YUMURTLAMA BELİRTİLERİ

Kızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum
Ay ben de tam bu konuda dertleşmek istiyordum a dostlar!!
Benim oğlumdan önce valla anlamazdım, adetten 10 gün önce göğüs ağrım şişliğim başlardı ama hiç incelememiştim, yani çok hissetmezdim ama adet dönemi çok ağrım olurdu.
Şuanda ise adet ağrım yok , fakat yumurtlama dönemlerinde törenler var
Yani mesela şuan tam yumurtlama dönemim,
Göbeğim 5 aylık hamile gibi. Gögüslerimin kenarı ortası heryeri ağrıyor onu da geçtim süt akmadan önce (emzirirken) böyle bi sızı olurdu kaşınırmış gibi elektrik çarpması gibi, sürekli o oluyor.
Belim sürrekli ağrıyor sanki böbreklerim gibi, böyle çok çok enteresan şeyler oluyor. Her an adet olacakmışım gibi rahmim eciş bücüş..
Ve ben bunları hep adet belirtisi ya da hamilelik belirtisi sandım aylarca, bu dönemler pek birliktelik de olmadı.
Geçen ay ovu testinde bi gördüm abaavvv bu benim yumurtlamammış ya
Benden o yapışkan akıntı geldikten nerdeyse bi hafta sonra oluyormuş ovu,!! Zaten adet düzenim bozulmadıysa genelde 32-37 arası oluyorum, ki bu bi hafta geç yumurtlamaya tekabül edeyor..

Benim sorum şu kiiii
Sizde de böyle şeyler yaşayanlar var mııı???
Düşünüyorum bazen , korunmıyoruz şuan eşimle ikinci çocuk istiyoruz, ve eşim uzun iş seyahatine gittiyse , o ay ıhtımal sıfırsa çok çok hafif geçiyor ama eşimle ilişki olmuşsa böyle bir atraksiyonlar oluyor..
acaba spermler kadında böyle şeyler yapar mı hiç duydunuz mu?
Ya da benim kendini beğenmiş yumurtalarım eşimin spermlerine burun kıvırıyor da onların kavgası mı benim bu yeşadığım
Ben 40 günü geçmeden hiç grbelik testi yapmıyorum, kimyasal oluyorsa hiç bilmiyorum yani...

Ah ah yumurtlama dönemi ne ağrılar çekiyorum 5 gün
Aaa yalnız değilmişim ya ben!!
Ama eskiden böyle olmuyodu yahu yaa?
30 dan sonra hayat mı değişiyo noluyo?
Şimdi adet dönemi rahat yumırtlama dönemi gergin geçiyor.
Eskiden ben bağırıp ağlıyosam fln eşim diyodu adetin geliyo senin.
Şimdi biliyo ki yumurtlamam geliyo
Ve sağlıklı beslenmek bol su içmrk fln hiç bişi değiştirmiyor, geçen ay 3 hafta diyet yaptı 4 kilo verdim nası sağlıklo besleniyorum anlatamam salata sebze yoğurt et , hoop bianda yine aynı ağrı ve çikolata kabronhidrat çılgınlığı..

Yalnız değilsiniz diyesim geldi. Bende de bu yumurtlama dönemi ağrısı üç yıldır başladı. Beş gün boyunca çektiğim ağrıyı bir Allah bir de ben bilirim. Karnımın şişmesi de cabası. Evden çıkamıyorum ağrıdan. Kadın doğuma iki kez gittim sorun yok. İç hastalıkları, üroloji en son kolonoskopi dediler yaptırmadım.
Derdimi de anlatamadım ki adet biter bitmez sonraki gün ağrılarım başlıyor. 3 yıldır her ay aynı ağrılar. Özellikle sol kasık ve rahim. Şiddetli batma ve adet olacakmışım gibi. Günlerce ağrı çekiyorum. Bir ameliyat düzenleyicisi bayan şikayetimi dinleyince dedi ki korkmayın siz yumurtlama dönemine giriyorsunuz. Muhtemelen sizde yumurta oluşuyorken ağrı başlıyor dedi. Dediği gibi ovülasyon testi yapmaya başladım her ay. Ve ağrının başlamasından 4 ya da 5. gün yumurtlama oluyor ve çatlama olunca ağrı işi bitiyor. Rahatladım bu sayede. Doktora gidip insan bir sorununun olmadığını öğrenince fakat her ay o dayanamayacak derecedeki ağrıları çekince psikolojik olarak bir rahatsızlığınız var gibi cevaplarla da karşılaşıyordum ağrı her ay devam ediyor. Sebebini biliyorum hiç değilse. Ağrı kesicilerle geçiştiriyorum. Sizin ağrınız kaç gün sürüyor

Aynen canım bıl su içiyorum yediğime dikkat ediyorum ama ağrıya hiç etkisi yok

Benim ağrım 7/8 gün sürüyor. Bulantı, mide yanması da dahil.
Ben acaba doğumda bağırsaklarım yer değiştirdi de yumurtalıklara mı basıyo diye düşünüyorum.
Ben de biryıgın kontrole gttim hormon testleri falan, hersey normal.
Ben 1 hafta daha gec adet oldugumdan adet bittikten hemen sonra başlamıyor. Adet bittikten sonra 1 hafta hayatımın en rahat dönemi oluyor, hiç bi ağrı yok karın dimdüz..
sonra yavaş yavaş başlıyor, sanki bağırsaklarım bozulacakmış gibi bi his, heran ishal olscakmışım gibi..
ben de bağırsaklar sanıyordum.
Ha bi de rahmim yumurtalıklarım sanki hani mesela çok koşarsanız bacak kasları yorulur böyle ilginç bi ağrı olur ya, aynen öyle ağrıyor sürekli.
Sanki sürekli yoruluyorlar kasılıyorlar.
Sizin de doğumdan sonra mı başladı?
Veya 30 dan sonra mı?
Yani insnın ben çatladığı gün saatine kadar söyleyebilirim o derece!
Gecen ay bunun yumurtlama oldugunu öğrendim, saat 18 de çatladı o yumurta akşam eminim! Ve tam 14 gün sonra akşam 20 de adetim başladı.
Birrahatlama yayılıyır yumurtalıklarıma rahmime çatlama olunca. Tüm sıkıntılar gidiveriyor, gögüs sızısı kalıyor amaadete kadar.
Bunlar hep yeni yeni olaylar benim için.
Acaba iki yumurta birden mi çatlıyor diye dişiniyorum

Canım doğum, gebelik hiçbirşey yok. Durup dururken başladı. 3 yıldır var her ay. aynen dediğin gibi bağırsak hareketlerimde artma oluyor. Yumurta çatlayınca bir rahatlıyorum iki hafta rahatım.

Yumurtlama dönemlerimde kasık bölgeme ani sancılar girip çıkıyor hafif karın ağrım oluyo o kadar akıntıdan pek anlayamıyorum yani akıntım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…