Selam Kızlar,
Yumurtlama zamanımdan beri kasıklarımda bir ağrı var, her zaman değil ama ara sıra kramp şeklinde giriyor, bazen de sanki regli olacakmışım gibi inceden bir ağrı oluyor.
O yumurta akı kıvamındaki akıntı da bir hafta boyunca 5-6 kez geldi. (Son adet tarihim 25 Haziran, periyod uzunluğum 30-35 gün, ağrı ve akıntı 14 Temmuz'da başladı, akıntı en son dün geldi, ağrı ise devam ediyor).
Uzun süre (2 yıl) doğum kontrol hapı kullanmıştım, Nisan'da bıraktım, bu 3. denememiz. Boş yere umutlanmak istemiyorum ama ne dersiniz sebep ne olabilir?
Bir de yumurtlama ağrısı/akıntısı 1-2 gün sürüp geçmesi gerekmez mi?
Benzer tecrübesi olan var mı? fisfisfis
Selam Kızlar,
Yumurtlama zamanımdan beri kasıklarımda bir ağrı var, her zaman değil ama ara sıra kramp şeklinde giriyor, bazen de sanki regli olacakmışım gibi inceden bir ağrı oluyor.
O yumurta akı kıvamındaki akıntı da bir hafta boyunca 5-6 kez geldi. (Son adet tarihim 25 Haziran, periyod uzunluğum 30-35 gün, ağrı ve akıntı 14 Temmuz'da başladı, akıntı en son dün geldi, ağrı ise devam ediyor).
Uzun süre (2 yıl) doğum kontrol hapı kullanmıştım, Nisan'da bıraktım, bu 3. denememiz. Boş yere umutlanmak istemiyorum ama ne dersiniz sebep ne olabilir?
Selam Kızlar,
canım ikimizde aynı beklemedeyiz. bende tam 7 yıl spiralle korundum mayıs ayında çıkarttırdım. 2 aydır bende bekliyorum bu beklemek ne kadar zor bişeymiş. aynı belirtiler bendede var bakalım hayırlısı olur inşallah
hayırlısı olsun işallah aynı durumdayım..
Cicekcik ve Pembepamuk, yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında kist ihtimali de aklıma gelmedi değil, doktorumda uzun süre hap kullanıp bırakınca kist olabilir demişti. Ama o zaman hiç regli olmamam gerekmez mi? Yani yumurtlayamıyorsam, kist oluyorsa yine de regli olur muyum?
allegra inşallah hamilesindir. umutlandırmıs gibi olmayım ama benim normal yumurtlama zamanında kasıklarıma agrı gırer akıntım olur ve bı kac gun ıcınde gecer. hamileliğimde ise yumurtlama zamanı kasıklarımda agrı ve gögüslerimde agrı basladı ve adet gunume kadar kasıklarıma arada batma seklınde sanıyelık acılar oluyordu ve akıntımda yogun bı sekılde devam etmıstı bırde gögüslerımın agrısı adet gunume kadar surmustu normalde goguslerımın acısı adetten 1 hafta once baslardı ama bunda 15 gun surdu. adet gunumden 2 gun once ıdrar testı yapmısıtım cıkmadı ama adetım 1 gun gectı yapmısıtım ve cıkmıstı. inşallah sende hayırlısıyla hamılesındır. umarım yardımcı olabılmısımdır.kıst nasıl bısey oluyor o konuda hıcbır bılgım yok onunla ılgılı bısey yazamadım...haberlerını beklıyoruz...
Bugün öğrendim HAMİLEYİİİİİİİİMMMM :dance:hihoyyyt:CüvCüv:
Hanımlar Merhaba konuyu hortlattim.. ama benzer bir durum var adetim 3 gün sürdü 5. Ve 6. Gun uzayan akinti geldi. Daha sonra hergün az az akinti devam ediyor. 27-28 günde adet oluyorum 18. Gundeyim acaba erken mi yumurtladim yumurta catlamadan bu kadar önce gelmez galiba akinti. Kafam çok karıştı.