ;
12.09.2016 Beklenen adet tarihim
15.08.2016 (7 gün erken oldum)
22.07.2016
25.06.2016
27.05.2016
27.04.2016
29.03.2016
26.02.2016
19.01.2016
tahmini yumurtlama 28-29.08.2016 tarihlerindeydi ve ben süt buharı yaptım bu iki günde sonrada fırsatım olmadı devam ettiremedim. yumurtlama olduğunu akıntıdan anladım ve değerlendirdik. iki gün normal akıntım oldu dün ve bugün inanılmaz bir yogunlukta akıntım var ve sol kasığımdan başlayıp karın boşluğuma doğru ağrı geliyor ve belim ağrıyor. benim gibi olan var mı acaba? yardımlarınızı bekliyorum İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…