- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
-
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
Sabah uyandığında tükürüğün normalden daha yapış yapış oluyor. Diline parmağını değdirdiğinde tükürüğün uzuyorsa yumurtlama döneminde oluyorsunMerhaba bayanlar. Ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için belirtileri hakkında hiç bir bilgim yok ve sanırım her ay âdet takvimine göre tutmuyormuş erken/geç yumurtlama durumundan dolayı.
Aranızda yumurtlama dönemindeyken yumurtladığını anlayan/hisseden var mı? Yoksa her bayanda yumurtlarken belirti olmayabiliyor mu?
Yumurtlama belirtilerini bilen ve yaşayan bayanlar belirtilerini yazabilir mi lütfen?
Teşekkürler
Sabah uyandığında tükürüğün normalden daha yapış yapış oluyor. Diline parmağını değdirdiğinde tükürüğün uzuyorsa yumurtlama döneminde oluyorsun
Her zaman belirtileri yakalayamayabilirsin. En güzeli ve rahatı düzenli yapılan ovulasyon testleridir. İnternetten siparişle çoklu ovu testlerinden almanızı ve hergün düzenli takip etmenizi tavsiye ederim
Sabah uyandığında tükürüğün normalden daha yapış yapış oluyor. Diline parmağını değdirdiğinde tükürüğün uzuyorsa yumurtlama döneminde oluyorsun
Canim ben ovulasyon testi kullandim bu ay ama kullanmasaydim da anlardim akintim o gün yoğundu sadece dedim eyvah adet oldum erkenden ama yumurtlama donemi akintisiymis agzim çok kuruyordu ve kasigim da agri oldu .Merhaba bayanlar. Ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için belirtileri hakkında hiç bir bilgim yok ve sanırım her ay âdet takvimine göre tutmuyormuş erken/geç yumurtlama durumundan dolayı.
Aranızda yumurtlama dönemindeyken yumurtladığını anlayan/hisseden var mı? Yoksa her bayanda yumurtlarken belirti olmayabiliyor mu?
Yumurtlama belirtilerini bilen ve yaşayan bayanlar belirtilerini yazabilir mi lütfen?
Teşekkürler
Canim ben ovulasyon testi kullandim bu ay ama kullanmasaydim da anlardim akintim o gün yoğundu sadece dedim eyvah adet oldum erkenden ama yumurtlama donemi akintisiymis agzim çok kuruyordu ve kasigim da agri oldu .
Bak okudunmu yorumları kiminin ağzı yapış yapış oluyomuş kimininki kuruyomuş. Bu iş belirtilere güvenilerek yapılacak bişiy değil bence. Her bünye farklı tepkiler verebilir çünkü.
Okudum ablam haklısın. Teşekker ederim bilgilendirmelerin için.
Güncellemek istedim kızlar. Çeşitli yumurtlama belirtileri göremedim
kızlar benım adettten 10 once göğüs hassasiyeti başlıyor ama bu ay 20 gün önce başladı.yumurtlama belirtisi midir acaba ama ılk defa oldu daha önce neden yumurtlaama belirtisi yaşamıyodum acaba
Vüçudunu iyi dinlemen lazım. Yumurtlama testleriyle takip etsen daha mantıklı. Herkeste aynı belirti olmuyor. Mesela bende akıntı oluyor ve yumurtalığımın olduğu tarafta titreme oluyor ...
ben yumurtlama günümü hemen anlıyodum.yumurta akı gibi bi akıntı olunca anlıyodum.yani ovulasyon testi falan almaya gerek duymuyodum.bazende gögüslerim siserdi ve sol kasık agrısı olurdu.ama dediğim gibi tam gununu akıntıyla anlıyordumMerhaba bayanlar. Ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için belirtileri hakkında hiç bir bilgim yok ve sanırım her ay âdet takvimine göre tutmuyormuş erken/geç yumurtlama durumundan dolayı.
Teşekkürler