- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
-
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
Tabiki olabilir değerlendirVücûdumu çok iyi dinleyebiliyorum canım. Benim çok fazla akıntım var şu an ama yumurtlama tarihim takvime göre 19 Kasım. 3 gündür çok akıntım var ama en çok bugün geldi. 2-3 gün erken yumurtluyorum sanırım canım. Çok fazla yumurtalık ve kasık ağrım var 3 gündür.
ben yumurtlama günümü hemen anlıyodum.yumurta akı gibi bi akıntı olunca anlıyodum.yani ovulasyon testi falan almaya gerek duymuyodum.bazende gögüslerim siserdi ve sol kasık agrısı olurdu.ama dediğim gibi tam gununu akıntıyla anlıyordum
Tabiki olabilir değerlendir
yok canım farklı gunlerde oluyo.bazen adetten 3 gun sora bazen bir hafta sora bazen 10 gun sora.yanı değişiyo.benimde bazen ağrılı geçiyo.dediğin gibi korunmayı bıraktıktan sora olduEvet canim, bende bu ay anlamaya basladim sanirim. Daha yeni evli oldugum için bundan once hiç vucudumu dinlemedim ve yumurtlarken hiç agrim olmamisti ama korunmayi birakali yumurtlama donemim agrili geçiyor.
Peki her ay ayni gunlerde mi yumurtluyorsun sence canim?
yok canım farklı gunlerde oluyo.bazen adetten 3 gun sora bazen bir hafta sora bazen 10 gun sora.yanı değişiyo.benimde bazen ağrılı geçiyo.dediğin gibi korunmayı bıraktıktan sora oldu
hiçbir zaman anlamadım şu yumurtlama dönemimi.ovulasyon testiyle çözdüm işi.yoksa daha çooook beklerdim tutturucamda hamile kalıcam diye.
benim adet olmadan çnce çok ağrılarım olurdu.şişkinliklerim.hazımsılzıklar vs. akıntımda olur ama her zaman değil velhasılı ben anlayamıyorum :) genel inanış adet bitimi 14. günü diye ama ben o testle 11. günü olduğunu öğrendim ve o günü değerlendirdim.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah.Demek ki agrin olmuyor ne guzel fark etmiyorsun. Tum ay agrim oluyor gecen ay'dan beri, kotu oluyor ama en azindan ne zaman yumurtladigimi anliyorum artik :)
Senin akintinda mi olmuyor?
Bu arada hayirli olsun canim. Allah saglik ve sihhat ile bebegini kucagina almayi nasip etsin insaAllah
benim adet olmadan çnce çok ağrılarım olurdu.şişkinliklerim.hazımsılzıklar vs. akıntımda olur ama her zaman değil velhasılı ben anlayamıyorum :) genel inanış adet bitimi 14. günü diye ama ben o testle 11. günü olduğunu öğrendim ve o günü değerlendirdim.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah.
Rica ederim canim :)Ne kadar fark edebiliyormuş her ay yumurtlama günüBu kadarını bilmiyordum valla canım sağol bu konuda bilgilendirdiğin için.
Yumurtlamissindir tatlim bu geceyi degerlendir.Kızlar bısey sorcam bu yumurtlama takıbını hıc yapmamıstım bu ay takıp ettım dunden berı yumurta akı kıvamında cektıkce uzayan bır akıntı var ıslaklık. Sızce yumurtladım mı yumurtlıcakmıyım? Ilıskı ne zaman olmalı?
Canım 1 oglum var 3 yasında. Adetım bıttıgınden beri 2 gunde bır ılıskı oluyo. Bu yumurtlama olayına ozellıkle dıkkat ettım. Yine fark ettim yanıYumurtlamissindir tatlim bu geceyi degerlendir.
Aslinda cocuk isteyen ciftler icin en saglikli yontem gun asiri iliski cunku bu sekilde oldugunda kacirma ihtimalin kalmiyor tarihi surekli canli sperm kaliyor icerde. İnsallah tutturursun