Yumurtlama Dönemi sonrası devam eden ağrı ve akıntı

Merhaba :) arkadaşlar, benim döngülerim ;
12.09.2016 Beklenen adet tarihim
15.08.2016 (7 gün erken oldum)
22.07.2016
25.06.2016
27.05.2016
27.04.2016
29.03.2016
26.02.2016
19.01.2016
tahmini yumurtlama 28-29.08.2016 tarihlerindeydi ve ben süt buharı yaptım bu iki günde sonrada fırsatım olmadı devam ettiremedim. yumurtlama olduğunu akıntıdan anladım ve değerlendirdik. iki gün normal akıntım oldu dün ve bugün inanılmaz bir yogunlukta akıntım var ve sol kasığımdan başlayıp karın boşluğuma doğru ağrı geliyor ve belim ağrıyor. benim gibi olan var mı acaba? yardımlarınızı bekliyorum İnşallah.

Merhaba :) arkadaşlar, benim döngülerim ;
12.09.2016 Beklenen adet tarihim
15.08.2016 (7 gün erken oldum)
22.07.2016
25.06.2016
27.05.2016
27.04.2016
29.03.2016
26.02.2016
19.01.2016
tahmini yumurtlama 28-29.08.2016 tarihlerindeydi ve ben süt buharı yaptım bu iki günde sonrada fırsatım olmadı devam ettiremedim. yumurtlama olduğunu akıntıdan anladım ve değerlendirdik. iki gün normal akıntım oldu dün ve bugün inanılmaz bir yogunlukta akıntım var ve sol kasığımdan başlayıp karın boşluğuma doğru ağrı geliyor ve belim ağrıyor. benim gibi olan var mı acaba? yardımlarınızı bekliyorum İnşallah.
Sonuç nedir hamilemisiniz ?

Bende birebir aynı belirtileri yaşıyorum. Adetim 1 Ocak'ta başladı 6 Ocak’ta bitti. 13 Ocak’tan beri akıntım var ve ondan sonraki günler yumurtam çatladı fakat bugün oldu akıntım hâlâ devam ediyor. En son bu sabah yoğun uzayan bir akıntı geldi. Enfeksiyon sandım yok, kist oluştu sandım o da değil. Eee 12 gün süren akıntı başka ne olabilir? Şimdi tesadüfen bu konuya denk gelince içimde tuhaf bir sevinç ve heyecan oluştu. 10 gün daha sabretmem gerek :halay::halay::halay:

Bende birebir aynı belirtileri yaşıyorum. Adetim 1 Ocak'ta başladı 6 Ocak’ta bitti. 13 Ocak’tan beri akıntım var ve ondan sonraki günler yumurtam çatladı fakat bugün oldu akıntım hâlâ devam ediyor. En son bu sabah yoğun uzayan bir akıntı geldi. Enfeksiyon sandım yok, kist oluştu sandım o da değil. Eee 12 gün süren akıntı başka ne olabilir? Şimdi tesadüfen bu konuya denk gelince içimde tuhaf bir sevinç ve heyecan oluştu. 10 gün daha sabretmem gerek :halay::halay::halay:
nasil sonuclanmisti sikayetleriniz bende ayni durumdayim suan?

Merhaba mesaji görürmüsünüz bilmiyorum 2009da açılmış bi konu çünkü 30 temmuz adet başlangıcım 5 agustos bitişi yumurtalama tarihini tam bilmiyorum doktora gittim takip için yumurtalama olmak üzere dedi hergn birlikte olduk eşimle 1 hafta sonra tekrar gittim yumurta catlamis dedi doktorum bana biryer gösterdi dikkatli bak dedi neydi o sormadim adetten 20 gün sonra gösterdi vajinal ultasonla yumurtlama zamanından beri kasikta batma saniyelik ara sıra bel agrisindan oturamiyorum adetim 1 gün grcti daha adetime 1 gun kala test ysptim.testim ilk 2.cizgi farkli biryerdeydi bozuk sandm bskmadm 7 saat sonra baktigimda cizgi t'nin altındaydı ama 7 saat gecmisti bilmiyorum fotograf eklicem yumurtalama zamaninxan beri beyaz sut gibi akıntı var son zamanlarda yogun bir sekilde 15 gündür sanki adet olmusumda beyaz sut gibi geliyor gibi cok fazlaa hissediyorum regl 1 gün geciktide aslında bilmiyorum bu belirtiler sizce hamilelikmi gogus agrım bugn basladı regl olacakmıym sizce bu belirtiler sizdede ayni sekilmiydi

Eklentiler

• 20200828_192820.jpg
    20200828_192820.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 285
Merhaba büyük bir olasılıkla hamilesin canım. Benim ilk hamileligimde oyle olmuştu kizimi aldım çok şükür kucagima. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.

Merhaba büyük bir olasılıkla hamilesin canım. Benim ilk hamileligimde oyle olmuştu kizimi aldım çok şükür kucagima. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Kanda baktırdım bugün gebelik çıkmadı doktorum 1hafta sonra gel dedi adetim 2 gün gecikmişti ve hala adet olmadm yumurta catladiysa adet olmaliydik ama yumurta catladi sonucta yumurta catlayinca regl olunuyor ya baska sebepleri varmi yumurta catladigi halde regl olmayan acaba

Kanda baktırdım bugün gebelik çıkmadı doktorum 1hafta sonra gel dedi adetim 2 gün gecikmişti ve hala adet olmadm yumurta catladiysa adet olmaliydik ama yumurta catladi sonucta yumurta catlayinca regl olunuyor ya baska sebepleri varmi yumurta catladigi halde regl olmayan acaba
Erken testler herzaman sonuç vermeyebilir. Adetin geçtiyse kanda mutlaka çıkar canım test yapıldımı daha sonra. Merak ettim hamilemizin

X