• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
459
197
53
28
Kızlarr selamm yumurtlama belirtileri ile ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi adetim biteli 2 gün oldu yumurtaladığını anlayanlar nasıl anlıyorsunuz ??

Kızlarr selamm yumurtlama belirtileri ile ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi adetim biteli 2 gün oldu yumurtaladığını anlayanlar nasıl anlıyorsunuz ??
şeffaf bir akıntı oluyor, vücut ısısı yükselebilir. genelde döngünün 14-15. günü diyorlar ama bazen erken bazen daha geç olabilir.

Ne zaman bitti adet?
kendinizi iyi takip edin, şeffaf kaygan bir sıvı olmalı (yumurta akı gibi benzetmesi yaparlar genelde), bir de eğer gebelik düşünüyorsanız yumurtlama testleriyle de takip edebilirsiniz.
17sinde adet oldum 24ünde bitti bittikten bir gün sonra yani dün duştan sonra minicik koyu sarı bi leke geldi bidaha da gelmedi birşey ben 24ünde bitmiş gbi düşünüyorum

Merhabalar arkadaşlar bende bişey söylemek istiyorum pko luyum ilaçsiz adet göremiyorum o yüzden yumutladigim günleri bilmiyorum çoğu zaman 20 ağustosta adet oldum bugün ilk adet gördüğüm günle beraber sayarsak 27. Günüm ve iki üç gündür hatta dünden beri çok şiddetli bel ağrısı ve kasık batmalarim oluyor bende bir ihtimal erken gebelik belirtileri yaşıyorum diye düşünüyordum ara ara ama maalesef az önce evde idrar testi yaptım negatif çıktı yine ☹acaba erken mı yaptım diyorum veya yumurtluyor muyum bilgisi olan var mı??

Back
X