• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi kahverengi leke

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.783
1.543
133
İyi akşamlar hanımlar🙋 ilk defa başıma gelen bir durum konusunda fikir istiyorum.Ortalama 26 günde bir adet olurum.Takvime göre adetime 12 gün var.iki gündür iç çamaşırıma bulaşmayan sadece peçete ile silindiğinde belli olan kahverengi lekelenmem var.Buna kasık ağrısı,şişkinlik de eşlik ediyor.Yumurtlama kanaması diye düşündüm ama kist olma seçeneği de aklıma geliyor.Yaşayan varsa bana da yardımcı olur musunuz.

İyi akşamlar hanımlar🙋 ilk defa başıma gelen bir durum konusunda fikir istiyorum.Ortalama 26 günde bir adet olurum.Takvime göre adetime 12 gün var.iki gündür iç çamaşırıma bulaşmayan sadece peçete ile silindiğinde belli olan kahverengi lekelenmem var.Buna kasık ağrısı,şişkinlik de eşlik ediyor.Yumurtlama kanaması diye düşündüm ama kist olma seçeneği de aklıma geliyor.Yaşayan varsa bana da yardımcı olur musunuz.
bende bu durumu yaşıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var reglime 7 gün var daha. bugün acilden kan testi yaptırdım negatif çıktı beta. bundan 1 yıl öncede yaşamıştım o zamanda doktor yumurtlama kanaması olabilir demişti. elenatal folik asit ne zaman kullanmaya başlasam lekelenmem oluyor sebebini bilmiyorum bende eğer sende gelişme olursa haber verirsin

Back